19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

“MHP’NİN GÜCÜNÜ HERKES GÖRECEK”

Gebze 12.08.2017 - 11:31, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

“MHP’NİN GÜCÜNÜ HERKES GÖRECEK”

MHP Gebze İlçe Teşkilatı 40x40 adı altında düzenlemiş oldukları programların startını verdi.

MHP Gebze İlçe Teşkilatı 40x40 adı altında düzenlemiş oldukları programların startını verdi. Aydın Ünlü yaptığı açıklamada, “MHP Kocaeli Teşkilatları Gebze’deki 40x40 dediğimiz saha programları anlamlarında bölge halkıyla bir araya geliyoruz. Gebze’nin mahallerinde, derneklerinde ve sivil toplum kuruluşlarında yöneticilerimiz vatandaşla yüz yüze olacak. Vatandaşların sorunlarını dinleyip Gebze’nin problemlerini kamuoyuyla paylaşan bir siyasi parti olmak istiyoruz” dedi. “KENTSEL DÖNÜŞÜM İÇİN MÜCADELE EDECEĞİZ” MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü, 40x40 programı kapsamında Gebze’de geldi. MHP’li Ünlü ilk olarak Gebze İlçe Teşkilatı’nın ‘Uyuşturucuya Hayır’ kampanyasına destek için Gebze 15 Temmuz Milli İrade Kent Meydanı’nda kurulan standı ziyaret etti. Aydın Ünlü’ye MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir, MHP Darıca İlçe Başkan Adem Emre Aygün, İl Yöneticisi Erkan Azeri, İlçe Kadın Kolları Başkanı Hatice Uludağ ve partililer eşlik etti.  Standı ziyaret eden MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü burada gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. MHP’li Ünlü yaptığı açıklamada, “MHP Kocaeli Teşkilatları 40x40 dediğimiz saha programlarında Gebzelilerle buluştuk. Gebze’nin mahallelerinde, derneklerinde, sivil toplum kuruluşlarında MHP’nin yöneticileri vatandaşla yüz yüze olarak, MHP’yi vatandaşa anlatacağız. İlçe başkanımızla beraber Ülkü Ocaklarının organize ettiği uyuşturucuyla mücadele broşürlerini dağıtarak kent meydanındaki standımızı ziyaret ettik.” Dedi.  “GEBZE’NİN SIKINTILARINI PAYLAŞAN PARTİ OLACAĞIZ” Ardından Yavuz Selim Mahallesi’ndeki kentsel dönüşüm sıkıntılarıyla ilgili oradaki mahalle sakinleriyle bir dizi görüşmeler yapan Ünlü ve beraberindekiler, “Kentsel Dönüşüm sıkıntısını çözmek için mücadele edeceğiz” dedi. Ünlü, “Bugün Kocaeli’nde özellikle Gebze’nin problemlerine değinen, vatandaşları dinleyip, Gebze’nin problemlerini kamuoyuyla paylaşan bir siyasi parti olmak istiyoruz. Muallimköy Mahallesi’ndeki vatandaşlarımızın doğalgaz sorunu neyse, Yavuzselim Mahallesi’ndeki kentsel dönüşüm problemi neyse, Gebze’nin trafik problemi ile uğraşan, trafik problemiyle dertlenen vatandaşın derdi neyse bizim de derdimiz aynı. Biz MHP olarak vatandaşımızın problemlerini dinleyecek, bunları da ilgili mercilere ileterek cevap bulacağız. Bu problemlerin de takipçisi olacağız.” Dedi. “MHP’NİN GÜCÜNÜ GÖSTERECEĞİZ” Bizler bunun için varız. Mağdurun, vatandaşın son umudu MHP’dir. Bizler de MHP’nin gücünü kamuoyunda göstermek adına vatandaşlarla daha iç içe onların problemlerini çözmek için kamuoyunun önünde olacağız. Ülkücüler iktidar istiyor. 15 Temmuz’da vatandaşın gönlüne girdik, şimdi de sokaklarda birilerinin ulaşamadığı yerlerde vatandaşlarla ilgilenen bir MHP’yiz. 2019’da da vatandaş bize hak ettiğimiz muameleyi gösterecektir.” dedi.  MHP’li Ünlü buradaki açıklamaların ardından Gebze Yavuzselim Mahallesi’ndeki partililer ve mahalle sakinleri ile bir araya geldi.
MHP Gebze İlçe Teşkilatı 40x40 adı altında düzenlemiş oldukları programların startını verdi.

