19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

MHP’li Ünlü Gebze’de teşkilatları gezdi!

Gebze 08.05.2017 - 12:30, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

MHP’li Ünlü Gebze’de teşkilatları gezdi!

MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü, dün Gebze’de bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi. Her hafta en az bir gününü Gebze’de parti çalışmalarına ayıran Aydın Ünlü, geleneği bozmadı.   Ünlü, Beylikbağı Bölgesi’nde teşkilatlara konuk olarak, Beylikbağı Bölge Başkanlığı tarafından düzenlenen kahvaltılı programda partililerle bir araya geldi. MHP Beylikbağı Bölge Başkanlığı binasında gerçekleşen programa MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü, MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir, MHP Beylikbağı Bölge Başkanı Yusuf Birol ve çok sayıda partili katıldı. Programda MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü ve MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir yapılan çalışmalarla ilgili olarak bilgi verdiler. DERNEKLERİ DE GEZDİ Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir ile bir dizi ziyaretler gerçekleştiren Ünlü, 2019 seçimlerinin de ön çalışmalarına başlamış oldu. Bir yandan 21 Mayıs’da yapılacak İl Kongresinin hazırlıklarını sürdüren Ünlü, diğer yandan teşkilat çalışmalarını da boşlamıyor. İl başkanı Aydın Ünlü, MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir ve İlçe Yöneticileri ile birlikte Gebze Samsunlular Derneğini de ziyaret ettiler. Geçtiğimiz günlerde Kongre sonrası yeni göreve gelen Samsunlular Dernek Başkanı Şakir Töngel ve Yönetimine Hayırlı olsun temennisinde bulunup başarılar dilediler. Daha sonra Aydın Ünlü, Ferit Taşdemir ve beraberinde ki heyet MHP Gebze Aksesapağı Bölge Başkanlığını ve Yavuz Selim temsilciliğini ziyaret ettiler. 

MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü, dün Gebze’de bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi. Her hafta en az bir gününü Gebze’de parti çalışmalarına ayıran Aydın Ünlü, geleneği bozmadı.  

Ünlü, Beylikbağı Bölgesi’nde teşkilatlara konuk olarak, Beylikbağı Bölge Başkanlığı tarafından düzenlenen kahvaltılı programda partililerle bir araya geldi. MHP Beylikbağı Bölge Başkanlığı binasında gerçekleşen programa MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü, MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir, MHP Beylikbağı Bölge Başkanı Yusuf Birol ve çok sayıda partili katıldı. Programda MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü ve MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir yapılan çalışmalarla ilgili olarak bilgi verdiler.

DERNEKLERİ DE GEZDİ

Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir ile bir dizi ziyaretler gerçekleştiren Ünlü, 2019 seçimlerinin de ön çalışmalarına başlamış oldu. Bir yandan 21 Mayıs’da yapılacak İl Kongresinin hazırlıklarını sürdüren Ünlü, diğer yandan teşkilat çalışmalarını da boşlamıyor. İl başkanı Aydın Ünlü, MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir ve İlçe Yöneticileri ile birlikte Gebze Samsunlular Derneğini de ziyaret ettiler. Geçtiğimiz günlerde Kongre sonrası yeni göreve gelen Samsunlular Dernek Başkanı Şakir Töngel ve Yönetimine Hayırlı olsun temennisinde bulunup başarılar dilediler.

Daha sonra Aydın Ünlü, Ferit Taşdemir ve beraberinde ki heyet MHP Gebze Aksesapağı Bölge Başkanlığını ve Yavuz Selim temsilciliğini ziyaret ettiler. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.