MHP'li Ünlü, Başkan Bıyık'a gitti!

Darıca 11.07.2019 - 11:57, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

MHP'li Ünlü, Başkan Bıyık'a gitti!

MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ı makamında ziyaret ederek, gündeme dair görüşmelerde bulundu.

MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü, MHP Darıca İlçe Başkanı Adem Emre Aygün, MHP Darıca Meclis Üyesi Fikret Ağbaba ve ilçe yöneticilerinin hazır bulunduğu ziyarette, MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü, Cumhur İttifakı’nın seçimlerde olduğu gibi seçim sonrasında da örnek bir birliktelik sergilediğine dikkat çekerken, “gerek seçimlerde ve gerekse seçimlerden sonra Cumhur İttifakı’na sahip çıkan vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum, ülkemizin birlik ve beraberliği adına bundan sonra da uyum içinde çalışmalarımızı sürdüreceğiz, kıymetli belediye başkanımıza çalışmalarında başarılar diliyorum.” dedi. MHP’Lİ KARDEŞLERİME TEŞEKKÜR EDİYORUM Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık ise MHP İl Başkanı Aydın Ünlü ve ekibine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, seçimler öncesi başlayan örnek birlikteliğimiz seçim sonrasında da devam ediyor, Darıca için hizmet üretmeye devam edeceğiz. Her zaman desteklerini htiğimiz Milliyetçi Hareket Parti’li kardeşlerimize teşekkür ediyorum, amacımız halkımıza söz verdiğimiz gibi en iyi şekilde hizmet sunmak. ” diye konuştu. 
MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ı makamında ziyaret ederek, gündeme dair görüşmelerde bulundu.

MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü, MHP Darıca İlçe Başkanı Adem Emre Aygün, MHP Darıca Meclis Üyesi Fikret Ağbaba ve ilçe yöneticilerinin hazır bulunduğu ziyarette, MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü, Cumhur İttifakı’nın seçimlerde olduğu gibi seçim sonrasında da örnek bir birliktelik sergilediğine dikkat çekerken, “gerek seçimlerde ve gerekse seçimlerden sonra Cumhur İttifakı’na sahip çıkan vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum, ülkemizin birlik ve beraberliği adına bundan sonra da uyum içinde çalışmalarımızı sürdüreceğiz, kıymetli belediye başkanımıza çalışmalarında başarılar diliyorum.” dedi.

MHP’Lİ KARDEŞLERİME TEŞEKKÜR EDİYORUM

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık ise MHP İl Başkanı Aydın Ünlü ve ekibine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, seçimler öncesi başlayan örnek birlikteliğimiz seçim sonrasında da devam ediyor, Darıca için hizmet üretmeye devam edeceğiz. Her zaman desteklerini htiğimiz Milliyetçi Hareket Parti’li kardeşlerimize teşekkür ediyorum, amacımız halkımıza söz verdiğimiz gibi en iyi şekilde hizmet sunmak. ” diye konuştu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.