Millet Bahçesi’ne 2 futbol sahası!

Darıca 15.06.2020 - 21:26, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Millet Bahçesi’ne 2 futbol sahası!

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Darıca’daki amatör spor kulüplerinin başkanlarını ağırladı. Geçtiğimiz günlerde tüm kulüplere nakdi destek sağlayan Başkan Bıyık, bu kez de malzeme desteği sözü verdi. Amatörün kulüplerin yükünü hafifleterek sporun ve sporcunun yanında olduğunu gösteren Başkan Bıyık, Nenehatun Stadı’nı yenileyeceklerinin müjdesini vererek, Darıca’ya yakışan bir tesis olacağını söyledi. Ayrıca Darıca Millet Bahçesi’nin içine 2 adet futbol sahası yapılacağını duyuran Başkan Bıyık, spor yöneticilerini kez daha mutlu etti. ÇETİNKAYA: BIYIK MADDİ VE MANEVİ YANIMIZDA Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu yönetim kurulu üyesi ve Darıca Osmangazi Marmaraspor Kulüp Başkanı Mehmet Çetinkaya, Başkan Bıyık’ın kendilerine karşı ilgili ve duyarlı olduğundan dolayı teşekkür ederek “Başkanımızdan Allah razı olsun. Maddi ve manevi anlamda amatörün yanında. Bizimle her daim istişare yaparak sorunlarımızı soruyor. Kendisine katkı ve desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi. DEMİRTAŞ: BIYIK SPORUN VE SPORCUNUN YANINDA Darıcaspor Başkanı Lokman Demirtaş da Başkan Bıyık’a teşekkür ederek, “Darıca’da yer alan tüm amatör spor kulüplerine destek veren Belediye Başkanımız, sporun ve sporcunun yanında olduğunu göstermiştir. Başkanımızın Darıca’daki sporun daha üst seviyeye gelmesi adına neler yaptığını görüyoruz. Bize olan yaklaşımı, sorunları ve sıkıntıları dinleyerek fikirlerimizi almasından dolayı kendisine bir kez daha teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Darıca’daki amatör spor kulüplerinin başkanlarını ağırladı. Geçtiğimiz günlerde tüm kulüplere nakdi destek sağlayan Başkan Bıyık, bu kez de malzeme desteği sözü verdi. Amatörün kulüplerin yükünü hafifleterek sporun ve sporcunun yanında olduğunu gösteren Başkan Bıyık, Nenehatun Stadı’nı yenileyeceklerinin müjdesini vererek, Darıca’ya yakışan bir tesis olacağını söyledi. Ayrıca Darıca Millet Bahçesi’nin içine 2 adet futbol sahası yapılacağını duyuran Başkan Bıyık, spor yöneticilerini kez daha mutlu etti.
ÇETİNKAYA: BIYIK MADDİ VE MANEVİ YANIMIZDA
Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu yönetim kurulu üyesi ve Darıca Osmangazi Marmaraspor Kulüp Başkanı Mehmet Çetinkaya, Başkan Bıyık’ın kendilerine karşı ilgili ve duyarlı olduğundan dolayı teşekkür ederek “Başkanımızdan Allah razı olsun. Maddi ve manevi anlamda amatörün yanında. Bizimle her daim istişare yaparak sorunlarımızı soruyor. Kendisine katkı ve desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.
DEMİRTAŞ: BIYIK SPORUN VE SPORCUNUN YANINDA
Darıcaspor Başkanı Lokman Demirtaş da Başkan Bıyık’a teşekkür ederek, “Darıca’da yer alan tüm amatör spor kulüplerine destek veren Belediye Başkanımız, sporun ve sporcunun yanında olduğunu göstermiştir. Başkanımızın Darıca’daki sporun daha üst seviyeye gelmesi adına neler yaptığını görüyoruz. Bize olan yaklaşımı, sorunları ve sıkıntıları dinleyerek fikirlerimizi almasından dolayı kendisine bir kez daha teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.