MHP’li Ünlü: 'Af çıkacak'

Siyaset 27.08.2018 - 10:11, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

MHP’li Ünlü: 'Af çıkacak'

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin cezaevlerine yönelik af çıkarılmasını istemesine dair açıklamalarda bulunan MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, “Liderimiz sosyal bir yaraya parmak basıyor” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 24 Haziran seçim döneminde dile getirdiği cezaevi affını yine gündeme taşıdı. Af çıkmasını gerektiğini dile getiren Bahçeli’nin açıklamalarıyla ilgili konuşan MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, “Af sosyal bir problem. Cezaevlerinde aşırı yoğunluk var. Mahkumlar nöbetleşe uyuyor. Huzurlu bir ortam değil. Liderimiz Devlet Bahçeli sosyal bir yaraya parmak bastı. Cezaevleri konusuyla bir an önce ilgilenilmesi gerekiyor. Meclis açılır açılmaz bu konunun gündeme geleceği konusunda Milletvekillerine güveniyorum. Affın çıkacağına inanıyorum” ifadelerini kullandı. CUMHUR İTTİFAKINA ZARAR VERİLMEYECEK Af konusunun ardından yerel seçimlerde MHP’nin AK Parti’den ayrı bir şekilde çalışmasına yönelik konuşan Ünlü, “MHP 49 yıllık bir siyasi parti. 49 yıllık bir geleneği olan parti. 49 yıldır seçimlere tek başına giren bir parti bundan sonra da aynı şekilde devam edecektir. Her zaman yaptığı titizlikle yerel seçimlerdeki adaylarını belirleyecektir. Vatandaşın güvenini kazanacak, kendi adaylarını çıkaracaktır. İnanıyorum ki Cumhur İttifakı’nın kimyasına zarar vermeden, her siyasi parti kendi adayını çıkarıp vatandaştan oy isteyecektir. Cumhur İttifakı birlik ruhunu her zaman koruyacaktır” şeklinde konuştu. 17 EYLÜL’DE SAHADAYIZ Son olarak yerel seçim çalışmalarına da değinen Ünlü, “MHP Kocaeli Teşkilatı yerel seçimlerde çıkaracağı adaylar üzerinde çalışma yapmakta. Şu an alt yapı çalışmalarımız devam ediyor. 17 Eylül’e kadar aday belirleme çalışması yapacağız. 17 Eylül’de teşkilat olarak sahaya çıkarak, haftada 5 gün saha çalışması yapacağız. İlerleyen günlerde konuyla ilgili kamuoyuna açıklama yapacağız. Yerel seçim çalışmalarını Mart ayına kadar titizlikle yürüteceğiz. Her zaman vatandaşa dokunan MHP Kocaeli Teşkilatı seçim çalışmalarında da aynı özveriyi gösterecek” diye belirtti.  
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin cezaevlerine yönelik af çıkarılmasını istemesine dair açıklamalarda bulunan MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, “Liderimiz sosyal bir yaraya parmak basıyor” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 24 Haziran seçim döneminde dile getirdiği cezaevi affını yine gündeme taşıdı. Af çıkmasını gerektiğini dile getiren Bahçeli’nin açıklamalarıyla ilgili konuşan MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, “Af sosyal bir problem. Cezaevlerinde aşırı yoğunluk var. Mahkumlar nöbetleşe uyuyor. Huzurlu bir ortam değil. Liderimiz Devlet Bahçeli sosyal bir yaraya parmak bastı. Cezaevleri konusuyla bir an önce ilgilenilmesi gerekiyor. Meclis açılır açılmaz bu konunun gündeme geleceği konusunda Milletvekillerine güveniyorum. Affın çıkacağına inanıyorum” ifadelerini kullandı.

CUMHUR İTTİFAKINA ZARAR VERİLMEYECEK
Af konusunun ardından yerel seçimlerde MHP’nin AK Parti’den ayrı bir şekilde çalışmasına yönelik konuşan Ünlü, “MHP 49 yıllık bir siyasi parti. 49 yıllık bir geleneği olan parti. 49 yıldır seçimlere tek başına giren bir parti bundan sonra da aynı şekilde devam edecektir. Her zaman yaptığı titizlikle yerel seçimlerdeki adaylarını belirleyecektir. Vatandaşın güvenini kazanacak, kendi adaylarını çıkaracaktır. İnanıyorum ki Cumhur İttifakı’nın kimyasına zarar vermeden, her siyasi parti kendi adayını çıkarıp vatandaştan oy isteyecektir. Cumhur İttifakı birlik ruhunu her zaman koruyacaktır” şeklinde konuştu.

17 EYLÜL’DE SAHADAYIZ
Son olarak yerel seçim çalışmalarına da değinen Ünlü, “MHP Kocaeli Teşkilatı yerel seçimlerde çıkaracağı adaylar üzerinde çalışma yapmakta. Şu an alt yapı çalışmalarımız devam ediyor. 17 Eylül’e kadar aday belirleme çalışması yapacağız. 17 Eylül’de teşkilat olarak sahaya çıkarak, haftada 5 gün saha çalışması yapacağız. İlerleyen günlerde konuyla ilgili kamuoyuna açıklama yapacağız. Yerel seçim çalışmalarını Mart ayına kadar titizlikle yürüteceğiz. Her zaman vatandaşa dokunan MHP Kocaeli Teşkilatı seçim çalışmalarında da aynı özveriyi gösterecek” diye belirtti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.