MHP’liler Erzurumlularla buluştu

Gebze 29.10.2018 - 09:59, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

MHP’liler Erzurumlularla buluştu

Geçtiğimiz gün bir dizi ziyaret gerçekleştirmek üzere kentimize gelen MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Erzurum Milletvekili Kamil Aydın, Kocaeli Erzurum Dernekler Federasyonu’yla bir araya geldi.

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Erzurum Milletvekili Kamil Aydın, geçtiğimiz gün bir dizi ziyaret gerçekleştirmek üzere Gebze’ye geldi. MHP’li Aydın öncelikle MHP İl Binası’nı ziyaret ederek, burada yaptığı basın açıklamasının ardından teşkilat mensuplarıyla basına kapalı bir toplantı gerçekleştirdi. Aydın daha sonrasında Gebze’de STK’lara gerçekleştirdiği ziyaretin ardından Kocaeli Erzurum Dernekler Federasyonuyla bir araya geldi. PLAKET DAĞITTI Gebze’de gerçekleştirilen buluşmaya MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Erzurum Milletvekili Kamil Aydın’ın yanı sıra MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, partililer ve çok sayıda Erzurumlu katılım gösterdi. Erzurumlularla bir araya gelen ve sohbet havasında geçen buluşmanın ardından heyet, Gebze Yavuz Selim Mahallesi plaket dağıtım törenine katıldı.    
Geçtiğimiz gün bir dizi ziyaret gerçekleştirmek üzere kentimize gelen MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Erzurum Milletvekili Kamil Aydın, Kocaeli Erzurum Dernekler Federasyonu’yla bir araya geldi.

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Erzurum Milletvekili Kamil Aydın, geçtiğimiz gün bir dizi ziyaret gerçekleştirmek üzere Gebze’ye geldi. MHP’li Aydın öncelikle MHP İl Binası’nı ziyaret ederek, burada yaptığı basın açıklamasının ardından teşkilat mensuplarıyla basına kapalı bir toplantı gerçekleştirdi. Aydın daha sonrasında Gebze’de STK’lara gerçekleştirdiği ziyaretin ardından Kocaeli Erzurum Dernekler Federasyonuyla bir araya geldi.

PLAKET DAĞITTI

Gebze’de gerçekleştirilen buluşmaya MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Erzurum Milletvekili Kamil Aydın’ın yanı sıra MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, partililer ve çok sayıda Erzurumlu katılım gösterdi. Erzurumlularla bir araya gelen ve sohbet havasında geçen buluşmanın ardından heyet, Gebze Yavuz Selim Mahallesi plaket dağıtım törenine katıldı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.