MHP Kocaeli’nin listeleri onaylandı, hedef ‘tek aday’

Siyaset 11.08.2020 - 09:27, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

MHP Kocaeli’nin listeleri onaylandı, hedef ‘tek aday’

Kongrelerin başlamasına sayılı günler kalan MHP’de genel merkez, mevcut ilçe başkanları ile yola devam etme kararı aldı. İl Başkanı Aydın Ünlü, Ankara’nın kararını başkanlara iletti. MHP’de ilçe kongrelerinin başlamasına sadece 3 gün kaldı. İl Başkanı Aydın Ünlü de kongreler öncesinde mevcut ilçe başkanlarıyla il binasında bir araya geldi. Toplantıda, kongrelerin tek adaylı olarak gerçekleştirileceği vurgulandı. Listelerin Ankara’ya gitti ve onaylandığını belirten Aydın Ünlü, “Buna rağmen ben aday olacağım diyenlerin kafasının arkasında başka bir şey var diye düşünürüz. Biz buna müsaade etmeyiz” dedi. KİMLER ADAY? Öte yandan MHP’de mevcut ilçe başkanları kongrelerde yeniden ve tek aday olacak. Buna göre Darıca İlçe Başkanı Adem Emre Aygün, Kartepe İlçe Başkanı Murat Kalender, Derince İlçe Başkanı Zeki Omurca, Gebze İlçe Başkanı Serkan Kural, İzmit İlçe Başkanı Ahmet Yalçınöz, Karamürsel İlçe Başkanı Çetin Öksüz, Kandıra İlçe Başkanı Ahmet Uğur, Çayırova İlçe Başkanı Yunus Emre Düzdaban, Başiskele İlçe Başkanı Serkan Günaydın, Gölcük İlçe Başkanı Bilal Çakır, Körfez İlçe Başkanı Zeki Gürsu ve Dilovası İlçe Başkanı Ali Osman Ayaz tek aday olacak. MHP'de kongreler 15 Ağustos Cumartesi günü başlayıp 23 Ağustos pazar günü sona erecek. Muharrem ŞENOL KONGRE TAKVİMİ 15 Ağustos Cumartesi: Darıca, Kartepe, Derince. 16 Ağustos Pazar: Gebze, İzmit, Karamürsel. 19 Ağustos Çarşamba: Kandıra. 22 Ağustos Cumartesi: Çayırova, Başiskele, Gölcük 23 Ağustos Pazar: Körfez, Dilovası.

Kongrelerin başlamasına sayılı günler kalan MHP’de genel merkez, mevcut ilçe başkanları ile yola devam etme kararı aldı. İl Başkanı Aydın Ünlü, Ankara’nın kararını başkanlara iletti. MHP’de ilçe kongrelerinin başlamasına sadece 3 gün kaldı. İl Başkanı Aydın Ünlü de kongreler öncesinde mevcut ilçe başkanlarıyla il binasında bir araya geldi. Toplantıda, kongrelerin tek adaylı olarak gerçekleştirileceği vurgulandı. Listelerin Ankara’ya gitti ve onaylandığını belirten Aydın Ünlü, “Buna rağmen ben aday olacağım diyenlerin kafasının arkasında başka bir şey var diye düşünürüz. Biz buna müsaade etmeyiz” dedi.

KİMLER ADAY?

Öte yandan MHP’de mevcut ilçe başkanları kongrelerde yeniden ve tek aday olacak. Buna göre Darıca İlçe Başkanı Adem Emre Aygün, Kartepe İlçe Başkanı Murat Kalender, Derince İlçe Başkanı Zeki Omurca, Gebze İlçe Başkanı Serkan Kural, İzmit İlçe Başkanı Ahmet Yalçınöz, Karamürsel İlçe Başkanı Çetin Öksüz, Kandıra İlçe Başkanı Ahmet Uğur, Çayırova İlçe Başkanı Yunus Emre Düzdaban, Başiskele İlçe Başkanı Serkan Günaydın, Gölcük İlçe Başkanı Bilal Çakır, Körfez İlçe Başkanı Zeki Gürsu ve Dilovası İlçe Başkanı Ali Osman Ayaz tek aday olacak. MHP'de kongreler 15 Ağustos Cumartesi günü başlayıp 23 Ağustos pazar günü sona erecek. Muharrem ŞENOL

KONGRE TAKVİMİ

15 Ağustos Cumartesi: Darıca, Kartepe, Derince.

16 Ağustos Pazar: Gebze, İzmit, Karamürsel.

19 Ağustos Çarşamba: Kandıra.

22 Ağustos Cumartesi: Çayırova, Başiskele, Gölcük

23 Ağustos Pazar: Körfez, Dilovası.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.