MHP’li Ünlü’den CHP’li Böke’ye yanıt

Kocaeli 14.10.2016 - 15:40, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

MHP’li Ünlü’den CHP’li Böke’ye yanıt

MHP İl Teşkilatı, İl binasında partililerine 500 adet aşure dağıttı. Aşure dağıtımının ardından konuşma yapan Ünlü, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Selin Sayek Böke’nin AK Parti ve MHP arasındaki pazarlık iddialarına da yanıt verdi. Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kocaeli il binasında partilerine 500 adet aşure dağıttı. Öğle saatlerinde gerçekleşen programda İl Başkanı Aydın Ünlü Aşure dağıtımının yapılmasının ardından açıklama yaptı. Ünlü, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu ile Kocaeli çalışma hayatının değerlendirildiği bir toplantı yaptıklarını belirtti. Milletvekillerinin, sivil toplum örgütlerinin, sendikaların, sanayi odasının, işverenin olduğu  verimli bir toplantı yaptıklarını söyleyen Ünlü, toplantının ana fikrinin çalışma hayatının en organize olduğu yerin Kocaeli olduğu ve İŞKUR binasının daha büyük ve organize bir yere çıkması için kısa vadede önem arz ediyor dedi. CHP İl BAŞKANINI UYARDIK Ünlü, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Selin Sayek Böke’nin  AKP ve MHP arasındaki pazarlık iddialarına şu şekilde yanıt verdi: ‘Sosyal medya üzerinden son günlerde özellikle CHP’nin içinden MHP’ye saldırı var. Tabi o hanımefendiye ilgili cevabı genel başkanlarımız verirler. CHP’nin içindeki üye düzeninde de MHP’ye saldırı yapılıyor. MHP liderine hakaret eden CHP’li üyelerin analizini yaptıktan sonra CHP’nin içindeki cemaatin FETÖ bağlantısı olanların MHP Genel Başkanına çok ağır eleştirileri var diyerek CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay’ı uyardık’ dedi DURUŞUMUZ ÇOK NET Ünlü, konuşmasının devamında “Bugün MHP, duruşunu tüm dünyaya kabul ettirmiştir. Yok onun lastiği, yok onun vagonu gibi söylemlerle artık kimse buradan nemalanamaz sözlerini ekleyerek konuşmasına devam eden Ünlü, 15 Temmuz’da MHP Türkiye’de net bir duruş göstermiştir ve toplum tarafından da kabul görmüştür” ifadelerini kullandı.

MHP İl Teşkilatı, İl binasında partililerine 500 adet aşure dağıttı. Aşure dağıtımının ardından konuşma yapan Ünlü, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Selin Sayek Böke’nin AK Parti ve MHP arasındaki pazarlık iddialarına da yanıt verdi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kocaeli il binasında partilerine 500 adet aşure dağıttı. Öğle saatlerinde gerçekleşen programda İl Başkanı Aydın Ünlü Aşure dağıtımının yapılmasının ardından açıklama yaptı. Ünlü, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu ile Kocaeli çalışma hayatının değerlendirildiği bir toplantı yaptıklarını belirtti. Milletvekillerinin, sivil toplum örgütlerinin, sendikaların, sanayi odasının, işverenin olduğu  verimli bir toplantı yaptıklarını söyleyen Ünlü, toplantının ana fikrinin çalışma hayatının en organize olduğu yerin Kocaeli olduğu ve İŞKUR binasının daha büyük ve organize bir yere çıkması için kısa vadede önem arz ediyor dedi.

CHP İl BAŞKANINI UYARDIK

Ünlü, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Selin Sayek Böke’nin  AKP ve MHP arasındaki pazarlık iddialarına şu şekilde yanıt verdi: ‘Sosyal medya üzerinden son günlerde özellikle CHP’nin içinden MHP’ye saldırı var. Tabi o hanımefendiye ilgili cevabı genel başkanlarımız verirler. CHP’nin içindeki üye düzeninde de MHP’ye saldırı yapılıyor. MHP liderine hakaret eden CHP’li üyelerin analizini yaptıktan sonra CHP’nin içindeki cemaatin FETÖ bağlantısı olanların MHP Genel Başkanına çok ağır eleştirileri var diyerek CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay’ı uyardık’ dedi

DURUŞUMUZ ÇOK NET

Ünlü, konuşmasının devamında “Bugün MHP, duruşunu tüm dünyaya kabul ettirmiştir. Yok onun lastiği, yok onun vagonu gibi söylemlerle artık kimse buradan nemalanamaz sözlerini ekleyerek konuşmasına devam eden Ünlü, 15 Temmuz’da MHP Türkiye’de net bir duruş göstermiştir ve toplum tarafından da kabul görmüştür” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.