MHP’li Ünlü’den Çayırova çıkarması!

Çayırova 10.11.2017 - 11:14, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

MHP’li Ünlü’den Çayırova çıkarması!

MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, Çayırova’da saha programı gerçekleştirdi. Her hafta Gebze Bölgesi’ne gelerek seçim çalışmaları gerçekleştiren ve vatandaşların sıkıntılarını dinleyen Aydın Ünlü’nün bu kez durağı Çayırova İlçesi oldu. 40x40 saha programları kapsamında Aydın Ünlü, Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen, Mahalle Muhtarları, STK’lar ve vatandaşlarla bir araya geldi. Çayırova’nın nabzını tutan Ünlü, bölgemize en çok önem veren İl başkanı olarak takdirleri de üzerinde topladı. İlçe Başkanı Yunus Emre Düzdaban ve teşkilat mensuplarıyla yoğun bir program yapan Ünlü, vatandaşlara Milliyetçi Hareketin Türkiye için gerekliliğini anlattı. İÇİM PARÇALANDI Öte yandan İl başkanı Aydın Ünlü, İyi Parti İl Başkanlığı’ndan istifa eden Haluk Ulusoy’a da göndermede bulundu. MHP Lideri Devlet Bahçeli için "Devlet Bahçeli Allah bize tez zamanda senin helvanı yemeyi nasip etsin" şeklinde paylaşımda bulunan İP Kocaeli İl Başkanı Haluk Ulusoy'un ani istifası ardından Aydın Ünlü: "Valla çok üzgünüm içim parçalandı. Demek ki dün akşam viski içmemiş. Ayık kafayla doğru bir karar vermiş. Türk siyasetinin liderlerine saçma sapan yorumlar yapan birinin siyasette yer edinmesi mümkün değildir. Allah yolunu açık etsin" dedi.

MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, Çayırova’da saha programı gerçekleştirdi. Her hafta Gebze Bölgesi’ne gelerek seçim çalışmaları gerçekleştiren ve vatandaşların sıkıntılarını dinleyen Aydın Ünlü’nün bu kez durağı Çayırova İlçesi oldu. 40x40 saha programları kapsamında Aydın Ünlü, Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen, Mahalle Muhtarları, STK’lar ve vatandaşlarla bir araya geldi. Çayırova’nın nabzını tutan Ünlü, bölgemize en çok önem veren İl başkanı olarak takdirleri de üzerinde topladı. İlçe Başkanı Yunus Emre Düzdaban ve teşkilat mensuplarıyla yoğun bir program yapan Ünlü, vatandaşlara Milliyetçi Hareketin Türkiye için gerekliliğini anlattı.

İÇİM PARÇALANDI

Öte yandan İl başkanı Aydın Ünlü, İyi Parti İl Başkanlığı’ndan istifa eden Haluk Ulusoy’a da göndermede bulundu. MHP Lideri Devlet Bahçeli için "Devlet Bahçeli Allah bize tez zamanda senin helvanı yemeyi nasip etsin" şeklinde paylaşımda bulunan İP Kocaeli İl Başkanı Haluk Ulusoy'un ani istifası ardından Aydın Ünlü: "Valla çok üzgünüm içim parçalandı. Demek ki dün akşam viski içmemiş. Ayık kafayla doğru bir karar vermiş. Türk siyasetinin liderlerine saçma sapan yorumlar yapan birinin siyasette yer edinmesi mümkün değildir. Allah yolunu açık etsin" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.