MHP yardımları ulaştırdı, iftara hazırlanıyor!

Gebze 15.06.2017 - 12:12, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

MHP yardımları ulaştırdı, iftara hazırlanıyor!

MHP Gebze İlçe Başkanlığı’na bağlı, Akse Sapağı Bölge temsilciliği ihtiyaç sahipleri için erzak dağıtımı yaptı. MHP Gebze İlçe Başkanlığı’na bağlı, Akse Sapağı Bölge temsilciliği ihtiyaç sahipleri için erzak dağıtımı yaptı. MHP Teşkilatları tarafından hazırlanan Ramazan kolileri, ilk günden itibaren ihtiyaç sahiplerine ulaştırılırken, Akse Temsilciliği erzak yardımlarının son etap dağıtımını gerçekleştirdi. Akse Temsilcisi Mehmet Güler ve teşkilat mensupları tarafından tespit edilen ihtiyaç sahiplerine ulaştırılan Erzak yardımları için Aileler MHP temsilcilerine teşekkür etti.    TEŞKİLAT İFTARI CUMARTESİ Öte yandan MHP Gebze İlçe Teşkilatı, geleneksel Ramazan ayı iftarını Cumartesi akşamı gerçekleştirecek. Her yıl Teşkilat mensuplarını iftar sofrasında buluşturan MHP Gebze, bu yıl genmiş katılımlı bir iftar organizasyonu tertip etti. Hacı Halil Mahallesi’nde bulunan İpek Düğün salonunda yapılacak iftar yemeğine, Mahalle teşkilatlarından partiye emeği geçen isimlere kadar çok sayıda kişi davet edildi. Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı ve İl başkanı Aydın Ünlü’nün de katılacağı iftara İlçe Başkanı Ferit Taşdemir Ülkücü harekete gönül vermiş herkesi davet etti.  

MHP Gebze İlçe Başkanlığı’na bağlı, Akse Sapağı Bölge temsilciliği ihtiyaç sahipleri için erzak dağıtımı yaptı. MHP Gebze İlçe Başkanlığı’na bağlı, Akse Sapağı Bölge temsilciliği ihtiyaç sahipleri için erzak dağıtımı yaptı. MHP Teşkilatları tarafından hazırlanan Ramazan kolileri, ilk günden itibaren ihtiyaç sahiplerine ulaştırılırken, Akse Temsilciliği erzak yardımlarının son etap dağıtımını gerçekleştirdi. Akse Temsilcisi Mehmet Güler ve teşkilat mensupları tarafından tespit edilen ihtiyaç sahiplerine ulaştırılan Erzak yardımları için Aileler MHP temsilcilerine teşekkür etti. 

 

TEŞKİLAT İFTARI CUMARTESİ

Öte yandan MHP Gebze İlçe Teşkilatı, geleneksel Ramazan ayı iftarını Cumartesi akşamı gerçekleştirecek. Her yıl Teşkilat mensuplarını iftar sofrasında buluşturan MHP Gebze, bu yıl genmiş katılımlı bir iftar organizasyonu tertip etti. Hacı Halil Mahallesi’nde bulunan İpek Düğün salonunda yapılacak iftar yemeğine, Mahalle teşkilatlarından partiye emeği geçen isimlere kadar çok sayıda kişi davet edildi. Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı ve İl başkanı Aydın Ünlü’nün de katılacağı iftara İlçe Başkanı Ferit Taşdemir Ülkücü harekete gönül vermiş herkesi davet etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.