19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

MHP Kocaeli kapılarını kapattı

Kocaeli 18.11.2020 - 13:28, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:35
 

MHP Kocaeli kapılarını kapattı

Korona virüs nedeniyle MHP Kocaeli İl Başkanlığı binasına randevusuz ziyaretçi kabul edilmeyecek. Artan korona virüs vakaları nedeniyle yurt çapında alınan tedbirler uygulanmaya başladı. Bu noktada bir önlem de MHP Kocaeli’den geldi. İl başkanlığından konu ile ilgili yapılan açıklamada şunlar denildi; “MHP Kocaeli il başkanlığının Ocak 2021’e kadar yapılacak olan programları (sağlık ocakları ziyareti, bürokrasi ziyareti ve her cuma akşamı düzenli olarak yapılan 120x120 saha programları vb.) Covid-19 tedbir kararları ve MHP Genel merkezimizin Teşkilatlardan sorumlu genel başkan yardımcılığımızın bilgisi dahilinde askıya alınmıştır.  Teşkilatlarımız bu arada karantinada olan vatandaşlarımızla vefa grupları gibi çalışacak, yardıma muhtaç olan insanlarımıza ulaşacaklardır. MHP Kocaeli İl başkanlığına randevusuz ziyaret kabul edilmeyecektir.” GÜNEŞİ DE GÖRECEĞİZ Kapanma kararıyla ilgili konuşan MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü, “Bizi bekleyenler var. Bunu biliyoruz. Kimse merak etmesin. Kim bekliyorsa, hepsine gideceğiz. MHP varsa Türkiye için var. MHP varsa Kocaeli için var. Dayan Kocaeli, geceyi gördük güneşi de göreceğiz” dedi.

Korona virüs nedeniyle MHP Kocaeli İl Başkanlığı binasına randevusuz ziyaretçi kabul edilmeyecek.
Artan korona virüs vakaları nedeniyle yurt çapında alınan tedbirler uygulanmaya başladı. Bu noktada bir önlem de MHP Kocaeli’den geldi. İl başkanlığından konu ile ilgili yapılan açıklamada şunlar denildi; “MHP Kocaeli il başkanlığının Ocak 2021’e kadar yapılacak olan programları (sağlık ocakları ziyareti, bürokrasi ziyareti ve her cuma akşamı düzenli olarak yapılan 120x120 saha programları vb.) Covid-19 tedbir kararları ve MHP Genel merkezimizin Teşkilatlardan sorumlu genel başkan yardımcılığımızın bilgisi dahilinde askıya alınmıştır.  Teşkilatlarımız bu arada karantinada olan vatandaşlarımızla vefa grupları gibi çalışacak, yardıma muhtaç olan insanlarımıza ulaşacaklardır. MHP Kocaeli İl başkanlığına randevusuz ziyaret kabul edilmeyecektir.”
GÜNEŞİ DE GÖRECEĞİZ
Kapanma kararıyla ilgili konuşan MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü, “Bizi bekleyenler var. Bunu biliyoruz. Kimse merak etmesin. Kim bekliyorsa, hepsine gideceğiz. MHP varsa Türkiye için var. MHP varsa Kocaeli için var. Dayan Kocaeli, geceyi gördük güneşi de göreceğiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.