MHP İl Başkanı Aydın Ünlü; gündemimizde İhraç yok

Kocaeli 01.04.2016 - 09:22, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

MHP İl Başkanı Aydın Ünlü; gündemimizde İhraç yok

MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, MHP İzmit İlçe eski yöneticisi 12 kişinin partiden ihraç edilmesi gibi bir gündemlerinin olmadığını söyledi GİRİŞİM OLMADI Kaan Dilmen’in istifasının ardından karar defterini Oğuz Erhan Kopuk’un başkan olması için usulsüz imzaladıkları iddia edilen MHP İzmit İlçe’nin 12 eski yöneticisinin görevden alınacağı konuşulmuştu. İl Başkanı Aydın Ünlü, “MHP İl Teşkilatı’nın gündeminde böyle bir şey yok. Disiplin kurulunun da herhangi bir girişimi olmadı” dedi. MUHALİFLİĞİ DEĞİL Orhan Kılınçsoy’un MHP Karamürsel İlçe Başkanlığı görevinden alınmasını da değerlendiren Ünlü, “Söylemleri ve yaptığı eylemle ulusal gündeme taşınmış ve bunlar ülkücüleri rahatsız etmiştir. İl teşkilatımız ve MHP Genel Merkezi de  bunu uygun görmüştür. Muhalifliği veya değişim istemesi görevden alınma nedeni değildir” dedi.   

MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, MHP İzmit İlçe eski yöneticisi 12 kişinin partiden ihraç edilmesi gibi bir gündemlerinin olmadığını söyledi

GİRİŞİM OLMADI
Kaan Dilmen’in istifasının ardından karar defterini Oğuz Erhan Kopuk’un başkan olması için usulsüz imzaladıkları iddia edilen MHP İzmit İlçe’nin 12 eski yöneticisinin görevden alınacağı konuşulmuştu. İl Başkanı Aydın Ünlü, “MHP İl Teşkilatı’nın gündeminde böyle bir şey yok. Disiplin kurulunun da herhangi bir girişimi olmadı” dedi.


MUHALİFLİĞİ DEĞİL
Orhan Kılınçsoy’un MHP Karamürsel İlçe Başkanlığı görevinden alınmasını da değerlendiren Ünlü, “Söylemleri ve yaptığı eylemle ulusal gündeme taşınmış ve bunlar ülkücüleri rahatsız etmiştir. İl teşkilatımız ve MHP Genel Merkezi de  bunu uygun görmüştür. Muhalifliği veya değişim istemesi görevden alınma nedeni değildir” dedi. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.