19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

MHP SAHA ÇALIŞMALARINA ÇAYIROVA İLE BAŞLIYOR

Çayırova 29.11.2016 - 11:44, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

MHP SAHA ÇALIŞMALARINA ÇAYIROVA İLE BAŞLIYOR

MHP aylık ilçe başkanları toplantısında açıklama yapan İl Başkanı Aydın Ünlü referandum öncesi saha çalışmalarına başlayacaklarını ve genel merkezin belirlediği politikaların alt yapısının hazırlanması noktasında adımlar atacaklarını vurguladı.

MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, parti binasında ilçe başkanlarını topladı. Beklenen referandum öncesi teşkilat çalışmalarının sahada süreceğini ifade eden MHP İl başkanı Aydın Ünlü “Bizim için saha çalışmaları önemli.  6 Aralık Salı günü başlayıp, 23 Aralık Cuma günü bitecek olan saha programlarında hem önümüzdeki ay genel merkezimizin illere yapacağı toplantının alt yapısını yapmak, hem teşkilatları önümüzdeki beklenen referandumla ilgili çalışmaların alt yapısını yapmak, teşkilatları diri tutmak, sandık görevlileri, okul başkanları, müşahidlere kadar çalışmalarımızı hazırlamak anlamında MHP ilçe başkanları ve yönetimi ile sahaya inecek” dedi.   HER İLÇEDE AYNI SÖYLEMLER OLACAK MHP İl Başkanı Aydın Ünlü,”MHP Kocaeli Teşkilatları 6 Aralık 2016 Çayırova ile başlayacak olan saha programını değerlendirmek amacıyla bir araya geldik. Bizim için saha çalışmaları önemli. 23 Aralık Cuma günü Başiskele ile bitecek olan saha programlarında hem önümüzdeki ay genel merkezimizin illere yapacağı toplantının alt yapısını yapmak, hem teşkilatları önümüzdeki beklenen referandumla ilgili çalışmaların alt yapısını yapmak, teşkilatları diri tutmak, sandık görevlileri, okul başkanları, müşahitlere kadar çalışmalarımızı hazırlamak anlamında MHP ilçe başkanları ve yönetimi ile sahaya inecek. Bu sahadaki değerlendirmeler, inanıyorum ki genel merkezimizin Kocaeli programıyla, özleşecek. Bir de bunun alt yapısını yapmış olacağız. 2 program bir araya geldiğinde Kocaeli hem genel merkeziyle, hem ilçe teşkilatlarıyla, mahalle başkanlarıyla, Kandıra’da ne konuşulursa Karamürsel’de aynı şeyin konuşulduğu, aynı söylemlerin söylendiği bir Kocaeli teşkilatları olacaktır” açıklamasında bulundu.      
MHP aylık ilçe başkanları toplantısında açıklama yapan İl Başkanı Aydın Ünlü referandum öncesi saha çalışmalarına başlayacaklarını ve genel merkezin belirlediği politikaların alt yapısının hazırlanması noktasında adımlar atacaklarını vurguladı.

MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, parti binasında ilçe başkanlarını topladı. Beklenen referandum öncesi teşkilat çalışmalarının sahada süreceğini ifade eden MHP İl başkanı Aydın Ünlü “Bizim için saha çalışmaları önemli.  6 Aralık Salı günü başlayıp, 23 Aralık Cuma günü bitecek olan saha programlarında hem önümüzdeki ay genel merkezimizin illere yapacağı toplantının alt yapısını yapmak, hem teşkilatları önümüzdeki beklenen referandumla ilgili çalışmaların alt yapısını yapmak, teşkilatları diri tutmak, sandık görevlileri, okul başkanları, müşahidlere kadar çalışmalarımızı hazırlamak anlamında MHP ilçe başkanları ve yönetimi ile sahaya inecek” dedi.

 

HER İLÇEDE AYNI SÖYLEMLER OLACAK

MHP İl Başkanı Aydın Ünlü,”MHP Kocaeli Teşkilatları 6 Aralık 2016 Çayırova ile başlayacak olan saha programını değerlendirmek amacıyla bir araya geldik. Bizim için saha çalışmaları önemli. 23 Aralık Cuma günü Başiskele ile bitecek olan saha programlarında hem önümüzdeki ay genel merkezimizin illere yapacağı toplantının alt yapısını yapmak, hem teşkilatları önümüzdeki beklenen referandumla ilgili çalışmaların alt yapısını yapmak, teşkilatları diri tutmak, sandık görevlileri, okul başkanları, müşahitlere kadar çalışmalarımızı hazırlamak anlamında MHP ilçe başkanları ve yönetimi ile sahaya inecek. Bu sahadaki değerlendirmeler, inanıyorum ki genel merkezimizin Kocaeli programıyla, özleşecek. Bir de bunun alt yapısını yapmış olacağız. 2 program bir araya geldiğinde Kocaeli hem genel merkeziyle, hem ilçe teşkilatlarıyla, mahalle başkanlarıyla, Kandıra’da ne konuşulursa Karamürsel’de aynı şeyin konuşulduğu, aynı söylemlerin söylendiği bir Kocaeli teşkilatları olacaktır” açıklamasında bulundu.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.