MHP’li Ünlü, Gebze’deki o sorunu raporladı!

Gebze 18.09.2019 - 09:34, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

MHP’li Ünlü, Gebze’deki o sorunu raporladı!

MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü haftalık olağan basın toplantısında basın mensuplarıyla bir araya geldi. Ünlü vatandaşlar ve muhtarlarla yaptıkları toplantılar hakkında yaptığı açıklamada “Gebze bölgesinde SEDAŞ, Telekom ve PTT hizmetlerinde aşırı bir sıkıntı olduğu öne çıkıyor” dedi. Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü, haftalık olağan basın açıklamasında il binasında kent ve ülke gündemine dair açıklamalarda bulundu. Ünlü basın açıklamasında, “Neslimizi bilmeyen, kökümüzü tanımayan kim varsa bugün Türkiye’nin varoluş mücadelesini karalıyor. Yapılanı yıkmak, başarıyı kösteklemek meslekleri ana meseleleridir. Milli atılımı engellemek için çırpınıp adına demokrasi derler. Adına özgürlük der devlete ve millete hakarete ses çıkarmazlar. Hainlerin değirmenine su taşırlar. İşte zillete düşmek böyle bir durumdur ve bunlardan bizim ilimizde de çok vardır ve milletimiz bunları çok iyi bilmektedir” dedi. “MHP’Yİ HERKES TAKİP ETSİN” “MHP saha programlarında bunların kim olduklarını vatandaşa anlatan bir partidir” diyen Ünlü, ”Neden MHP, neden Cumhur İttifakı, neden Devlet Bahçeli sorularının cevaplarını anlatıyoruz. Daha da anlatacağız. Bu konuları usanmadan, yorulmadan, bıkmadan Kocaeli’de yaşayan vatandaşlarımıza anlatmaya devam edeceğiz. Milliyetçi Hareket Partisi vatandaşımızın yanında. MHP’yi Kocaeli’de yaşayan herkes takip etsin” ifadelerinde bulundu. ^ “AŞIRI BİR SIKINTI ÖNE ÇIKIYOR” Ünlü açıklamasının devamında, “Vatandaşla yüz yüze gerçekleştirdiğimiz toplantılarda bunu anlatıyoruz. Sahadayız ve sahada olmaya devam edeceğiz. MHP her zaman vatandaşla iç içedir. Gebze bölgesinde SEDAŞ, Telekom ve PTT hizmetlerinde aşırı bir sıkıntı olduğu öne çıkıyor. Bunu muhtarlarımız ilgili amirlere ilettiğini söylüyor” şeklinde konuştu. “BAŞKANLA GÖRÜŞMEK İSTEDİLER” Ünlü, “Demek ki o bölgede ilçe belediye başkanlarında bir sorun var ki bu gibi sorunlar ortaya çıkıyor. Muhtarlarımız büyükşehir belediye başkanı ile bir toplantıda görüşmek istediklerini söylediler. Bizde bu çalışmalar sonunda büyükşehir belediye başkanımıza bir rapor vererek ardından AK Parti İl Başkanımız Mehmet Ellibeş ile de görüşerek toplantı yapmayı planlıyoruz” diyerek sözlerini sonlandırdı.

MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü haftalık olağan basın toplantısında basın mensuplarıyla bir araya geldi. Ünlü vatandaşlar ve muhtarlarla yaptıkları toplantılar hakkında yaptığı açıklamada “Gebze bölgesinde SEDAŞ, Telekom ve PTT hizmetlerinde aşırı bir sıkıntı olduğu öne çıkıyor” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü, haftalık olağan basın açıklamasında il binasında kent ve ülke gündemine dair açıklamalarda bulundu. Ünlü basın açıklamasında, “Neslimizi bilmeyen, kökümüzü tanımayan kim varsa bugün Türkiye’nin varoluş mücadelesini karalıyor. Yapılanı yıkmak, başarıyı kösteklemek meslekleri ana meseleleridir. Milli atılımı engellemek için çırpınıp adına demokrasi derler. Adına özgürlük der devlete ve millete hakarete ses çıkarmazlar. Hainlerin değirmenine su taşırlar. İşte zillete düşmek böyle bir durumdur ve bunlardan bizim ilimizde de çok vardır ve milletimiz bunları çok iyi bilmektedir” dedi.

“MHP’Yİ HERKES TAKİP ETSİN”

“MHP saha programlarında bunların kim olduklarını vatandaşa anlatan bir partidir” diyen Ünlü, ”Neden MHP, neden Cumhur İttifakı, neden Devlet Bahçeli sorularının cevaplarını anlatıyoruz. Daha da anlatacağız. Bu konuları usanmadan, yorulmadan, bıkmadan Kocaeli’de yaşayan vatandaşlarımıza anlatmaya devam edeceğiz. Milliyetçi Hareket Partisi vatandaşımızın yanında. MHP’yi Kocaeli’de yaşayan herkes takip etsin” ifadelerinde bulundu. ^

“AŞIRI BİR SIKINTI ÖNE ÇIKIYOR”

Ünlü açıklamasının devamında, “Vatandaşla yüz yüze gerçekleştirdiğimiz toplantılarda bunu anlatıyoruz. Sahadayız ve sahada olmaya devam edeceğiz. MHP her zaman vatandaşla iç içedir. Gebze bölgesinde SEDAŞ, Telekom ve PTT hizmetlerinde aşırı bir sıkıntı olduğu öne çıkıyor. Bunu muhtarlarımız ilgili amirlere ilettiğini söylüyor” şeklinde konuştu.

“BAŞKANLA GÖRÜŞMEK İSTEDİLER”

Ünlü, “Demek ki o bölgede ilçe belediye başkanlarında bir sorun var ki bu gibi sorunlar ortaya çıkıyor. Muhtarlarımız büyükşehir belediye başkanı ile bir toplantıda görüşmek istediklerini söylediler. Bizde bu çalışmalar sonunda büyükşehir belediye başkanımıza bir rapor vererek ardından AK Parti İl Başkanımız Mehmet Ellibeş ile de görüşerek toplantı yapmayı planlıyoruz” diyerek sözlerini sonlandırdı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.