MHP’Lİ TAŞDEMİR; TÜRKİYE İSTİKBALİNE SAHİP ÇIKMIŞTIR

Kocaeli 17.04.2017 - 14:55, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

MHP’Lİ TAŞDEMİR; TÜRKİYE İSTİKBALİNE SAHİP ÇIKMIŞTIR

MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir referandum sonuçları ile ilgili olarak yaptığı değerlendirmede, “Son sözü büyük Türk Milleti söylemiştir” dedi.

      MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir referandum sonuçları ile ilgili olarak değerlendirmede bulundu. MHP’li Taşdemir yaptığı açıklamada, “Büyük Türk milleti; büyük bir olgunluk içerisinde sandık başına giderek demokrasimize sahip çıkmış, Cumhurbaşkanlığı hükümet etme sistemine Geçilmesine hür iradesiyle onay vermiştir. Bu; milletimiz ve demokrasimiz adına büyük bir kazanımdır. Egemenliğimizin yegâne sahibi büyük Türk milleti Ülkesinin geleceği hakkında son sözü sandıkta söylemiş, İstiklal ve istikbaline sahip çıkmıştır. Alınan bu sonuca, demokrasiye inanan herkes saygı göstermeli, karara riayet etmelidir.   TÜM HERKES TEŞEKKÜR EDİYORUM Biz MHP Gebze İlçe Başkanlığı olarak 16 Nisan referandum süresince kıt imkânlara ve zor şartlara aldırmadan ülkülerine ve ideallerine bağlı, ülkemiz için ettiğimiz yeminimizin gereğini yerine getiren önce ülkem ve milletim sonra partim ve ben diyerek, gece gündüz çalışıp gayret gösteren, sandıklarda ve okullarda görevli olanlara, her türlü yardım için koşturan ilçe yöneticilerimize, kadın kollarımıza, mahalle başkanlarımıza ve partili partisiz devletimizin bekası için, demokrasiye sahip çıkıp huzur ve sükûnetle sandıklara giderek oylarını kullanan tüm vatandaşlarımıza camiamız adına teşekkür ediyoruz. Şükranlarımı sunuyor, birlik ve beraberliğimize vesile olmasını yüce Allah’tan niyaz ediyorum. Ne Mutlu Türküm Diyene.” dedi.
MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir referandum sonuçları ile ilgili olarak yaptığı değerlendirmede, “Son sözü büyük Türk Milleti söylemiştir” dedi.

 

 
 

MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir referandum sonuçları ile ilgili olarak değerlendirmede bulundu. MHP’li Taşdemir yaptığı açıklamada, “Büyük Türk milleti; büyük bir olgunluk içerisinde sandık başına giderek demokrasimize sahip çıkmış, Cumhurbaşkanlığı hükümet etme sistemine Geçilmesine hür iradesiyle onay vermiştir. Bu; milletimiz ve demokrasimiz adına büyük bir kazanımdır. Egemenliğimizin yegâne sahibi büyük Türk milleti Ülkesinin geleceği hakkında son sözü sandıkta söylemiş, İstiklal ve istikbaline sahip çıkmıştır. Alınan bu sonuca, demokrasiye inanan herkes saygı göstermeli, karara riayet etmelidir.

 

TÜM HERKES TEŞEKKÜR EDİYORUM

Biz MHP Gebze İlçe Başkanlığı olarak 16 Nisan referandum süresince kıt imkânlara ve zor şartlara aldırmadan ülkülerine ve ideallerine bağlı, ülkemiz için ettiğimiz yeminimizin gereğini yerine getiren önce ülkem ve milletim sonra partim ve ben diyerek, gece gündüz çalışıp gayret gösteren, sandıklarda ve okullarda görevli olanlara, her türlü yardım için koşturan ilçe yöneticilerimize, kadın kollarımıza, mahalle başkanlarımıza ve partili partisiz devletimizin bekası için, demokrasiye sahip çıkıp huzur ve sükûnetle sandıklara giderek oylarını kullanan tüm vatandaşlarımıza camiamız adına teşekkür ediyoruz. Şükranlarımı sunuyor, birlik ve beraberliğimize vesile olmasını yüce Allah’tan niyaz ediyorum. Ne Mutlu Türküm Diyene.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.