19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

MHP Gündemi değerlendirdi!

Gebze 23.11.2016 - 14:37, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

MHP Gündemi değerlendirdi!

MHP Gebze İlçe Teşkilatı, haftalık Yönetim Kurlu toplantısını dün akşam gerçekleştirdi.

MHP Gebze İlçe Teşkilatı, haftalık Yönetim Kurlu toplantısını dün akşam gerçekleştirdi. İlçe binasında yapılan toplantıda MHP’liler gündemi değerlendirdi. Başkan Ferit Taşdemir’in açılışı konuşmasının ardından Geçtiğimiz günlerde Sonsuzluğa uğurladığımız, Fırat Kalkanı Harekatı’nda DAEŞ mensubu militanlar tarafından düzenlenen hain saldırı sonucu hakka yürüyen Şehidimiz Oğuzhan Demir için Kuran-ı Kerim Tilaveti yapılarak Tüm Şehitlerimizin ruhlarına Fatihalar okunup, Dualar gönderildi.   GÜNDEM KONULARI DEĞERLENDİRİLDİ Şehit Oğuzhan Demir için yapılan duaların ardından MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin önceki gün Grup Toplantısında yapmış olduğu konuşması tekraren okundu. Daha sonra geçilen Ana gündem maddelerinde ağırlıklı olarak Gebze Yerel gündemi masaya yatırıldı. Gebze’de yapılan faaliyetler, Belediye çalışmaları değerlendirilerek MHP’nin bu konularda ki görüşleri istişare edildi. Ülke gündemine dair konular da ağırlıklı olarak Başkanlık sistemi, referandum tartışmaları üzerine Gebze İlçe Teşkilatı Genel Başkan Devlet Bahçeli’ye tam destek verdiklerini bir kez daha deklare ettiler. Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir son olarak 24 Kasım Öğretmenler gününü kutlayarak yapılacak programları değerlendirdi.  
MHP Gebze İlçe Teşkilatı, haftalık Yönetim Kurlu toplantısını dün akşam gerçekleştirdi.
MHP Gebze İlçe Teşkilatı, haftalık Yönetim Kurlu toplantısını dün akşam gerçekleştirdi. İlçe binasında yapılan toplantıda MHP’liler gündemi değerlendirdi. Başkan Ferit Taşdemir’in açılışı konuşmasının ardından Geçtiğimiz günlerde Sonsuzluğa uğurladığımız, Fırat Kalkanı Harekatı’nda DAEŞ mensubu militanlar tarafından düzenlenen hain saldırı sonucu hakka yürüyen Şehidimiz Oğuzhan Demir için Kuran-ı Kerim Tilaveti yapılarak Tüm Şehitlerimizin ruhlarına Fatihalar okunup, Dualar gönderildi.
 
GÜNDEM KONULARI DEĞERLENDİRİLDİ
Şehit Oğuzhan Demir için yapılan duaların ardından MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin önceki gün Grup Toplantısında yapmış olduğu konuşması tekraren okundu. Daha sonra geçilen Ana gündem maddelerinde ağırlıklı olarak Gebze Yerel gündemi masaya yatırıldı. Gebze’de yapılan faaliyetler, Belediye çalışmaları değerlendirilerek MHP’nin bu konularda ki görüşleri istişare edildi. Ülke gündemine dair konular da ağırlıklı olarak Başkanlık sistemi, referandum tartışmaları üzerine Gebze İlçe Teşkilatı Genel Başkan Devlet Bahçeli’ye tam destek verdiklerini bir kez daha deklare ettiler. Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir son olarak 24 Kasım Öğretmenler gününü kutlayarak yapılacak programları değerlendirdi.


 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.