MHP’li Ünlü, “Maske takmayanlar feci bir vebale giriyor!”

Siyaset 15.09.2020 - 15:49, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

MHP’li Ünlü, “Maske takmayanlar feci bir vebale giriyor!”

MHP İl Başkanı Aydın Ünlü haftalık olağan basın açıklamasında kent ve ülke gündemine dair değerlendirmelerde bulundu. Ünlü basın açıklamasındaki sözlerine, “Covid-19 hastalığına karşı dikkatli olmalıyız. Duyarlı olalım. Kuralları ihlal edenler başkalarının yaşama hakkını riske attıklarını görmek zorundadır. Maske takmadan sorumsuzca hareket edenler virüsün bulaşmasına destek oluyorlar ve bu feci bir vebaldir. Koronavirüse karşı olağanüstü mücadele verilmektedir. Birileri vatandaşlarımızın aklını karıştırmaya çalışıyorlar. Bazıları virüs allamesi kesilmişler. Ayıptır, yazıktır. Tıptan anlamazlar bilirkişiliğe kalkışırlar. Milletimiz bu kıyafetsizlerden bıkmıştır. Virüse teslim olmayacağız” diyerek başladı. “HAREKETLİ BİR SEÇİM OLACAK” Baro Başkanı Bahar Gültekin Candemir’in yeniden baro başkanlığına aday olmasıyla ilgili de konuşan Ünlü, “Baro başkanı seçimlerde yeniden aday olduğunu dile getirdi. Ben o baro başkanını istifaya davet etmiştim yine istifaya davet ediyorum. Ben inanıyorum ki bir vatan evladı çıkıp baro başkanlığına aday olacaktır. Ekim ayındaki kongrede devletinin yanında. Hareketli bir baro seçimi olacağını düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

MHP İl Başkanı Aydın Ünlü haftalık olağan basın açıklamasında kent ve ülke gündemine dair değerlendirmelerde bulundu. Ünlü basın açıklamasındaki sözlerine, “Covid-19 hastalığına karşı dikkatli olmalıyız. Duyarlı olalım. Kuralları ihlal edenler başkalarının yaşama hakkını riske attıklarını görmek zorundadır. Maske takmadan sorumsuzca hareket edenler virüsün bulaşmasına destek oluyorlar ve bu feci bir vebaldir. Koronavirüse karşı olağanüstü mücadele verilmektedir. Birileri vatandaşlarımızın aklını karıştırmaya çalışıyorlar. Bazıları virüs allamesi kesilmişler. Ayıptır, yazıktır. Tıptan anlamazlar bilirkişiliğe kalkışırlar. Milletimiz bu kıyafetsizlerden bıkmıştır. Virüse teslim olmayacağız” diyerek başladı.

“HAREKETLİ BİR SEÇİM OLACAK”

Baro Başkanı Bahar Gültekin Candemir’in yeniden baro başkanlığına aday olmasıyla ilgili de konuşan Ünlü, “Baro başkanı seçimlerde yeniden aday olduğunu dile getirdi. Ben o baro başkanını istifaya davet etmiştim yine istifaya davet ediyorum. Ben inanıyorum ki bir vatan evladı çıkıp baro başkanlığına aday olacaktır. Ekim ayındaki kongrede devletinin yanında. Hareketli bir baro seçimi olacağını düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.