MHP’li Ünlü: “Kurultay 2018’de yapılacak”

Kocaeli 19.04.2016 - 12:02, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

MHP’li Ünlü: “Kurultay 2018’de yapılacak”

MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, Ankara’da gerçekleşen il başkanları ve MYK toplantından çıkan sonuçlarla ilgili açıklama yaptı.

Ünlü, “Toplantıda olağanüstü kurultay öncelikliydi. Genel Başkanımız nettir. Kurultay, 18 Mart 2018’de yapılacak” dedi. “DEĞİŞİM BAŞKALAMADAN”   Başbakan Davutoğlu’nun gelişindeki önlemleri abartılı bulduklarını belirten Aydın Ünlü, “Bu kadar güvenlik önlemleriyle insanı tedirgin etmenin anlamı yoktur” dedi. Kurultayın 18 Mart 2018’de yapılacağını bir kez daha tekrarlayan Ünlü, “Sloganımız ‘Değişim Başkalaşmadan olacaktır’ şeklindedir.  Zamanı geldiğinde başkalaşmadan 2018 yılında ülkücüler kendi genel başkanlarını seçecektir” diye konuştu. NE YAPMAK İSTİYORLAR Muhaliflere yüklenen Ünlü, “MHP’yi ele geçiremezlerse yeni bir parti kuracaklardır. Genel başkanımızın nasıl her söyledikleri ortaya çıktıysa belgeleriyle bu taleplerde bulunanlara cevap verilecektir. Genel başkanımız bir bildiği varsa söylüyordur. Bugün ülkücü camia söyledikleri sözlere dikkat etmek zorundadır” dedi. Ünlü, 65 yaş üstü ücretsiz taşıma konusuna da değindi, “Şoför esnafının problemleri para yatırılınca çözüldü mü?” diye sordu.  
MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, Ankara’da gerçekleşen il başkanları ve MYK toplantından çıkan sonuçlarla ilgili açıklama yaptı.

Ünlü, “Toplantıda olağanüstü kurultay öncelikliydi. Genel Başkanımız nettir. Kurultay, 18 Mart 2018’de yapılacak” dedi.

“DEĞİŞİM BAŞKALAMADAN”

 

Başbakan Davutoğlu’nun gelişindeki önlemleri abartılı bulduklarını belirten Aydın Ünlü, “Bu kadar güvenlik önlemleriyle insanı tedirgin etmenin anlamı yoktur” dedi. Kurultayın 18 Mart 2018’de yapılacağını bir kez daha tekrarlayan Ünlü, “Sloganımız ‘Değişim Başkalaşmadan olacaktır’ şeklindedir.  Zamanı geldiğinde başkalaşmadan 2018 yılında ülkücüler kendi genel başkanlarını seçecektir” diye konuştu.

NE YAPMAK İSTİYORLAR

Muhaliflere yüklenen Ünlü, “MHP’yi ele geçiremezlerse yeni bir parti kuracaklardır. Genel başkanımızın nasıl her söyledikleri ortaya çıktıysa belgeleriyle bu taleplerde bulunanlara cevap verilecektir. Genel başkanımız bir bildiği varsa söylüyordur. Bugün ülkücü camia söyledikleri sözlere dikkat etmek zorundadır” dedi. Ünlü, 65 yaş üstü ücretsiz taşıma konusuna da değindi, “Şoför esnafının problemleri para yatırılınca çözüldü mü?” diye sordu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.