19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Millet Bahçesi’nde Menekşe açtı!

Spor 27.07.2018 - 14:03, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Millet Bahçesi’nde Menekşe açtı!

3.Lig temsilcimiz Gebzespor, Millet Bahçesi’nde hayat buldu. Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in en prestijli projelerinden birisi olan ve Eskihisar’ı adeta cazibe merkezi haline getiren Millet Bahçesi kapılarını Gebzespor için açtı.  Başkan Köşker’in ev sahipliğinde Millet Bahçesi’nde kahvaltı yapan mor beyazlı futbolcular, yorucu geçen kamp sürecinde adeta nefes aldı. YÖNETİM DE KATILDI Gebzespor yönetimi, teknik heyeti ve futbolcuların yer aldığı kahvaltıda moral depolayan Özgür Vurur’un öğrencileri, kahvaltı sonrasında ise Millet Bahçesi’nin vazgeçilmezi dağ kızağına binerek eğlenceli anlar yaşadılar. Gebzespor Başkanı Abbas Sır da, kendilerini kahvaltıda misafir ederek güzel bir gün geçirmelerini sağlayan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’e teşekkür etti.

3.Lig temsilcimiz Gebzespor, Millet Bahçesi’nde hayat buldu. Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in en prestijli projelerinden birisi olan ve Eskihisar’ı adeta cazibe merkezi haline getiren Millet Bahçesi kapılarını Gebzespor için açtı.  Başkan Köşker’in ev sahipliğinde Millet Bahçesi’nde kahvaltı yapan mor beyazlı futbolcular, yorucu geçen kamp sürecinde adeta nefes aldı.

YÖNETİM DE KATILDI

Gebzespor yönetimi, teknik heyeti ve futbolcuların yer aldığı kahvaltıda moral depolayan Özgür Vurur’un öğrencileri, kahvaltı sonrasında ise Millet Bahçesi’nin vazgeçilmezi dağ kızağına binerek eğlenceli anlar yaşadılar. Gebzespor Başkanı Abbas Sır da, kendilerini kahvaltıda misafir ederek güzel bir gün geçirmelerini sağlayan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’e teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.