MHP Kocaeli'de kongre tarihi belli oldu

Kocaeli 04.05.2017 - 10:43, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

MHP Kocaeli'de kongre tarihi belli oldu

MHP Genel merkezi il başkanları toplantısında önemli bir karar aldı. MHP Lideri Devlet Bahçeli il başkanlarıyla yaptığı toplantıda 39 ilin kongresinin aynı gün yapacağını duyurdu. 11 Haziran günü gerçekleştirilmesi planlanan MHP Kocaeli İl Kongresi 21 Mayıs tarihine alındı. MHP Genel Merkezi bugün Ankara’da 39 il başkanıyla bir araya geldi. Aralarında MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü’nün de olduğu toplantıda 39 il için aynı gün il kongresi yapma kararı aldı. "MHP BİTTİ DİYENLERE GEREKLİ DERSİ VERDİLER" Toplantıda konuşan Milliyetçi Hareket Partisi Lideri Bahçeli, “Türkiye’de iki ilimiz birisi Kayseri diğeri İstanbul. Mhp bitti diyenlere Kayseri il teşkilatımız Türkiye’de ilk kongreyi yaparak gerekli dersi vermiş ve ilk ilçe kongresinden son ilçe kongresine kadar tek adaylı olarak kongrelerini tamamlayarak büyük bir başarı elde etmiştir. 39 ilçe kongresini 4 günde yaparak teşkilatların dimdik ayakta durduğunu gösteren ve yedi düvele karşı bunu yapan İstanbul il başkanımızı da tebrik ediyorum. Türkiye’de ilçe kongrelerini tamamlayan 39 ilimizde 21 Mayıs günü il kongrelerimizi yapacağız, hayırlı olsun" dedi.  

MHP Genel merkezi il başkanları toplantısında önemli bir karar aldı. MHP Lideri Devlet Bahçeli il başkanlarıyla yaptığı toplantıda 39 ilin kongresinin aynı gün yapacağını duyurdu. 11 Haziran günü gerçekleştirilmesi planlanan MHP Kocaeli İl Kongresi 21 Mayıs tarihine alındı.

MHP Genel Merkezi bugün Ankara’da 39 il başkanıyla bir araya geldi. Aralarında MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü’nün de olduğu toplantıda 39 il için aynı gün il kongresi yapma kararı aldı.

"MHP BİTTİ DİYENLERE GEREKLİ DERSİ VERDİLER"

Toplantıda konuşan Milliyetçi Hareket Partisi Lideri Bahçeli, “Türkiye’de iki ilimiz birisi Kayseri diğeri İstanbul. Mhp bitti diyenlere Kayseri il teşkilatımız Türkiye’de ilk kongreyi yaparak gerekli dersi vermiş ve ilk ilçe kongresinden son ilçe kongresine kadar tek adaylı olarak kongrelerini tamamlayarak büyük bir başarı elde etmiştir. 39 ilçe kongresini 4 günde yaparak teşkilatların dimdik ayakta durduğunu gösteren ve yedi düvele karşı bunu yapan İstanbul il başkanımızı da tebrik ediyorum. Türkiye’de ilçe kongrelerini tamamlayan 39 ilimizde 21 Mayıs günü il kongrelerimizi yapacağız, hayırlı olsun" dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.