“MHP’nin istihdam talebine yanıt veremem!”

Gebze 01.08.2019 - 11:35, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

“MHP’nin istihdam talebine yanıt veremem!”

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz düzenlediği toplantıda, “MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü’nün istihdam talebine olumlu yanıt vermem teknik açıdan mümkün değil” dedi.

Son zamanlarda MHP İl Başkanı Aydın Ünlü’nün kendilerini iktidar ortağı olarak adlandırması ve Kocaeli belediyelerinde ülkücülerin kadrolaşacağını açıklayarak, “Kurban Bayramı'ndan sonra ülkücüler kadrolaşacak diyen bir il başkanıyım. Bizim alnımız açık ve ayağımız yere sağlam basan bir kadro olduğumuzu herkes görecek. Kadrolaşmak ülkücülerin hakkıdır ve bu hakkı ülkücülere vereceklerdir. Burası Kocaeli burada Cumhur İttifakı için pazarlık yapılmadı ve pazarlığın yapılmadığı tek il burası. AK Parti İl Başkanı ve Büyükşehir Belediye Başkanı'nın samimiyetlerine inanıyoruz. Bayramdan sonra hak ettiğimiz kadrolaşmayı alacağız” demişti. İSTİHDAM MÜMKÜN DEĞİL AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş de MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü’yü ziyaretinde, “İstihdam anlamında ortak eylemlerimiz devam ediyor bundan sonra da devam edecek” açıklamasında bulunmuştu. Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz de istihdam olayına son noktayı koyarak, “Son zamanlarda MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü ülkücülerin istihdam edileceği açıklamalarında bulunuyor. Gebze Belediyesi’nde teknik açıdan istihdam mümkün değil. MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü’nün istihdam talebine olumlu yanıt vermem teknik açıdan mümkün değil” dedi.
Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz düzenlediği toplantıda, “MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü’nün istihdam talebine olumlu yanıt vermem teknik açıdan mümkün değil” dedi.

Son zamanlarda MHP İl Başkanı Aydın Ünlü’nün kendilerini iktidar ortağı olarak adlandırması ve Kocaeli belediyelerinde ülkücülerin kadrolaşacağını açıklayarak, “Kurban Bayramı'ndan sonra ülkücüler kadrolaşacak diyen bir il başkanıyım. Bizim alnımız açık ve ayağımız yere sağlam basan bir kadro olduğumuzu herkes görecek. Kadrolaşmak ülkücülerin hakkıdır ve bu hakkı ülkücülere vereceklerdir. Burası Kocaeli burada Cumhur İttifakı için pazarlık yapılmadı ve pazarlığın yapılmadığı tek il burası. AK Parti İl Başkanı ve Büyükşehir Belediye Başkanı'nın samimiyetlerine inanıyoruz. Bayramdan sonra hak ettiğimiz kadrolaşmayı alacağız” demişti.

İSTİHDAM MÜMKÜN DEĞİL

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş de MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü’yü ziyaretinde, “İstihdam anlamında ortak eylemlerimiz devam ediyor bundan sonra da devam edecek” açıklamasında bulunmuştu. Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz de istihdam olayına son noktayı koyarak, “Son zamanlarda MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü ülkücülerin istihdam edileceği açıklamalarında bulunuyor. Gebze Belediyesi’nde teknik açıdan istihdam mümkün değil. MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü’nün istihdam talebine olumlu yanıt vermem teknik açıdan mümkün değil” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.