MHP’li Ünlü: hakkımızı helal etmiyoruz

Kocaeli 22.05.2016 - 12:34, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

MHP’li Ünlü: hakkımızı helal etmiyoruz

MHP İl Başkanı Aydın Ünlü kurultay sürecinde muhalif kanatta yer alarak Meral Akşener’i destekleyen MHP Kocaeli eski Milletvekili Lütfü Türkkan’a tepki göstererek,” Lütfü Türkkan’a teşkilat olarak hakkımızı helal etmiyoruz” dedi MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, il binasında yapmış olduğu basın açıklamasında gündeme dair değerlendirmelerde bulundu. Başkan Ünlü, kurultay sürecinde Meral Akşener’i desteklediği ve O’nunla birlikte hareket edeceğini son günlerde açıkça telaffuz eden MHP Kocaeli eski Milletvekili Lütfü Türkkan için, “Lütfü Türkkan’a teşkilat olarak hakkımızı helal etmiyoruz” dedi. VEFA SEMT ADI MIDIR? Lütfü Türkkan’ın kurultay sürecinde Meral Akşener’i desteklemesine eleştirilerde bulunan Ünlü, “Vefa İstanbul’da bir semt adı mıdır?” dedi. Ünlü, “MHP Kocaeli eski Milletvekili Lütfü Türkkan’ın MHP’de Devlet Bahçeli’nin dışında başkan arayışları içerisine girmesine karşılık olarak ‘Siyasette vefa yok mudur?’ diyoruz. Milletvekilliğine birinci ve ikinci sıradan Devlet Bahçeli’nin hassasiyet ve desteğiyle giren Lütfü Türkkan aynı hassasiyeti kurultay sürecinde göstermemiştir. VEFASIZLIK YAPTI Teşkilat olarak O’na hakkımızı helal etmiyoruz. Bu soğukluk uzun süre devam edecektir. Genel başkanımızın her seçimde Türkkan’ı birinci ve ikinci milletvekili sırasına koyduğu halde vefasızlık yapmıştır.7 Haziran seçimlerinde 300 oyla milletvekilliğini kaybetmiş olması teşkilatlarımızı derinden üzmüştür. 12 teşkilat ile birlikte il binasında gece gündüz demeden 4 bin 700 itiraz dilekçesi  hazırladık” ifadelerine yer verdi. TAZİYE ÇADIRLARINA GİREMEYECEKLER Gündeme dair de açıklamalarda bulunan Ünlü, “Teşkilat olarak gündemi çok yakından takip ediyoruz. 376 oy çoğunluğuyla milletvekillerinin meclisteki dokunulmazlıklarının kaldırılması bizim için hayırlı bir sonuç. Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin söylemleriyle uzun yıllardan bu yana dokunulmazlıkların kaldırılması ile ilgili ön sözü olan bir partiyiz. Türk kamuoyuna hayırlı olmasını diliyorum. Artık Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde teröre destek veren söylem ve çığlıklar atılmayacak. Polis ve askerimizin her gün şehit olduğu hassas bir gündemde bundan böyle polis ve asker şehitlerimizin sadece ağıtları yakılır mecliste. Taziye çadırlarına hiçbir milletvekili giremeyecek. Girenlere hukuki işlem uygulanacaktır” dedi.  

MHP İl Başkanı Aydın Ünlü kurultay sürecinde muhalif kanatta yer alarak Meral Akşener’i destekleyen MHP Kocaeli eski Milletvekili Lütfü Türkkan’a tepki göstererek,” Lütfü Türkkan’a teşkilat olarak hakkımızı helal etmiyoruz” dedi

MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, il binasında yapmış olduğu basın açıklamasında gündeme dair değerlendirmelerde bulundu. Başkan Ünlü, kurultay sürecinde Meral Akşener’i desteklediği ve O’nunla birlikte hareket edeceğini son günlerde açıkça telaffuz eden MHP Kocaeli eski Milletvekili Lütfü Türkkan için, “Lütfü Türkkan’a teşkilat olarak hakkımızı helal etmiyoruz” dedi.

VEFA SEMT ADI MIDIR?

Lütfü Türkkan’ın kurultay sürecinde Meral Akşener’i desteklemesine eleştirilerde bulunan Ünlü, “Vefa İstanbul’da bir semt adı mıdır?” dedi. Ünlü, “MHP Kocaeli eski Milletvekili Lütfü Türkkan’ın MHP’de Devlet Bahçeli’nin dışında başkan arayışları içerisine girmesine karşılık olarak ‘Siyasette vefa yok mudur?’ diyoruz. Milletvekilliğine birinci ve ikinci sıradan Devlet Bahçeli’nin hassasiyet ve desteğiyle giren Lütfü Türkkan aynı hassasiyeti kurultay sürecinde göstermemiştir.

VEFASIZLIK YAPTI

Teşkilat olarak O’na hakkımızı helal etmiyoruz. Bu soğukluk uzun süre devam edecektir. Genel başkanımızın her seçimde Türkkan’ı birinci ve ikinci milletvekili sırasına koyduğu halde vefasızlık yapmıştır.7 Haziran seçimlerinde 300 oyla milletvekilliğini kaybetmiş olması teşkilatlarımızı derinden üzmüştür. 12 teşkilat ile birlikte il binasında gece gündüz demeden 4 bin 700 itiraz dilekçesi  hazırladık” ifadelerine yer verdi.

TAZİYE ÇADIRLARINA GİREMEYECEKLER

Gündeme dair de açıklamalarda bulunan Ünlü, “Teşkilat olarak gündemi çok yakından takip ediyoruz. 376 oy çoğunluğuyla milletvekillerinin meclisteki dokunulmazlıklarının kaldırılması bizim için hayırlı bir sonuç. Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin söylemleriyle uzun yıllardan bu yana dokunulmazlıkların kaldırılması ile ilgili ön sözü olan bir partiyiz. Türk kamuoyuna hayırlı olmasını diliyorum. Artık Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde teröre destek veren söylem ve çığlıklar atılmayacak. Polis ve askerimizin her gün şehit olduğu hassas bir gündemde bundan böyle polis ve asker şehitlerimizin sadece ağıtları yakılır mecliste. Taziye çadırlarına hiçbir milletvekili giremeyecek. Girenlere hukuki işlem uygulanacaktır” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.