MHPli Ünlü, “Sokakta, Milletin Yanındayız”

Siyaset 12.12.2017 - 15:39, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

MHPli Ünlü, “Sokakta, Milletin Yanındayız”

MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü haftalık basın toplantısında konuştu.

İl Başkanı Ünlü her an erken seçim olacak gibi çalıştıklarını söyleyerek, “Çalışmalarımız kesintisiz olarak devam etmektedir. Her an yarın seçim olacakmış gibi teyakkuz halindeyiz. Biz sadece mikrofon siyaseti ortaya koyan bir teşkilat değiliz. Sokaktayız, milletin yanındayız, istikrarlıyız. Aziz Türk Milletinin teminatı olmaya devam edeceğiz. Olası bir seçimde ittifak kavramı MHP için çok yabancı değildir. Bunun örnekleri geçmişte vardır. Önemli olan kriter partimizin kurumsal kimliğidir. Olmazsa olmazımız üç hilal ve milletimizin iradesidir. MHP ülkemizin menfaati için nerede durması gerekiyorsa orada duracaktır. ÇARŞAMBA GÜNÜ DİLOVASI’NDA Çarşamba günü mahalle muhtarları ziyaretimizi Dilovası’nda olacağız. Ocak ayının ortasında 472 muhtarımızı genel merkezimize davet edeceğiz. Ardından ilçelerde kooperatif ziyaretleri ve organize sanayi bölgelerimizi de ziyaret edeceğiz. Ocak ayı MHP için çok önemli bir ay olacaktır. Genel başkanımızın talimatıyla 9 Ocak’ta 31 Darıca. 11 Şubat İl İstişare Divan toplantısıyla programlar sonlandırılacaktır. İl divan toplantımıza genel merkezden de katılım olacak. Önümüzdeki günü de partimize emek vermiş isimlere plaket vereceğiz.” dedi. Açıklamalarının ardından Ünlü, MHP istişare divan toplantıların tarihlerini verdi. Ünlü’nün verdiği tarihlere göre; 9 Ocak Gebze 19.00 İlçe Teşkilat Binası, 10 Ocak Çayırova 19.00 İlçe Teşkilat Binası, 16 Ocak Dilovası 19.00 İlçe Teşkilat Binası, 31 Ocak Darıca 19.00 İlçe Teşkilat Binası’nda toplantılar gerçekleştirilecek. 
MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü haftalık basın toplantısında konuştu.

İl Başkanı Ünlü her an erken seçim olacak gibi çalıştıklarını söyleyerek, “Çalışmalarımız kesintisiz olarak devam etmektedir. Her an yarın seçim olacakmış gibi teyakkuz halindeyiz. Biz sadece mikrofon siyaseti ortaya koyan bir teşkilat değiliz. Sokaktayız, milletin yanındayız, istikrarlıyız. Aziz Türk Milletinin teminatı olmaya devam edeceğiz. Olası bir seçimde ittifak kavramı MHP için çok yabancı değildir. Bunun örnekleri geçmişte vardır. Önemli olan kriter partimizin kurumsal kimliğidir. Olmazsa olmazımız üç hilal ve milletimizin iradesidir. MHP ülkemizin menfaati için nerede durması gerekiyorsa orada duracaktır.

ÇARŞAMBA GÜNÜ DİLOVASI’NDA

Çarşamba günü mahalle muhtarları ziyaretimizi Dilovası’nda olacağız. Ocak ayının ortasında 472 muhtarımızı genel merkezimize davet edeceğiz. Ardından ilçelerde kooperatif ziyaretleri ve organize sanayi bölgelerimizi de ziyaret edeceğiz. Ocak ayı MHP için çok önemli bir ay olacaktır. Genel başkanımızın talimatıyla 9 Ocak’ta 31 Darıca. 11 Şubat İl İstişare Divan toplantısıyla programlar sonlandırılacaktır. İl divan toplantımıza genel merkezden de katılım olacak. Önümüzdeki günü de partimize emek vermiş isimlere plaket vereceğiz.” dedi. Açıklamalarının ardından Ünlü, MHP istişare divan toplantıların tarihlerini verdi. Ünlü’nün verdiği tarihlere göre; 9 Ocak Gebze 19.00 İlçe Teşkilat Binası, 10 Ocak Çayırova 19.00 İlçe Teşkilat Binası, 16 Ocak Dilovası 19.00 İlçe Teşkilat Binası, 31 Ocak Darıca 19.00 İlçe Teşkilat Binası’nda toplantılar gerçekleştirilecek. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.