MHP’Lİ AKTAŞ’IN YERİNE AKBULUT!

Darıca 02.03.2016 - 10:55, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

MHP’Lİ AKTAŞ’IN YERİNE AKBULUT!

Darıca Belediyesi Mart ayı meclis toplantısı gerçekleştirildi.

Meclis Salonu'nda meclis başkan vekili İsmail Topçu’nun başkanlığında gerçekleştirilen meclis toplantısı saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasın ardından Şubat ayı birleşiminin tutanak ve özetleri okunarak oy birliği ile kabul edildi. Toplantıya gündem maddeleri ile devam edildi. Darıca Belediyesi Eğitim Spor Kulübü'ne nakdi yardım yapılmasını içeren birinci gündem maddesi ile ilgili görüşlerini açıklayan CHP grubu gündem maddesinin komisyona havale edilmesini talep etti. Ancak başkan vekili İsmail Topçu bunun mümkün olmadığını söyledi ve meclisten gelen şekliyle oylanmasını istedi. Gündem maddesi CHP’li meclis üyelerinin hayır oyuna karşılık AK Parti grubunun evet oylarıyla oy çokluğu ile kabul edildi. Öte yandan meclis toplantısının sonunda geçtiğimiz ay vefat eden MHP’li meclis üyesi Turgut Aktaş’ın yerine gelen Celil Akbulut bir konuşma yaptı. Akbulut, "Güvenlik güçlerimizden askerlerimizden şehit olanlara Allah’tan rahmet diliyorum. Bizim için MHP olarak meclis üyesi temsilciliğinde önemli olan ortak değerimiz Darıca’dır. Darıca’da insanlarımızın inisiyatifsiz ve sınıfsız bir hizmet görebilmesi için buradaki alınan kararlara yapıcı bir şekilde muhalif olacağımızı hepimizin huzurunda arz ediyorum. Bir şey daha söylemek istiyorum. Yerel seçimler insanlara seçilirken bir sıfat verirler.  Yani burada hepimizin aldığı meclis üyeliği sıfatıdır. Bu meclis üyeliği sıfatını halk bize emanet ederek, temsil noktasında veriyor. Özür dileyerek ifade ediyorum camiamızın içinde kanayan bir yara  olduğu için söylüyorum. Arkadaşımızın bu emaneti farklı bir alana taşınmasından bu sözleri ifade ediyorum. Ben kendi şahsım adına canım vefa ettiği sürece ve görev sürem bitene kadar halkımızın vermiş olduğu bu meclis üyeliği sıfatını hiçbir alana ve mercie taşımadan ve siyasi malzeme yapmadan sürdüreceğimi arz ediyorum" dedi. 
Darıca Belediyesi Mart ayı meclis toplantısı gerçekleştirildi.

Meclis Salonu'nda meclis başkan vekili İsmail Topçu’nun başkanlığında gerçekleştirilen meclis toplantısı saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasın ardından Şubat ayı birleşiminin tutanak ve özetleri okunarak oy birliği ile kabul edildi. Toplantıya gündem maddeleri ile devam edildi. Darıca Belediyesi Eğitim Spor Kulübü'ne nakdi yardım yapılmasını içeren birinci gündem maddesi ile ilgili görüşlerini açıklayan CHP grubu gündem maddesinin komisyona havale edilmesini talep etti. Ancak başkan vekili İsmail Topçu bunun mümkün olmadığını söyledi ve meclisten gelen şekliyle oylanmasını istedi. Gündem maddesi CHP’li meclis üyelerinin hayır oyuna karşılık AK Parti grubunun evet oylarıyla oy çokluğu ile kabul edildi.

Öte yandan meclis toplantısının sonunda geçtiğimiz ay vefat eden MHP’li meclis üyesi Turgut Aktaş’ın yerine gelen Celil Akbulut bir konuşma yaptı. Akbulut, "Güvenlik güçlerimizden askerlerimizden şehit olanlara Allah’tan rahmet diliyorum. Bizim için MHP olarak meclis üyesi temsilciliğinde önemli olan ortak değerimiz Darıca’dır. Darıca’da insanlarımızın inisiyatifsiz ve sınıfsız bir hizmet görebilmesi için buradaki alınan kararlara yapıcı bir şekilde muhalif olacağımızı hepimizin huzurunda arz ediyorum. Bir şey daha söylemek istiyorum. Yerel seçimler insanlara seçilirken bir sıfat verirler.  Yani burada hepimizin aldığı meclis üyeliği sıfatıdır. Bu meclis üyeliği sıfatını halk bize emanet ederek, temsil noktasında veriyor. Özür dileyerek ifade ediyorum camiamızın içinde kanayan bir yara  olduğu için söylüyorum. Arkadaşımızın bu emaneti farklı bir alana taşınmasından bu sözleri ifade ediyorum. Ben kendi şahsım adına canım vefa ettiği sürece ve görev sürem bitene kadar halkımızın vermiş olduğu bu meclis üyeliği sıfatını hiçbir alana ve mercie taşımadan ve siyasi malzeme yapmadan sürdüreceğimi arz ediyorum" dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.