MHP’lilerden ‘Muhtarlara’ çıkarma!

Darıca 07.11.2019 - 11:43, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

MHP’lilerden ‘Muhtarlara’ çıkarma!

MHP İl Başkanı Aydın Ünlü ve Darıca İlçe Başkanı Adem Emre Aygün ile yöneticiler Darıca’nın 14 Mahalle Muhtarını tek tek ziyaret ederek bilgi alışverişinde bulundular. MHP Kocaeli il Başkanı Aydın Ünlü, İl Yöneticileri, MHP Darıca İlçe Başkanı Adem Emre Aygün ve yönetimi ile MHP Darıca Belediye Meclis Üyesi Fikret Ağbaba gün boyunca yaptıkları ziyaretlerde 14 Mahalle Muhtarıyla da görüşerek çalışmaları hakkında bilgi aldılar. ÖNCE AĞBABA’YA SONRA MUHTARLARA GİTTİLER İl Başkanı Aydın Ünlü ve yönetimi, Darıca’da ilk olarak İlçe Teşkilatı’na giderek Başkan Adem Emre Aygün ve İlçe Yönetimi ile görüş alışverişinde bulundu. Daha sonra Darıca Belediyesi’nin tek MHP’li Meclis Üyesi Fikret Ağbaba’yı ziyaret eden MHP heyeti, Cami Mah. Hasan Basri Kayadelen, Zincirlikuyu Mah. Şaban Albas, Yenimahalle Cemal Özdemir, Yalı Mah. Sema Berk, Bağlarbaşı Mah. Aytun Er, Bayramoğlu Mah.Ferman Aktaş, Pirireis Mah. Fuat Yaşar, Sırasöğütler Mah.Tuncay Odlukaya, Osmangazi Mah. Kenan Demirbaş, Nenehatun Mah. Mustafa Güzelbaba, Fevzi Çakmak Mah. Nevzat Aytekin, Kazım Karabekir Mah. Sıddık Topal, Abdi İpekçi Mah.İsmail Aydın ve Emek Mah. Recep Yelken’i muhtarlık binasında ziyaret ettiler. PROJELERİ KONUŞTULAR Muhtarların oldukça memnun kaldıkları görüşmelerde, mahallelerinde yapılması gereken ancak çeşitli nedenlerle hayata geçirilemeyen projeler hakkında bilgi alan MHP İl Başkanı Aydın Ünlü ve İlçe Başkanı Adem Emre Aygün kendilerini ağırlayarak yakın ilgi gösteren 14 Mahalle muhtarına teşekkür ettiler            

MHP İl Başkanı Aydın Ünlü ve Darıca İlçe Başkanı Adem Emre Aygün ile yöneticiler Darıca’nın 14 Mahalle Muhtarını tek tek ziyaret ederek bilgi alışverişinde bulundular. MHP Kocaeli il Başkanı Aydın Ünlü, İl Yöneticileri, MHP Darıca İlçe Başkanı Adem Emre Aygün ve yönetimi ile MHP Darıca Belediye Meclis Üyesi Fikret Ağbaba gün boyunca yaptıkları ziyaretlerde 14 Mahalle Muhtarıyla da görüşerek çalışmaları hakkında bilgi aldılar.

ÖNCE AĞBABA’YA SONRA MUHTARLARA GİTTİLER

İl Başkanı Aydın Ünlü ve yönetimi, Darıca’da ilk olarak İlçe Teşkilatı’na giderek Başkan Adem Emre Aygün ve İlçe Yönetimi ile görüş alışverişinde bulundu. Daha sonra Darıca Belediyesi’nin tek MHP’li Meclis Üyesi Fikret Ağbaba’yı ziyaret eden MHP heyeti, Cami Mah. Hasan Basri Kayadelen, Zincirlikuyu Mah. Şaban Albas, Yenimahalle Cemal Özdemir, Yalı Mah. Sema Berk, Bağlarbaşı Mah. Aytun Er, Bayramoğlu Mah.Ferman Aktaş, Pirireis Mah. Fuat Yaşar, Sırasöğütler Mah.Tuncay Odlukaya, Osmangazi Mah. Kenan Demirbaş, Nenehatun Mah. Mustafa Güzelbaba, Fevzi Çakmak Mah. Nevzat Aytekin, Kazım Karabekir Mah. Sıddık Topal, Abdi İpekçi Mah.İsmail Aydın ve Emek Mah. Recep Yelken’i muhtarlık binasında ziyaret ettiler.

PROJELERİ KONUŞTULAR

Muhtarların oldukça memnun kaldıkları görüşmelerde, mahallelerinde yapılması gereken ancak çeşitli nedenlerle hayata geçirilemeyen projeler hakkında bilgi alan MHP İl Başkanı Aydın Ünlü ve İlçe Başkanı Adem Emre Aygün kendilerini ağırlayarak yakın ilgi gösteren 14 Mahalle muhtarına teşekkür ettiler

 

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.