MHP’liler Çayırova’da buluştu!

Çayırova 26.12.2018 - 10:40, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

MHP’liler Çayırova’da buluştu!

HABER: YAĞMUR SIR MHP Çayırova İlçe Başkanı Yunus Emre Düzdaban, İl Başkan Yardımcılarını ağırladı. Yerel seçim hazırlıklarını sürdüren MHP’de teşkilatlar çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. bu kapsamda İl yöneticileri de İlçelerde ki durumu teşkilatla istişare ediyor. İl başkan yardımcıları Hamza Güloğlu, İzzet Erdem, Sami Acıkök ve Bülent Işık önceki gün MHP Çayırova İlçe Başkanı Yunus Emre Düzdaban’ı makamında ziyaret etti. Seçim önceci Düzdaban ile fikir alışverişinde bulunan İl yöneticileri Çayırova’yı ayrıntılı bir şekilde masaya yatırarak son durum hakkında Düzdaban’dan bilgi aldılar.

HABER: YAĞMUR SIR

MHP Çayırova İlçe Başkanı Yunus Emre Düzdaban, İl Başkan Yardımcılarını ağırladı. Yerel seçim hazırlıklarını sürdüren MHP’de teşkilatlar çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. bu kapsamda İl yöneticileri de İlçelerde ki durumu teşkilatla istişare ediyor. İl başkan yardımcıları Hamza Güloğlu, İzzet Erdem, Sami Acıkök ve Bülent Işık önceki gün MHP Çayırova İlçe Başkanı Yunus Emre Düzdaban’ı makamında ziyaret etti. Seçim önceci Düzdaban ile fikir alışverişinde bulunan İl yöneticileri Çayırova’yı ayrıntılı bir şekilde masaya yatırarak son durum hakkında Düzdaban’dan bilgi aldılar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.