MHP’Lİ KADINLAR DA YENİ BAŞKAN ULUDAĞ

Gebze 02.04.2017 - 13:23, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

MHP’Lİ KADINLAR DA YENİ BAŞKAN ULUDAĞ

MHP Gebze İlçe Kadın Kollarında nöbet değişimi. MHP Gebze İlçe Kadın Kolları dün düzenlediği basın toplantısında, uzun süredir başarıyla görevini yürüten Gülbeyaz Cevahir’in yerine Hatice Uludağ’ın atandığı açıklandı. Geçtiğimiz haftalarda İlçe Kongresini tamamlayan MHP Gebze’de kadın Kolları’nda nöbet değişimi yaşandı. Yaklaşık 3 yıldır Gebze kadın Kolları başkanlığını başarıyla yürüten Gülbeyaz Cevahir, görevi Hatice Uludağ’a teslim etti. Cevahir’in döneminde başkan yardımcılığı yapan Uludağ’ın ataması İl Kadın kollarıyla birlikte gerçekleştirildi. İlçe Başkanı Ferit Taşdemir, katkı ve hizmetlerinden dolayı Gülbeyaz Cevahir’e teşekkür ederek, plaket takdim ederken, Yeni Başkan Hatice Uludağ’a da başarı dileklerini iletti.     LİDER ÜLKE TÜRKİYE İÇİN Referandum süreciyle ilgili değerlendirmelerde bulunan Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir, “Zorlu bir süreçten geçiyoruz. 16 Nisan’da yapılacak olan Referandumla ilgili yoğun bir çalışma temposu içindeyiz. 16 Nisan genel başkanımızın fiili durumun ortadan kalması, anayasada olmayan prosedürlerin yasal olarak kullanılması için attığı bir adımdır. Milletimiz kendi yönetimini, bu seçimle belirleyecek. Bu rejim değişikliği değil, sistem değişikliğidir. MHP olarak bu referandumun büyük önemi olduğuna inanıyoruz. 2023 hedefleri için bu referandum çok önemli. Türkiye’nin bölgesinde lider ülke olması için, Ne Şangay ne AB diyebilmemiz için çok önemli buluyoruz. Bundan dolayı ülkücüler olarak evet diyeceğiz. Devlet için evet, Cumhuriyet için evet diyerek, Genel başkanımızın mührünü vurduğu bu referandumda evet çıkması için gayret edeceğiz.”diye konuştu.

MHP Gebze İlçe Kadın Kollarında nöbet değişimi. MHP Gebze İlçe Kadın Kolları dün düzenlediği basın toplantısında, uzun süredir başarıyla görevini yürüten Gülbeyaz Cevahir’in yerine Hatice Uludağ’ın atandığı açıklandı.

Geçtiğimiz haftalarda İlçe Kongresini tamamlayan MHP Gebze’de kadın Kolları’nda nöbet değişimi yaşandı. Yaklaşık 3 yıldır Gebze kadın Kolları başkanlığını başarıyla yürüten Gülbeyaz Cevahir, görevi Hatice Uludağ’a teslim etti. Cevahir’in döneminde başkan yardımcılığı yapan Uludağ’ın ataması İl Kadın kollarıyla birlikte gerçekleştirildi. İlçe Başkanı Ferit Taşdemir, katkı ve hizmetlerinden dolayı Gülbeyaz Cevahir’e teşekkür ederek, plaket takdim ederken, Yeni Başkan Hatice Uludağ’a da başarı dileklerini iletti.

 

 

LİDER ÜLKE TÜRKİYE İÇİN

Referandum süreciyle ilgili değerlendirmelerde bulunan Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir, “Zorlu bir süreçten geçiyoruz. 16 Nisan’da yapılacak olan Referandumla ilgili yoğun bir çalışma temposu içindeyiz. 16 Nisan genel başkanımızın fiili durumun ortadan kalması, anayasada olmayan prosedürlerin yasal olarak kullanılması için attığı bir adımdır. Milletimiz kendi yönetimini, bu seçimle belirleyecek. Bu rejim değişikliği değil, sistem değişikliğidir. MHP olarak bu referandumun büyük önemi olduğuna inanıyoruz. 2023 hedefleri için bu referandum çok önemli. Türkiye’nin bölgesinde lider ülke olması için, Ne Şangay ne AB diyebilmemiz için çok önemli buluyoruz. Bundan dolayı ülkücüler olarak evet diyeceğiz. Devlet için evet, Cumhuriyet için evet diyerek, Genel başkanımızın mührünü vurduğu bu referandumda evet çıkması için gayret edeceğiz.”diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.