MHP’li Meclis Üyeleri ayrıldı!

Kocaeli 08.04.2019 - 10:02, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

MHP’li Meclis Üyeleri ayrıldı!

MHP İl Teşkilatı tarafından düzenlenen programda 26 belediye meclis üyesi buluştu. MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, İl yöneticileri, il divan kurulu, ilçe başkanları ve partililer katıldı. Program öncesi MHP İl Başkanı Aydın Ünlü Meclis Üyeleri’ne ayrılık dilekçesi dağıttı. Cumhur İttifakı kapsamında, AK Parti listelerinden seçime giren ve meclis üyesi seçilen MHP’liler, MHP Genel Merkezi’nin yayınlandığı genelge doğrultusunda AK Parti listelerinden ayrılık dilekçesi verdi. ‘’LİDERİMİZİN LAFINI YERE DÜŞÜRMEDİK’ Konuşmasına Liderimizin lafını yere düşürmedik diyerek başlayan MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, “31 Mart 2019 seçimleri sonucunda MHP Kocaeli Teşkilatı, ilçe başkanlarıyla her ay yapacağımız meclis üyesi toplantılarımızın bu ilk toplantısı. Kocaeli’de yapılan yerel seçimlerinde Kocaeli teşkilatları olarak başarılı bir seçim kampanyası geçirdik. Burada herkesin bir emeği var. bizim hep söylediğimiz ‘Liderimizin lafını yere düşürmedik. ÜYE SAYISI 26 MHP’nin meclis üyesi sayısının 26’ya yükselmesi başarıdır diyen Ünlü, "Sorumluluklarımız fazladır. Meclis üyelerimizim yapacağı konuşmalar teşkilat kontrolünde, teşkilatın direktierinde gerçekleşecektir. Bizim kırmızı çizgilerimiz vardır. Liderimizi çok yakından takip edeceğiz. Cumhurbaşkanlığı Yönetim Sistemi’nde meclis üyeleri bir milletvekili gibidir. Hepiniz ilçenizin milletvekilisiniz, işiniz zor; sorumluluğunuz çok fazladır. Bu sorumluluk doğrultusunda hareket ediniz" ifadelerinde bulundu. İmzaladığınız dilekçeler gereği AK Parti listelerinden ayrılıyoruz. MHP kendi listesi ve komisyonlarında devam edecek. Bizim yerimiz ve konumumuz çok farklı. MHP, AK Parti ile beraber Cumhur İttifakı’nın bir ortağıdır. ‘MECLİS ÜYESİNİN AMİRİ İLÇE BAŞKANIMDIR’ 2023 yılı geldiğinde belediye başkanı aramayan bir siyasi parti olmak zorundayız ifadelerini kullanan Ünlü, "Sizi bekleyenler var, bizi bekleyenler var. Tabanın beklentileri var. Ben bu anlamda seçilen tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. İlçe başkanları toplantısı aylık; ilçe meclis üyelikleri toplantısı aylık olacak. 3 toplantıya üst üste katılmayan arkadaşlar hakkında soru önergesi verilecek. Meclis üyelikleri ile ilgili kontrol teşkilat bazında olacak. Meclis üyelerine uyarımdır; ne yaparsa yapsın, meclis üyesinin amiri benim ilçe başkanımdır. Teşkilatın istemediği hiçbir şey bu zamana kadar olmad, olmaz” ifadelerinde bulundu.

MHP İl Teşkilatı tarafından düzenlenen programda 26 belediye meclis üyesi buluştu. MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, İl yöneticileri, il divan kurulu, ilçe başkanları ve partililer katıldı. Program öncesi MHP İl Başkanı Aydın Ünlü Meclis Üyeleri’ne ayrılık dilekçesi dağıttı. Cumhur İttifakı kapsamında, AK Parti listelerinden seçime giren ve meclis üyesi seçilen MHP’liler, MHP Genel Merkezi’nin yayınlandığı genelge doğrultusunda AK Parti listelerinden ayrılık dilekçesi verdi.

‘’LİDERİMİZİN LAFINI YERE DÜŞÜRMEDİK’

Konuşmasına Liderimizin lafını yere düşürmedik diyerek başlayan MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, “31 Mart 2019 seçimleri sonucunda MHP Kocaeli Teşkilatı, ilçe başkanlarıyla her ay yapacağımız meclis üyesi toplantılarımızın bu ilk toplantısı. Kocaeli’de yapılan yerel seçimlerinde Kocaeli teşkilatları olarak başarılı bir seçim kampanyası geçirdik. Burada herkesin bir emeği var. bizim hep söylediğimiz ‘Liderimizin lafını yere düşürmedik.

ÜYE SAYISI 26

MHP’nin meclis üyesi sayısının 26’ya yükselmesi başarıdır diyen Ünlü, "Sorumluluklarımız fazladır. Meclis üyelerimizim yapacağı konuşmalar teşkilat kontrolünde, teşkilatın direktierinde gerçekleşecektir. Bizim kırmızı çizgilerimiz vardır. Liderimizi çok yakından takip edeceğiz. Cumhurbaşkanlığı Yönetim Sistemi’nde meclis üyeleri bir milletvekili gibidir. Hepiniz ilçenizin milletvekilisiniz, işiniz zor; sorumluluğunuz çok fazladır. Bu sorumluluk doğrultusunda hareket ediniz" ifadelerinde bulundu. İmzaladığınız dilekçeler gereği AK Parti listelerinden ayrılıyoruz. MHP kendi listesi ve komisyonlarında devam edecek. Bizim yerimiz ve konumumuz çok farklı. MHP, AK Parti ile beraber Cumhur İttifakı’nın bir ortağıdır.

‘MECLİS ÜYESİNİN AMİRİ İLÇE BAŞKANIMDIR’

2023 yılı geldiğinde belediye başkanı aramayan bir siyasi parti olmak zorundayız ifadelerini kullanan Ünlü, "Sizi bekleyenler var, bizi bekleyenler var. Tabanın beklentileri var. Ben bu anlamda seçilen tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. İlçe başkanları toplantısı aylık; ilçe meclis üyelikleri toplantısı aylık olacak. 3 toplantıya üst üste katılmayan arkadaşlar hakkında soru önergesi verilecek. Meclis üyelikleri ile ilgili kontrol teşkilat bazında olacak. Meclis üyelerine uyarımdır; ne yaparsa yapsın, meclis üyesinin amiri benim ilçe başkanımdır. Teşkilatın istemediği hiçbir şey bu zamana kadar olmad, olmaz” ifadelerinde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.