MHP teşkilatlara gidecek!

Kocaeli 14.02.2016 - 15:46, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

MHP teşkilatlara gidecek!

MHP İl Başkanı Aydın Ünlü düzenlediği basın toplantısında bu hafta teşkilat ziyaretleri yapacaklarını söyledi. Ünlü’nün hedefinde ise HDP vardı. Ünlü, HDP’nin içinde olduğu hiçbir programda yer almayacaklarını söyledi. Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Aydın Ünlü il binasında bir basın açıklaması düzenledi. Ünlü yaptığı açıklamada Ünlü ilçe teşkilatlarına yönelik ziyaret programı hazırladıklarını ifade ederek “16 Şubat itibari ile başlayacak olan bir dizi ziyaret programımız var. 16 Şubat ‘ta başlayarak 19 Şubat’a kadar devam edecek olan hızlandırılmış ziyaret programı hazırladık. Amaç teşkilatların dinamikleri ile bir araya gelmek. Ülkemizin içinde bulunduğu durum ile ilgili görüş alışverişi yapmak. MHP Kocaeli olarak bu programı bitirir bitirmez 21 Şubat’ta STK’lar gezilerek MHP’yi anlama ve tanıma programı politikaları anlatma programı yapılacak. Başkanlık sistemi yanlışları parlamenter sistemin yaşaması için verilen mücadele ile ilgili bir dizi toplantı yapacağız” dedi.  HDP İLE OLMAZ CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay’ın önceki günlerde yaptığı basın açıklamasında ‘Tüm il başkanlarının katılacağı bir çay programında bir araya gelerek kentin sorunlarını tartışalım” sözlerini de değerlendiren Ünlü “Çay koy gelelim projesi benim il başkanlığım dönemimde ortaya çıkan bir MHP projesidir. Bu anlamda sayın Sarıbay’ın teklifi güzel bir tekliftir. Ancak biz MHP olarak HDP’nin olduğu hiçbir yerde olmayız. Flu gördüklerimizle aynı masada oturmayız” ifadelerini kullandı.  İŞTE MHP’NİN ZİYARET PROGRAMI 16 Şubat Salı 17.00 Kandıra, 18.00 Kartepe, 19.00 İzmit 17 Şubat Çarşamba: 17.00 Karamürsel, 18.00 Gölcük, 19.00 Başiskele 18 Şubat Perşembe: 17:00 Dilovası, 18.00 Körfez, 19.00 Derince 19 Şubat Cuma: 17:00 Çayırova, 18:00 Darıca, 19:00 Gebze

MHP İl Başkanı Aydın Ünlü düzenlediği basın toplantısında bu hafta teşkilat ziyaretleri yapacaklarını söyledi. Ünlü’nün hedefinde ise HDP vardı. Ünlü, HDP’nin içinde olduğu hiçbir programda yer almayacaklarını söyledi.

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Aydın Ünlü il binasında bir basın açıklaması düzenledi. Ünlü yaptığı açıklamada Ünlü ilçe teşkilatlarına yönelik ziyaret programı hazırladıklarını ifade ederek “16 Şubat itibari ile başlayacak olan bir dizi ziyaret programımız var. 16 Şubat ‘ta başlayarak 19 Şubat’a kadar devam edecek olan hızlandırılmış ziyaret programı hazırladık. Amaç teşkilatların dinamikleri ile bir araya gelmek. Ülkemizin içinde bulunduğu durum ile ilgili görüş alışverişi yapmak. MHP Kocaeli olarak bu programı bitirir bitirmez 21 Şubat’ta STK’lar gezilerek MHP’yi anlama ve tanıma programı politikaları anlatma programı yapılacak. Başkanlık sistemi yanlışları parlamenter sistemin yaşaması için verilen mücadele ile ilgili bir dizi toplantı yapacağız” dedi.

 HDP İLE OLMAZ

CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay’ın önceki günlerde yaptığı basın açıklamasında ‘Tüm il başkanlarının katılacağı bir çay programında bir araya gelerek kentin sorunlarını tartışalım” sözlerini de değerlendiren Ünlü “Çay koy gelelim projesi benim il başkanlığım dönemimde ortaya çıkan bir MHP projesidir. Bu anlamda sayın Sarıbay’ın teklifi güzel bir tekliftir. Ancak biz MHP olarak HDP’nin olduğu hiçbir yerde olmayız. Flu gördüklerimizle aynı masada oturmayız” ifadelerini kullandı.

 İŞTE MHP’NİN ZİYARET PROGRAMI

16 Şubat Salı 17.00 Kandıra, 18.00 Kartepe, 19.00 İzmit

17 Şubat Çarşamba: 17.00 Karamürsel, 18.00 Gölcük, 19.00 Başiskele

18 Şubat Perşembe: 17:00 Dilovası, 18.00 Körfez, 19.00 Derince

19 Şubat Cuma: 17:00 Çayırova, 18:00 Darıca, 19:00 Gebze

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.