MHP Kocaeli “Bahçeli” Dedi

Kocaeli 08.12.2015 - 10:04, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

MHP Kocaeli “Bahçeli” Dedi

MHP Kocaeli Üst Kurul Delegelerinin, MHP lideri Devlet Bahçeli’den yana tutum sergilediği kulislerde konuşuluyordu. Ve beklenen açıklama geldi. MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü öncülüğünde 20 üst kurul delegelesi “Devlet Bahçeli” dedi.

MHP Kocaeli Üst Kurul Delegelerinin, MHP lideri Devlet Bahçeli’den yana tutum sergilediği kulislerde konuşuluyordu. Ve beklenen açıklama geldi. MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü öncülüğünde 20 üst kurul delegelesi “Devlet Bahçeli” dedi.  MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü ve Kocaeli Üst Kurul Delegeleri il binasında kurultay tartışmalarına yönelik basın açıklaması düzenledi. MHP, 1 Kasım seçimlerinden bu yana 46 yıllık mazisinde eşine benzerine rastlanmayan bir saldırının ve karalama politikasının altında olduğunu belirten Ünlü, “Ülke çıkarları için şahsının zarar görmesine ses çıkarmayan, bakanlık ya da kırmızı koltuklar için değerlerini ezip geçmeyen Genel Başkanımıza olan desteğimiz sonuna kadar devam edecektir” ifadelerini kullandı. KURULTAYLA OYALAMA OLMAMALIDIR Başkan Ünlü, “Elbette ki, 1 Kasım seçimleri sonucu oluşan tablodan bu harekete gönül vermiş hiç kimse memnun değildir ve bu sonuç hepimizi üzmüştür. Lakin; Ülkücüler hiçbir zaman zoru gördüğünde kaçan, pes eden havlu atan kişiler olmamıştır. Ülkücüler ideolojisi ve misyonu için her zaman her alanda yılmadan mücadele etmiş etmeye de devam edecektir. Türkiye önemli bir süreçten geçerken, gündemi olağanüstü kurultaylarla oyalama olmamalıdır. Ülkücü Hareketi, şimdi ölecek, dağılacak, yok olacak diye bekleyenler bilsinler ki, 1 Kasım Ülkücü Hareket için ne bir milattır, ne de bir miattır” dedi. NEFSİMİZİ BİR KENARA BIRAKMALIYIZ “Yürüdüğümüz yol bazen düz, bazen yokuş, bazen çiçekli, bazen de dikenli bir yol olacaktır. Bu güne kadar hiçbir olumsuz şartta geri adım atmayan yüreğimiz, bugün ve bundan sonra da hiçbir dönem yorulmayacak, hız kesmeden Türk Milliyetçiliği uğruna mücadele etmeye devam edecektir. İçimize sokulmaya çalışılan fitneye karşı bizi koruyacak olan sarsılmaz temelimiz 'Ülkücü, ülkücünün öz kardeşi, sırdaşı, yoldaşıdır' hükmü olacaktır. Unutulmamalı ki; içimizde karmaşaya sebebiyet verecek her davranış sadece ve sadece Türk düşmanlarını mutlu edecektir. İşte bu yüzden attığımız her adımı, nefsimizi ve hırsımızı bir kenara bırakıp öyle atmalıyız.” HER ÜLKÜCÜ BİR DEĞERDİR Seçim mahallerinde hiçbir şekilde partimize yer vermeyen ulusal basın 1 Kasım sonrası oluşan tabloyla sanki bir yerlerden düğmeye basılmışçasına MHP üzerine baskı kurmaya çalışmaktadır. Hiç bir dava arkadaşımız bu oyuna gelmeyecek ve birlik beraberliğimizden taviz vermeyerek bu oyunu hep birlikte bozacağız. Her ülkücü bizim için bir değerdir. Ülkemiz zor günlerden geçerken, her gün şehit cenazeleri gelirken, Milliyetçi Hareket Partisi'nde sanki bir iç çatışma varmış gibi göstermeleri ise sonuç vermeyecek, bizleri bunlarla oyalayamayacaklardır. Bizler her batan güneş yeni doğacak olan günün müjdecisidir diyerek çalışmalarımızı daha da artırarak bu kutlu yolda yürümeye devam edeceğiz” KAYNAK: www.haberhodrimeydan.com
MHP Kocaeli Üst Kurul Delegelerinin, MHP lideri Devlet Bahçeli’den yana tutum sergilediği kulislerde konuşuluyordu. Ve beklenen açıklama geldi. MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü öncülüğünde 20 üst kurul delegelesi “Devlet Bahçeli” dedi.

