19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

MHP’li Taşdemir Meydan’daki çalışmaları sordu!

Gebze 31.08.2018 - 13:40, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

MHP’li Taşdemir Meydan’daki çalışmaları sordu!

MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir, bir süre önce Gebze Kent Meydanı’nda yapılan çalışmaları inceledi. Taşdemir, henüz ne olduğu bilinmeyen çalışmalarla ilgili vatandaşların fikirlerini aldı. Gebzelilerin konuyla ilgili bilgisi olmadığını ifade eden Taşdemir, “Gebze Kent Meydanında yapılan bu çalışmaların ne için yapıldığını vatandaşlarımıza sorduk kimsenin bir bilgisi yok. Gebzelilerin yoğun olarak kullandıkları alanların kafes şeklinde kapatılması Gebzelilerden tepki alıyor. Yetkililer herhangi bir açıklama yapmadan Gebzelilerin tek nefes aldıkları Meydanın gelişi güzel, kamuoyunu bilgilendirmeden kafesler halinde örülüp kapatılması Vatandaşlarımızdan ciddi tepki alıyor.”dedi. ASKIDA EKMEK PROJESİNE DESTEK MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir ve İlçe Yöneticileri Gebzelilerin bu konulardaki sitemlerini dinleyerek konuyla ilgili yetkililerden bilgi aldıktan sonra bir açıklama yapacağını ifade ederek, bununla beraber Gebze Kent Meydanında ki Halk Ekmek Standına uğrayarak askıda ekmek projesinin unutulmaması için destek olarak Askıya Ekmek bıraktılar. Taşdemir, Gebzelilerden de Askıda Ekmek Projesi'ne destek istediler.

MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir, bir süre önce Gebze Kent Meydanı’nda yapılan çalışmaları inceledi. Taşdemir, henüz ne olduğu bilinmeyen çalışmalarla ilgili vatandaşların fikirlerini aldı. Gebzelilerin konuyla ilgili bilgisi olmadığını ifade eden Taşdemir, “Gebze Kent Meydanında yapılan bu çalışmaların ne için yapıldığını vatandaşlarımıza sorduk kimsenin bir bilgisi yok. Gebzelilerin yoğun olarak kullandıkları alanların kafes şeklinde kapatılması Gebzelilerden tepki alıyor. Yetkililer herhangi bir açıklama yapmadan Gebzelilerin tek nefes aldıkları Meydanın gelişi güzel, kamuoyunu bilgilendirmeden kafesler halinde örülüp kapatılması Vatandaşlarımızdan ciddi tepki alıyor.”dedi.

ASKIDA EKMEK PROJESİNE DESTEK

MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir ve İlçe Yöneticileri Gebzelilerin bu konulardaki sitemlerini dinleyerek konuyla ilgili yetkililerden bilgi aldıktan sonra bir açıklama yapacağını ifade ederek, bununla beraber Gebze Kent Meydanında ki Halk Ekmek Standına uğrayarak askıda ekmek projesinin unutulmaması için destek olarak Askıya Ekmek bıraktılar. Taşdemir, Gebzelilerden de Askıda Ekmek Projesi'ne destek istediler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.