19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

“Milletimiz çok ağır bedelleri ödedi”

Gebze 10.11.2020 - 10:20, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:35
 

“Milletimiz çok ağır bedelleri ödedi”

Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, 10 Kasım dolayısı ile bir mesaj yayımladı. Mesajında Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü aramızdan ayrılışının 82. yılında minnetle anan Kaymakam Güler mesajında şu ifadelere yer verdi; “Gazi Mustafa Kemal Atatürk, yapmış olduğu mücadele ile Türk Milletinin kaderini ve tarihinde akışını değiştirmiştir. Milletimiz O’nun önderliğinde, tüm imkânsızlıklara rağmen,  çok ağır bedeller ödeyerek, dünya tarihinin en başarılı mücadelesi ile bağımsızlığını kazanmış ve neticesinde kurulan ‘Türkiye Cumhuriyeti’ bizlere emanet edilmiştir. Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, üstün zekâsı, ileriyi görme yeteneği, askeri dehası ve olağanüstü devlet adamlığı ile kısa sürede Türkiye Cumhuriyeti’ni ileriye taşımış ve bu durum O’nun ne kadar güçlü bir lider olduğunu tüm dünyaya ispatlamıştır. ÜLKEMİZİ AYDINLIK YARINLARA TAŞIMALIYIZ Bağımsızlığımızın mimarı olan Mustafa Kemal Atatürk ‘Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır, ancak Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır.’ vecizesinde vurguladığı gibi Cumhuriyetimizin bekasını sağlamak ve O’nun işaret ettiği yolda ülkemizi çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkarmak için daha çok çalışmalı, ülkemizi aydınlık yarınlara taşımalıyız. Cumhuriyetimizin kurucusu, eşsiz kahraman Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve omuz omuza mücadele ettiği silah arkadaşları başta olmak üzere Kurtuluş Savaşımızın kahraman şehit ve gazilerini dua rahmet ve minnetle anıyorum.”

Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, 10 Kasım dolayısı ile bir mesaj yayımladı. Mesajında Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü aramızdan ayrılışının 82. yılında minnetle anan Kaymakam Güler mesajında şu ifadelere yer verdi; “Gazi Mustafa Kemal Atatürk, yapmış olduğu mücadele ile Türk Milletinin kaderini ve tarihinde akışını değiştirmiştir. Milletimiz O’nun önderliğinde, tüm imkânsızlıklara rağmen,  çok ağır bedeller ödeyerek, dünya tarihinin en başarılı mücadelesi ile bağımsızlığını kazanmış ve neticesinde kurulan ‘Türkiye Cumhuriyeti’ bizlere emanet edilmiştir. Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, üstün zekâsı, ileriyi görme yeteneği, askeri dehası ve olağanüstü devlet adamlığı ile kısa sürede Türkiye Cumhuriyeti’ni ileriye taşımış ve bu durum O’nun ne kadar güçlü bir lider olduğunu tüm dünyaya ispatlamıştır.


ÜLKEMİZİ AYDINLIK YARINLARA TAŞIMALIYIZ
Bağımsızlığımızın mimarı olan Mustafa Kemal Atatürk ‘Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır, ancak Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır.’ vecizesinde vurguladığı gibi Cumhuriyetimizin bekasını sağlamak ve O’nun işaret ettiği yolda ülkemizi çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkarmak için daha çok çalışmalı, ülkemizi aydınlık yarınlara taşımalıyız. Cumhuriyetimizin kurucusu, eşsiz kahraman Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve omuz omuza mücadele ettiği silah arkadaşları başta olmak üzere Kurtuluş Savaşımızın kahraman şehit ve gazilerini dua rahmet ve minnetle anıyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.