MHP Kocaeli Üst Kurul Delegelerinin, MHP lideri Devlet Bahçeli’den yana tutum sergilediği kulislerde konuşuluyordu. Ve beklenen açıklama geldi. MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü öncülüğünde 20 üst kurul delegelesi “Devlet Bahçeli” dedi. 

MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü ve Kocaeli Üst Kurul Delegeleri il binasında kurultay tartışmalarına yönelik basın açıklaması düzenledi. MHP, 1 Kasım seçimlerinden bu yana 46 yıllık mazisinde eşine benzerine rastlanmayan bir saldırının ve karalama politikasının altında olduğunu belirten Ünlü, “Ülke çıkarları için şahsının zarar görmesine ses çıkarmayan, bakanlık ya da kırmızı koltuklar için değerlerini ezip geçmeyen Genel Başkanımıza olan desteğimiz sonuna kadar devam edecektir” ifadelerini kullandı.

KURULTAYLA OYALAMA OLMAMALIDIR

Başkan Ünlü, “Elbette ki, 1 Kasım seçimleri sonucu oluşan tablodan bu harekete gönül vermiş hiç kimse memnun değildir ve bu sonuç hepimizi üzmüştür. Lakin; Ülkücüler hiçbir zaman zoru gördüğünde kaçan, pes eden havlu atan kişiler olmamıştır. Ülkücüler ideolojisi ve misyonu için her zaman her alanda yılmadan mücadele etmiş etmeye de devam edecektir. Türkiye önemli bir süreçten geçerken, gündemi olağanüstü kurultaylarla oyalama olmamalıdır. Ülkücü Hareketi, şimdi ölecek, dağılacak, yok olacak diye bekleyenler bilsinler ki, 1 Kasım Ülkücü Hareket için ne bir milattır, ne de bir miattır” dedi.

NEFSİMİZİ BİR KENARA BIRAKMALIYIZ

“Yürüdüğümüz yol bazen düz, bazen yokuş, bazen çiçekli, bazen de dikenli bir yol olacaktır. Bu güne kadar hiçbir olumsuz şartta geri adım atmayan yüreğimiz, bugün ve bundan sonra da hiçbir dönem yorulmayacak, hız kesmeden Türk Milliyetçiliği uğruna mücadele etmeye devam edecektir. İçimize sokulmaya çalışılan fitneye karşı bizi koruyacak olan sarsılmaz temelimiz 'Ülkücü, ülkücünün öz kardeşi, sırdaşı, yoldaşıdır' hükmü olacaktır. Unutulmamalı ki; içimizde karmaşaya sebebiyet verecek her davranış sadece ve sadece Türk düşmanlarını mutlu edecektir. İşte bu yüzden attığımız her adımı, nefsimizi ve hırsımızı bir kenara bırakıp öyle atmalıyız.”

HER ÜLKÜCÜ BİR DEĞERDİR

Seçim mahallerinde hiçbir şekilde partimize yer vermeyen ulusal basın 1 Kasım sonrası oluşan tabloyla sanki bir yerlerden düğmeye basılmışçasına MHP üzerine baskı kurmaya çalışmaktadır. Hiç bir dava arkadaşımız bu oyuna gelmeyecek ve birlik beraberliğimizden taviz vermeyerek bu oyunu hep birlikte bozacağız. Her ülkücü bizim için bir değerdir. Ülkemiz zor günlerden geçerken, her gün şehit cenazeleri gelirken, Milliyetçi Hareket Partisi'nde sanki bir iç çatışma varmış gibi göstermeleri ise sonuç vermeyecek, bizleri bunlarla oyalayamayacaklardır. Bizler her batan güneş yeni doğacak olan günün müjdecisidir diyerek çalışmalarımızı daha da artırarak bu kutlu yolda yürümeye devam edeceğiz”

KAYNAK: www.haberhodrimeydan.com

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.