MHP Gebze Yılın Son Toplantısını Gerçekleştirdi

Gebze 27.12.2017 - 14:09, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

MHP Gebze Yılın Son Toplantısını Gerçekleştirdi

MHP Gebze İlçe Başkanlığı 2017 yılının son ilçe yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirdi.

MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir öncülüğünde gerçekleştirilen son toplantıda 2017’de yapılan ve yapılamayan projeler konuşuldu. Toplantı sonrası açıklamalarda bulunan Başkan Taşdemir, “2017’nin son toplantısını gerçekleştirdik. Bir değerlendirme toplantısı yaparak gündemdeki konuları görüştük. Bu hafta Cumartesi günü bir araya gelerek, il başkanımızla birlikte 2017’yi geniş açıdan değerlendireceğiz. Toplantıya basın mensuplarımız da davetlidir.” dedi. OCAK AYI ETKİNLİKLERİ GÖRÜŞÜLDÜ Toplantıda 2018 yılı Ocak ayı etkinlikleri de görüşüldü. 9 Ocak’ta genişletilmiş istişare toplantısı da yapacaklarını belirten Başkan Taşdemir, “9 Ocak Salı günü İl Başkanımız, Bölge başkanları, mahalle başkanları, sandık başkanları, kadın kollarının katılımı ile Gebze Kültür Merkezi’nde ‘Gebze Genişletilmiş İstişare Toplantısı’ yapacağız. 11 Ocak’ta ise Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi’nde ‘Davaya Adanmış Bir Ömür’ adı altında plaket takdiminde bulunacağız.     PLAKET VERİLECEK Muhterem genel başkanımızın il başkanlarımıza verdiği emir ve talimatla bölgemizde uzun yıllar davaya hizmet etmiş, yöneticilik yapmış, bugün bir kenara çekilmiş ve hala davayı takip eden arkadaşlarımıza ‘Davaya Adanmış Bir Ömür’ adı altında İl başkanımız plaket takdiminde bulunacak. 30 Ocak’ta ise Gebze’de Organize Sanayi ve küçük organize sanayi müdürlüklerini ziyaret edeceğiz.” diye konuştu. Başkan Taşdemir Organize sanayi müdürlükleri ziyaretlerinin son zamanlarda Pelitli Köyü Mahallesi’nde konuşulan arazilerle ilgili olduğunu belirtti.    
MHP Gebze İlçe Başkanlığı 2017 yılının son ilçe yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirdi.

MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir öncülüğünde gerçekleştirilen son toplantıda 2017’de yapılan ve yapılamayan projeler konuşuldu. Toplantı sonrası açıklamalarda bulunan Başkan Taşdemir, “2017’nin son toplantısını gerçekleştirdik. Bir değerlendirme toplantısı yaparak gündemdeki konuları görüştük. Bu hafta Cumartesi günü bir araya gelerek, il başkanımızla birlikte 2017’yi geniş açıdan değerlendireceğiz. Toplantıya basın mensuplarımız da davetlidir.” dedi.

OCAK AYI ETKİNLİKLERİ GÖRÜŞÜLDÜ

Toplantıda 2018 yılı Ocak ayı etkinlikleri de görüşüldü. 9 Ocak’ta genişletilmiş istişare toplantısı da yapacaklarını belirten Başkan Taşdemir, “9 Ocak Salı günü İl Başkanımız, Bölge başkanları, mahalle başkanları, sandık başkanları, kadın kollarının katılımı ile Gebze Kültür Merkezi’nde ‘Gebze Genişletilmiş İstişare Toplantısı’ yapacağız. 11 Ocak’ta ise Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi’nde ‘Davaya Adanmış Bir Ömür’ adı altında plaket takdiminde bulunacağız.

 

 

PLAKET VERİLECEK

Muhterem genel başkanımızın il başkanlarımıza verdiği emir ve talimatla bölgemizde uzun yıllar davaya hizmet etmiş, yöneticilik yapmış, bugün bir kenara çekilmiş ve hala davayı takip eden arkadaşlarımıza ‘Davaya Adanmış Bir Ömür’ adı altında İl başkanımız plaket takdiminde bulunacak. 30 Ocak’ta ise Gebze’de Organize Sanayi ve küçük organize sanayi müdürlüklerini ziyaret edeceğiz.” diye konuştu. Başkan Taşdemir Organize sanayi müdürlükleri ziyaretlerinin son zamanlarda Pelitli Köyü Mahallesi’nde konuşulan arazilerle ilgili olduğunu belirtti.  

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.