MHP Gebze İlçe Teşkilatı 40x40 adı altında düzenlemiş oldukları programların startını verdi. Aydın Ünlü yaptığı açıklamada, “MHP Kocaeli Teşkilatları Gebze’deki 40x40 dediğimiz saha programları anlamlarında bölge halkıyla bir araya geliyoruz. Gebze’nin mahallerinde, derneklerinde ve sivil toplum kuruluşlarında yöneticilerimiz vatandaşla yüz yüze olacak. Vatandaşların sorunlarını dinleyip Gebze’nin problemlerini kamuoyuyla paylaşan bir siyasi parti olmak istiyoruz” dedi.

“KENTSEL DÖNÜŞÜM İÇİN MÜCADELE EDECEĞİZ”

MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü, 40x40 programı kapsamında Gebze’de geldi. MHP’li Ünlü ilk olarak Gebze İlçe Teşkilatı’nın ‘Uyuşturucuya Hayır’ kampanyasına destek için Gebze 15 Temmuz Milli İrade Kent Meydanı’nda kurulan standı ziyaret etti. Aydın Ünlü’ye MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir, MHP Darıca İlçe Başkan Adem Emre Aygün, İl Yöneticisi Erkan Azeri, İlçe Kadın Kolları Başkanı Hatice Uludağ ve partililer eşlik etti.  Standı ziyaret eden MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü burada gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. MHP’li Ünlü yaptığı açıklamada, “MHP Kocaeli Teşkilatları 40x40 dediğimiz saha programlarında Gebzelilerle buluştuk. Gebze’nin mahallelerinde, derneklerinde, sivil toplum kuruluşlarında MHP’nin yöneticileri vatandaşla yüz yüze olarak, MHP’yi vatandaşa anlatacağız. İlçe başkanımızla beraber Ülkü Ocaklarının organize ettiği uyuşturucuyla mücadele broşürlerini dağıtarak kent meydanındaki standımızı ziyaret ettik.” Dedi.

 “GEBZE’NİN SIKINTILARINI PAYLAŞAN PARTİ OLACAĞIZ”

Ardından Yavuz Selim Mahallesi’ndeki kentsel dönüşüm sıkıntılarıyla ilgili oradaki mahalle sakinleriyle bir dizi görüşmeler yapan Ünlü ve beraberindekiler, “Kentsel Dönüşüm sıkıntısını çözmek için mücadele edeceğiz” dedi. Ünlü, “Bugün Kocaeli’nde özellikle Gebze’nin problemlerine değinen, vatandaşları dinleyip, Gebze’nin problemlerini kamuoyuyla paylaşan bir siyasi parti olmak istiyoruz. Muallimköy Mahallesi’ndeki vatandaşlarımızın doğalgaz sorunu neyse, Yavuzselim Mahallesi’ndeki kentsel dönüşüm problemi neyse, Gebze’nin trafik problemi ile uğraşan, trafik problemiyle dertlenen vatandaşın derdi neyse bizim de derdimiz aynı. Biz MHP olarak vatandaşımızın problemlerini dinleyecek, bunları da ilgili mercilere ileterek cevap bulacağız. Bu problemlerin de takipçisi olacağız.” Dedi.

“MHP’NİN GÜCÜNÜ GÖSTERECEĞİZ”

Bizler bunun için varız. Mağdurun, vatandaşın son umudu MHP’dir. Bizler de MHP’nin gücünü kamuoyunda göstermek adına vatandaşlarla daha iç içe onların problemlerini çözmek için kamuoyunun önünde olacağız. Ülkücüler iktidar istiyor. 15 Temmuz’da vatandaşın gönlüne girdik, şimdi de sokaklarda birilerinin ulaşamadığı yerlerde vatandaşlarla ilgilenen bir MHP’yiz. 2019’da da vatandaş bize hak ettiğimiz muameleyi gösterecektir.” dedi.  MHP’li Ünlü buradaki açıklamaların ardından Gebze Yavuzselim Mahallesi’ndeki partililer ve mahalle sakinleri ile bir araya geldi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.