Millet İttifakı’ndan Ankara çıkarması!

Kocaeli 01.05.2019 - 09:52, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Millet İttifakı’ndan Ankara çıkarması!

CHP ve İYİ Parti Kocaeli heyeti Ankara’ya giderek her iki partinin Genel Başkanlarıyla görüşüp, Anıtkabir’e çıktı. Genel Başkanlar Kemal Kılıçdaroğlu ve Meral Akşener İzmit Belediyesi’nin kazanılmasından duydukları memnuniyeti ileterek, uyumlu çalışmanın devam etmesini istediler.

Millet İttifakı Kocaeli heyeti, önceki gün Ankara’ya çıkarma yaptı. CHP İl Başkanı cengiz Sarıbay, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, İYİ Parti İl Başkanı Şanbaz Yıldız, İl yöneticileri ve Belediye Meclis Üyeleri, önceki gün Ankara’ya giderek CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlıu, İYİ Parti Lideri Meral Akşener ve Anıtkabir’i ziyaret etti. CHP ve İYİ Parti’nin Ankara temasları oldukça renkli görüntülere sahne oldu. Millet İttifakı Kocaeli heyeti, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu partimizin genel merkezinde ziyaret ederek, seçim sonuçlarını konuştu. CHP lideri Kılıçdaroğlu İzmit’in alınmasından duyduğu memnuniyeti ileterek Belediye Başkanı Hürriyet ve İki Partinin temsilcilerini tebrik etti. MERAL AKŞENER BAĞRINA BASTI Millet İttifakı heyetinin Ankara’da ki bir diğer durağı İYİ Parti Genel Merkezi oldu. İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, CHP il Başkanı Cengiz Sarıbay, İYİ Parti İl Başkanı Şanbaz Yıldız ve Kocaeli heyeti Genel Merkezde yakın ilgiyle Genel Başkan Meral Akşener tarafından ağırlandı. Kocaeli heyetini adeta bağrına basan Meral Akşener, başkan Fatma Kaplan Hürriyet’in şahsında her iki partinin seçimlerde emek veren tüm isimlerini tebrik ederek, uyumlu çalışmanın ve ittifakın bundan sonra da devam etmesi temennisinde bulundu. ANITKABİR ZİYARETİ Millet İttifakı’nın Ankara’da ki son durağı ise Gazi Mustafa Kemal’in ebedi istiratgahı olan Anıtkabir oldu. Saygı duruşlunun ardından İzmit Belediye Başkanlığı’nın çelenginin mozoleye takdiminden sonra, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet Anıtkabir Özel Defteri'ni imzaladı. Anıtkabir ziyaretinin ardından CHP heyeti Kocaeli’ye döndü.
CHP ve İYİ Parti Kocaeli heyeti Ankara’ya giderek her iki partinin Genel Başkanlarıyla görüşüp, Anıtkabir’e çıktı. Genel Başkanlar Kemal Kılıçdaroğlu ve Meral Akşener İzmit Belediyesi’nin kazanılmasından duydukları memnuniyeti ileterek, uyumlu çalışmanın devam etmesini istediler.

Millet İttifakı Kocaeli heyeti, önceki gün Ankara’ya çıkarma yaptı. CHP İl Başkanı cengiz Sarıbay, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, İYİ Parti İl Başkanı Şanbaz Yıldız, İl yöneticileri ve Belediye Meclis Üyeleri, önceki gün Ankara’ya giderek CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlıu, İYİ Parti Lideri Meral Akşener ve Anıtkabir’i ziyaret etti. CHP ve İYİ Parti’nin Ankara temasları oldukça renkli görüntülere sahne oldu. Millet İttifakı Kocaeli heyeti, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu partimizin genel merkezinde ziyaret ederek, seçim sonuçlarını konuştu. CHP lideri Kılıçdaroğlu İzmit’in alınmasından duyduğu memnuniyeti ileterek Belediye Başkanı Hürriyet ve İki Partinin temsilcilerini tebrik etti.

MERAL AKŞENER BAĞRINA BASTI

Millet İttifakı heyetinin Ankara’da ki bir diğer durağı İYİ Parti Genel Merkezi oldu. İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, CHP il Başkanı Cengiz Sarıbay, İYİ Parti İl Başkanı Şanbaz Yıldız ve Kocaeli heyeti Genel Merkezde yakın ilgiyle Genel Başkan Meral Akşener tarafından ağırlandı. Kocaeli heyetini adeta bağrına basan Meral Akşener, başkan Fatma Kaplan Hürriyet’in şahsında her iki partinin seçimlerde emek veren tüm isimlerini tebrik ederek, uyumlu çalışmanın ve ittifakın bundan sonra da devam etmesi temennisinde bulundu.

ANITKABİR ZİYARETİ

Millet İttifakı’nın Ankara’da ki son durağı ise Gazi Mustafa Kemal’in ebedi istiratgahı olan Anıtkabir oldu. Saygı duruşlunun ardından İzmit Belediye Başkanlığı’nın çelenginin mozoleye takdiminden sonra, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet Anıtkabir Özel Defteri'ni imzaladı. Anıtkabir ziyaretinin ardından CHP heyeti Kocaeli’ye döndü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.