MHP’Lİ ÜNLÜ, “HDP’YE KARŞI OLMAYA DEVAM EDECEĞİM”

Kocaeli 26.10.2016 - 09:48, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

MHP’Lİ ÜNLÜ, “HDP’YE KARŞI OLMAYA DEVAM EDECEĞİM”

MHP İl Başkanı Aydın Ünlü yaptığı açıklamada, “CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay’ın yaptığı “HDP’nin de bu il başkanları toplantısına katılmasını yürekten isterim” açıklamasına değinen Ünlü, “MHP olarak sayıdan memnunuz. Değişik siyasi parti il başkanlarının katılımına ben karşıyım, karşı olmaya da devam edeceğim. ” dedi

 Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Aydın Ünlü, Zincir Kafe’de 7 parti il başkanıyla yapılan toplantının ardından basın mensuplarına gündeme dair açıklamalarda bulundu.   KOCAELİ’DE BİR İLK OLACAK 29 Ekim valiliğimizin öncülüğünde yapacağımız yürüyüş birlik ve beraberlik açısından milli ruh anlamında örnek bir gösteri olacak. Cumartesi günü inanıyorum bütün siyasi parti il başkanları tüm sivil toplum örgütleri Türk bayraklarıyla bu birlikteliği gösteren yürüyüş Kocaeli’de bir ilk olacak. KRİZ MASASI OLUŞTURULMALI 31 Ekim Pazartesi günü siyasi il başkanlarının kendilerinin kurdukları komisyonlarının da olduğu Kocaeli’nin problemleriyle ilgili bir dizi bilgilendirme toplantısı yapılacak. Kocaeli’de birçok problemler var bunların değerlendirildiği bir toplantı yapılacak. Tramvay çalışmalarının başlamasıyla birlikte ortaya çıkan trafik sorunu hakkında da açıklamalarda bulunan Ünlü  “Bugün Kocaeli de bir tramvay projesi var. Trafik sorununu da beraberinde getirdi. Konuyla ilgili bir kriz masası oluşturulsun istiyoruz.  Bu tür problemler yaşandığında halka bir duyuru yapılsın.  Mesela halka densin ki Şubat ayına kadar bu problemler devam edecek. Elinizden geldiğince toplu taşıma araçlarını kullanın. Alternatif güzergâhların duyurusunun yapıldığı bir kriz masasından bahsediyoruz.  Bu kriz merkezinin oluşması çok önem arz ediyor.” Şeklinde konuştu HDP’YE KARŞI OLMAYA DEVAM EDECEĞİM CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay’ın yaptığı “HDP’nin de bu il başkanları toplantısına katılmasını yürekten isterim” açıklamasına değinen Ünlü “Bugün MHP bu sayıdan memnun ilave sayıların değişik siyasi parti il başkanlarının katılımına ben karşıyım, karşı olmaya da devam edeceğim.  Bu ahenk devam etmeli farklı il başkanlarının toplantıya gelmesi toplantının ahengini bozacağına inanıyorum.” Diyerek sözlerine son verdi.
MHP İl Başkanı Aydın Ünlü yaptığı açıklamada, “CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay’ın yaptığı “HDP’nin de bu il başkanları toplantısına katılmasını yürekten isterim” açıklamasına değinen Ünlü, “MHP olarak sayıdan memnunuz. Değişik siyasi parti il başkanlarının katılımına ben karşıyım, karşı olmaya da devam edeceğim. ” dedi

 Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Aydın Ünlü, Zincir Kafe’de 7 parti il başkanıyla yapılan toplantının ardından basın mensuplarına gündeme dair açıklamalarda bulundu. 

 KOCAELİ’DE BİR İLK OLACAK

29 Ekim valiliğimizin öncülüğünde yapacağımız yürüyüş birlik ve beraberlik açısından milli ruh anlamında örnek bir gösteri olacak. Cumartesi günü inanıyorum bütün siyasi parti il başkanları tüm sivil toplum örgütleri Türk bayraklarıyla bu birlikteliği gösteren yürüyüş Kocaeli’de bir ilk olacak.

KRİZ MASASI OLUŞTURULMALI

31 Ekim Pazartesi günü siyasi il başkanlarının kendilerinin kurdukları komisyonlarının da olduğu Kocaeli’nin problemleriyle ilgili bir dizi bilgilendirme toplantısı yapılacak. Kocaeli’de birçok problemler var bunların değerlendirildiği bir toplantı yapılacak. Tramvay çalışmalarının başlamasıyla birlikte ortaya çıkan trafik sorunu hakkında da açıklamalarda bulunan Ünlü  “Bugün Kocaeli de bir tramvay projesi var. Trafik sorununu da beraberinde getirdi. Konuyla ilgili bir kriz masası oluşturulsun istiyoruz.  Bu tür problemler yaşandığında halka bir duyuru yapılsın.  Mesela halka densin ki Şubat ayına kadar bu problemler devam edecek. Elinizden geldiğince toplu taşıma araçlarını kullanın. Alternatif güzergâhların duyurusunun yapıldığı bir kriz masasından bahsediyoruz.  Bu kriz merkezinin oluşması çok önem arz ediyor.” Şeklinde konuştu

HDP’YE KARŞI OLMAYA DEVAM EDECEĞİM

CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay’ın yaptığı “HDP’nin de bu il başkanları toplantısına katılmasını yürekten isterim” açıklamasına değinen Ünlü “Bugün MHP bu sayıdan memnun ilave sayıların değişik siyasi parti il başkanlarının katılımına ben karşıyım, karşı olmaya da devam edeceğim.  Bu ahenk devam etmeli farklı il başkanlarının toplantıya gelmesi toplantının ahengini bozacağına inanıyorum.” Diyerek sözlerine son verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.