Millet ittifakı'nın hukukçuları eğitim aldı!

Kocaeli 01.06.2018 - 11:00, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Millet ittifakı'nın hukukçuları eğitim aldı!

Millet İttifakı’nda yer alan siyasi partilerin 24 Haziran günü Kocaeli’deki seçim güvenliğini emanet edeceği avukatları, CHP İl Örgütü ev sahipliğinde seçim ve sandık güvenliği eğitimlerine katıldı

Millet İttifakı’nda yer alan siyasi partilerin Kocaeli’deki hukukçuları, 24 Haziran’da soluksuz çalışacakları seçim ve sandık güvenliği için Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Örgütü binasında bir araya geldi. CHP İl Eğitim Sekreterliği bünyesinde uzun süredir parti içerisinde sandık görevlilerine verilen seçim ve sandık güvenliği eğitimleri bu kez İYİ Parti, Demokrat Parti (DP), Saadet Partisi (SP) ve CHP’de görev yapan hukukçulara verildi. Kocaeli’nin tanınmış bir çok avukatının katıldığı toplantının eğitimciliğini Av. Başar Değer ve Av. Aysun Kılınç üstlendi. SİYASİ İNANÇLARIMIZ FARKLI OLSA DA Toplantının açılış konuşmasını yapan CHP İl Başkanı Av. Cengiz Sarıbay meslektaşlarını selamlayarak, “Bu toplantıda siyasi parti ayırımı gözetmiyoruz. Çünkü mesele artık memleket meselesi, gerisi teferruattır. Bu güzel birliktelik siyasi inançlarımız farklı olsa da diğer siyasi partilere de örnek olmalıdır. Yapılacak olan seçimlerde herhangi bir hak, hukuk, adalet ihlali olmasın düşüncesi ile bir aradayız. Herkese çalışmalarında başarılar diliyorum” diye konuştu. Sarıbay’ın konuşmasının ardından avukatlar, seçim güvenliği, seçim günü karşılaşılabilecek hukuki problemler ve yeni yasal düzenlemeler ile ilgili bilgilendirildi.
Millet İttifakı’nda yer alan siyasi partilerin 24 Haziran günü Kocaeli’deki seçim güvenliğini emanet edeceği avukatları, CHP İl Örgütü ev sahipliğinde seçim ve sandık güvenliği eğitimlerine katıldı

Millet İttifakı’nda yer alan siyasi partilerin Kocaeli’deki hukukçuları, 24 Haziran’da soluksuz çalışacakları seçim ve sandık güvenliği için Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Örgütü binasında bir araya geldi. CHP İl Eğitim Sekreterliği bünyesinde uzun süredir parti içerisinde sandık görevlilerine verilen seçim ve sandık güvenliği eğitimleri bu kez İYİ Parti, Demokrat Parti (DP), Saadet Partisi (SP) ve CHP’de görev yapan hukukçulara verildi. Kocaeli’nin tanınmış bir çok avukatının katıldığı toplantının eğitimciliğini Av. Başar Değer ve Av. Aysun Kılınç üstlendi.

SİYASİ İNANÇLARIMIZ FARKLI OLSA DA

Toplantının açılış konuşmasını yapan CHP İl Başkanı Av. Cengiz Sarıbay meslektaşlarını selamlayarak, “Bu toplantıda siyasi parti ayırımı gözetmiyoruz. Çünkü mesele artık memleket meselesi, gerisi teferruattır. Bu güzel birliktelik siyasi inançlarımız farklı olsa da diğer siyasi partilere de örnek olmalıdır. Yapılacak olan seçimlerde herhangi bir hak, hukuk, adalet ihlali olmasın düşüncesi ile bir aradayız. Herkese çalışmalarında başarılar diliyorum” diye konuştu. Sarıbay’ın konuşmasının ardından avukatlar, seçim güvenliği, seçim günü karşılaşılabilecek hukuki problemler ve yeni yasal düzenlemeler ile ilgili bilgilendirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.