MHP’li Ünlü'nün hedefi “Sarıbay”

Kocaeli 08.11.2017 - 15:39, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

MHP’li Ünlü'nün hedefi “Sarıbay”

CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay’ın il başkanları masasından tabandan tepki geldiği gerekçesiyle bir süre gelmeyeceğini söylemesi ile ilgili Ünlü, “Burada tabandan kasıt nedir? Birkaç parti yöneticisi midir, yoksa seçmen midir” dedi.

MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, partisinin il binasında haftalık olağan basın açıklamasını gerçekleştirdi. Ünlü açıklamasında ülke ve kent gündemine dair değerlendirmelerde bulundu. Ünlü açıklamasında, “Vefatının üzerinden 79 yıl geçmesine rağmen Atatürk’ü hala özlemle anıyoruz. Atatürk, kahramanlar sayfasına ismini altın harflerle yazdırmıştır. İsminden rahatsız olanların, aslında istiklal düşmanı oldukları aşikar bir gerçektir. Atatürk’e saldırmak vatan hainliğidir” ifadelerini kullandı. DİYALOGTAN YANAYIZ Açıklamalarına devam eden MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, il başkanları toplantısında 2 ay katılmayacağını belirten CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay’a yüklendi. Ünlü, “Biz il başkanları buluşmasını, toplumsal barış açısından önemsiyoruz. Tenhada konuşurken toplumun temel probleminin iletişimsizlik ve birbirimizi anlamaya çalışmamaktan geçtiğini ifade etmiyor muyuz? Biz bunun için çatışma değil diyalogdan yanayız” ifadelerini kullandı TABAN BİRKAÇ PARTİ YÖNETİCİSİ Mİ? CHP İl Başkanı Sayın Sarıbay tabandaki tepkileri gerekçe göstererek bir süre toplantılara iştirak etmeyeceğini beyan etti. Üzüldük diyen Ünlü, “Burada tabandan kasıt nedir? Birkaç parti yöneticisi midir, yoksa seçmen midir? Önemli olan seçmenin bu meseleye olan bakışıdır. Bizim Sarıbay’a tavsiyemiz seçmeninin tepkilerini dikkate almasıdır. Bizim taban tanımından anladığımız birkaç kişiden ibaret değil çok daha geniş kapsamlı bir kitledir” diye konuştu.  
CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay’ın il başkanları masasından tabandan tepki geldiği gerekçesiyle bir süre gelmeyeceğini söylemesi ile ilgili Ünlü, “Burada tabandan kasıt nedir? Birkaç parti yöneticisi midir, yoksa seçmen midir” dedi.

MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, partisinin il binasında haftalık olağan basın açıklamasını gerçekleştirdi. Ünlü açıklamasında ülke ve kent gündemine dair değerlendirmelerde bulundu. Ünlü açıklamasında, “Vefatının üzerinden 79 yıl geçmesine rağmen Atatürk’ü hala özlemle anıyoruz. Atatürk, kahramanlar sayfasına ismini altın harflerle yazdırmıştır. İsminden rahatsız olanların, aslında istiklal düşmanı oldukları aşikar bir gerçektir. Atatürk’e saldırmak vatan hainliğidir” ifadelerini kullandı.

DİYALOGTAN YANAYIZ

Açıklamalarına devam eden MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, il başkanları toplantısında 2 ay katılmayacağını belirten CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay’a yüklendi. Ünlü, “Biz il başkanları buluşmasını, toplumsal barış açısından önemsiyoruz. Tenhada konuşurken toplumun temel probleminin iletişimsizlik ve birbirimizi anlamaya çalışmamaktan geçtiğini ifade etmiyor muyuz? Biz bunun için çatışma değil diyalogdan yanayız” ifadelerini kullandı

TABAN BİRKAÇ PARTİ YÖNETİCİSİ Mİ?

CHP İl Başkanı Sayın Sarıbay tabandaki tepkileri gerekçe göstererek bir süre toplantılara iştirak etmeyeceğini beyan etti. Üzüldük diyen Ünlü, “Burada tabandan kasıt nedir? Birkaç parti yöneticisi midir, yoksa seçmen midir? Önemli olan seçmenin bu meseleye olan bakışıdır. Bizim Sarıbay’a tavsiyemiz seçmeninin tepkilerini dikkate almasıdır. Bizim taban tanımından anladığımız birkaç kişiden ibaret değil çok daha geniş kapsamlı bir kitledir” diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.