MHP teşkilatları seçime hazır

Siyaset 06.08.2020 - 10:51, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

MHP teşkilatları seçime hazır

MHP Kocaeli Teşkilatı bu ay içerisinde gerçekleşecek il ve ilçe kongreleri için il başkanlığında bir araya geldi. MHP Kocaeli Teşkilatı bu ay içerisinde başlayacak olan kongreler için hazırlıklarını sürdürüyor. Bu kapsamda dün il başkanlığında MHP İl başkanı Aydın Ünlü, MYK Üyesi Erkan Azeri, MHP İl Başkan Divanı ve 12 ilçe Başkanının katılımıyla toplantı gerçekleştirildi. Toplantı sonrasında MHP İl Başkanı Aydın Ünlü yazılı bir açıklama gerçekleştirdi. “MHP BEDELLER ÖDEMİŞTİR” MHP İl Başkanı Aydın Ünlü yaptığı yazılı açıklamada şu ifadeleri kullandı; “MHP millî vicdana sinmiş, adeta toplumsal vicdanın ve varlık bilincinin sesi olmuştur. Temsil ettiği ülkücü hareket milletimizin varlık iradesinin ete kemiğe bürünmüş hali olarak tecessüm etmiştir. Ancak MHP, siyaset platformunda ulaştığı itibar ve seviyeye büyük bedeller ödeyerek gelmiştir. MHP'nin politik serüveni ayni zamanda Türkiye'nin demokratikleşme ve milli devletin olgunlaşma süreciyle de paralellik arz etmektedir. Milli bilincin toplumun en geniş kesimlerine yayılması hususunda MHP’nin ve saygıdeğer Lideri Devlet Bahçeli’nin büyük katkılarda bulunduğu, inkâr edilemez gerçektir. “DEMOKRASİ BAYRAMI” 9 Ağustos 2020 tarihinde başlayacak olan il ve ilçe kongrelerimiz bu şuurla gerçekleştirilecektir. Kongreler süreci dolayısıyla MHP'nin Türk siyasi hayatında bugün oynadığı etkin, sorumlu ve yapıcı rolden rahatsız olan çevrelerle siyasi rakiplerimizden gelebilecek tahriklere kapılmaması, kongreler sırasında da hiçbir taşkınlığa meydan ve izin verilmemesi önem taşımaktadır. Teşkilatlarımız; ülkemizin yüksek çıkarları bağlamında MHP'nin üstlendiği işlev ve Cumhur lttifakı’nın kucaklayıcı dinamiklerini dikkate alarak kongrelerimizin suhulet içinde, demokrasi bayramı ve dayanışma havasında geçmesi için ellerinden geleni yapacaklardır.”  dedi

MHP Kocaeli Teşkilatı bu ay içerisinde gerçekleşecek il ve ilçe kongreleri için il başkanlığında bir araya geldi. MHP Kocaeli Teşkilatı bu ay içerisinde başlayacak olan kongreler için hazırlıklarını sürdürüyor. Bu kapsamda dün il başkanlığında MHP İl başkanı Aydın Ünlü, MYK Üyesi Erkan Azeri, MHP İl Başkan Divanı ve 12 ilçe Başkanının katılımıyla toplantı gerçekleştirildi. Toplantı sonrasında MHP İl Başkanı Aydın Ünlü yazılı bir açıklama gerçekleştirdi.

“MHP BEDELLER ÖDEMİŞTİR”

MHP İl Başkanı Aydın Ünlü yaptığı yazılı açıklamada şu ifadeleri kullandı; “MHP millî vicdana sinmiş, adeta toplumsal vicdanın ve varlık bilincinin sesi olmuştur. Temsil ettiği ülkücü hareket milletimizin varlık iradesinin ete kemiğe bürünmüş hali olarak tecessüm etmiştir. Ancak MHP, siyaset platformunda ulaştığı itibar ve seviyeye büyük bedeller ödeyerek gelmiştir. MHP'nin politik serüveni ayni zamanda Türkiye'nin demokratikleşme ve milli devletin olgunlaşma süreciyle de paralellik arz etmektedir. Milli bilincin toplumun en geniş kesimlerine yayılması hususunda MHP’nin ve saygıdeğer Lideri Devlet Bahçeli’nin büyük katkılarda bulunduğu, inkâr edilemez gerçektir.

“DEMOKRASİ BAYRAMI”

9 Ağustos 2020 tarihinde başlayacak olan il ve ilçe kongrelerimiz bu şuurla gerçekleştirilecektir. Kongreler süreci dolayısıyla MHP'nin Türk siyasi hayatında bugün oynadığı etkin, sorumlu ve yapıcı rolden rahatsız olan çevrelerle siyasi rakiplerimizden gelebilecek tahriklere kapılmaması, kongreler sırasında da hiçbir taşkınlığa meydan ve izin verilmemesi önem taşımaktadır. Teşkilatlarımız; ülkemizin yüksek çıkarları bağlamında MHP'nin üstlendiği işlev ve Cumhur lttifakı’nın kucaklayıcı dinamiklerini dikkate alarak kongrelerimizin suhulet içinde, demokrasi bayramı ve dayanışma havasında geçmesi için ellerinden geleni yapacaklardır.”  dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.