MHP’nin gündemi 'taksiciler ve muhtarlar'

Kocaeli 26.10.2017 - 11:55, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

MHP’nin gündemi 'taksiciler ve muhtarlar'

Haftalık olağan basın açıklamasında muhtarlıklar icra ve boşanma evraklarıyla dolu diyen MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, “Bu durum artık dikkat çekiyor. MHP olarak bu sorunu genel merkeze bildirdik” dedi.

SIKINTILARI DİLE GETİRDİ MHP İl Başkanı Aydın Ünlü haftalık olağan gerçekleştirdiği basın toplantısında, parti çalışmaları içerisinde gerçekleştirilen muhtar ziyaretlerinde gördüğü sıkıntıları değerlendirdi. Muhtarlıklarda dolaplar dolusu icra evrakları ve boşanmaya ilişkin dokümanlar olduğunu söyleyerek acilen ekonomik ve sosyal yapılanmanın revize edilmesi gerektiğinin vurgusunu yaptı. Ayrıca Ünlü, taksicilerinde sorunlarına değinerek, ilçe beldelerde taksi duraklarının şehir merkezinden yolcu alıp indirmelerine, merkezdeki taksicilerin tepki gösterdiğini söyledi. Ayrıca bu konuyla ilgili, Ulaşım Koordinasyon Merkezi’ne (UKOME) yazılı bir dilekçe vereceklerini, yetkililerden çözüm bekleyeceklerini ifade etti. “MHP HER ZAMAN VAR OLACAK” Sivil toplum örgütleri, sendikalar ve spor okullarına kadar vatandaşlarla bir araya geldiklerinin altını çizen Aydın Ünlü, “Kamuoyunun olduğu her yerde olmaya devam edeceğiz. 29 Ekim Türkiye Cumhuriyeti ve bizim için önemlidir. Tüm ülkücü camiayı Cumhuriyet Bayramı kutlamalarına davet ediyoruz. MHP ben varım biz varız demeye devam ediyor. Milliyetçi Hekimler Derneği ve Milliyetçi Avukatlar Derneği ile kamuoyun da var olmaya devam edeceğiz” ifadelerine yer verdi. Basın toplantısı sonrasında Türkiye Kamu Çalışanları Vakfı (TÜRKAV) Kocaeli Şube Başkanı Suat Yüksel’in yerine atanan yeni Başkan Zeki Yılmaz, İl Başkanı Aydın Ünlü tarafından tebrik edildi.
Haftalık olağan basın açıklamasında muhtarlıklar icra ve boşanma evraklarıyla dolu diyen MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, “Bu durum artık dikkat çekiyor. MHP olarak bu sorunu genel merkeze bildirdik” dedi.

SIKINTILARI DİLE GETİRDİ

MHP İl Başkanı Aydın Ünlü haftalık olağan gerçekleştirdiği basın toplantısında, parti çalışmaları içerisinde gerçekleştirilen muhtar ziyaretlerinde gördüğü sıkıntıları değerlendirdi. Muhtarlıklarda dolaplar dolusu icra evrakları ve boşanmaya ilişkin dokümanlar olduğunu söyleyerek acilen ekonomik ve sosyal yapılanmanın revize edilmesi gerektiğinin vurgusunu yaptı. Ayrıca Ünlü, taksicilerinde sorunlarına değinerek, ilçe beldelerde taksi duraklarının şehir merkezinden yolcu alıp indirmelerine, merkezdeki taksicilerin tepki gösterdiğini söyledi. Ayrıca bu konuyla ilgili, Ulaşım Koordinasyon Merkezi’ne (UKOME) yazılı bir dilekçe vereceklerini, yetkililerden çözüm bekleyeceklerini ifade etti.

“MHP HER ZAMAN VAR OLACAK”

Sivil toplum örgütleri, sendikalar ve spor okullarına kadar vatandaşlarla bir araya geldiklerinin altını çizen Aydın Ünlü, “Kamuoyunun olduğu her yerde olmaya devam edeceğiz. 29 Ekim Türkiye Cumhuriyeti ve bizim için önemlidir. Tüm ülkücü camiayı Cumhuriyet Bayramı kutlamalarına davet ediyoruz. MHP ben varım biz varız demeye devam ediyor. Milliyetçi Hekimler Derneği ve Milliyetçi Avukatlar Derneği ile kamuoyun da var olmaya devam edeceğiz” ifadelerine yer verdi. Basın toplantısı sonrasında Türkiye Kamu Çalışanları Vakfı (TÜRKAV) Kocaeli Şube Başkanı Suat Yüksel’in yerine atanan yeni Başkan Zeki Yılmaz, İl Başkanı Aydın Ünlü tarafından tebrik edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.