19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Milletimiz Esareti Kabul Etmez

Gebze 29.08.2018 - 21:42, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Milletimiz Esareti Kabul Etmez

Türkiye Cumhuriyeti’nin bağımsızlığını kazanmasının 96. yılını yaşamanın gururunu yaşadıklarını belirten Gebze MÜSİAD Başkanı Nihat Yıldırım şu ifadelere yer verdi: 30 Ağustos Zaferi; ülkemizi bölmek ve milletimizi esaret altına almak isteyen güçlere karşı, çok zor ve umutların tükenmek üzere olduğu bir dönemde, büyük milletimizin sarsılmaz azmi, çelik iradesi ve kahramanlığı ile kazanılmış büyük bir zaferdir. Milletimiz haklı ve onurlu direnişiyle savaşın kazanılmasında vatan, millet ve bayrak sevgisinin, sayısal güçten daha üstün olduğunu tüm dünyaya kanıtlamış, bağımsız yaşamak isteyen birçok ulusa da yol göstermiştir. O günden sonra vatanımıza ve milletimize düşmanlığı, kini bitmeyen, mağlubiyeti kaldıramayan şer güçler tarih boyunca her seferinde başka bir oyunla ülkemizi zapt etmeye çalışmış ancak her seferinde milletimiz bu tehlikeleri çelik göğsünde söndürmüş ve püskürtmüştür. 15 Temmuz hain darbe girişiminde şer güçler son darbeyi indirmek üzere tüm olanaklarıyla saldırmış olsa da aziz milletimizin eşsiz kahramanlığı ve cesareti bu çabalarını da boşa çıkarmıştır. Son olarak ekonomik darbeyle bizi çökertmeye çalışsalar da yine milletimizin ve devletimizin kararlı duruşu karşısında hüsrana uğrayacaklarından bir kuşkumuz yoktur.  Düşman her seferinde üzerimize gelse de biz 30 Ağustos 1922'deki büyük zaferden aldığımız güçle yine düşmana mağlubiyeti yaşatacağız. Vatanımızın birliği ve milletimizin bağımsızlığı uğruna verilen mücadelenin kazanıldığı bu anlamlı Zaferin yıldönümünde, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, kanları ile bu toprakları vatan yapan aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum. Bu duygu ve düşüncelerle tüm milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutluyorum.”

Türkiye Cumhuriyeti’nin bağımsızlığını kazanmasının 96. yılını yaşamanın gururunu yaşadıklarını belirten Gebze MÜSİAD Başkanı Nihat Yıldırım şu ifadelere yer verdi:

30 Ağustos Zaferi; ülkemizi bölmek ve milletimizi esaret altına almak isteyen güçlere karşı, çok zor ve umutların tükenmek üzere olduğu bir dönemde, büyük milletimizin sarsılmaz azmi, çelik iradesi ve kahramanlığı ile kazanılmış büyük bir zaferdir.

Milletimiz haklı ve onurlu direnişiyle savaşın kazanılmasında vatan, millet ve bayrak sevgisinin, sayısal güçten daha üstün olduğunu tüm dünyaya kanıtlamış, bağımsız yaşamak isteyen birçok ulusa da yol göstermiştir. O günden sonra vatanımıza ve milletimize düşmanlığı, kini bitmeyen, mağlubiyeti kaldıramayan şer güçler tarih boyunca her seferinde başka bir oyunla ülkemizi zapt etmeye çalışmış ancak her seferinde milletimiz bu tehlikeleri çelik göğsünde söndürmüş ve püskürtmüştür.

15 Temmuz hain darbe girişiminde şer güçler son darbeyi indirmek üzere tüm olanaklarıyla saldırmış olsa da aziz milletimizin eşsiz kahramanlığı ve cesareti bu çabalarını da boşa çıkarmıştır. Son olarak ekonomik darbeyle bizi çökertmeye çalışsalar da yine milletimizin ve devletimizin kararlı duruşu karşısında hüsrana uğrayacaklarından bir kuşkumuz yoktur.  Düşman her seferinde üzerimize gelse de biz 30 Ağustos 1922'deki büyük zaferden aldığımız güçle yine düşmana mağlubiyeti yaşatacağız.

Vatanımızın birliği ve milletimizin bağımsızlığı uğruna verilen mücadelenin kazanıldığı bu anlamlı Zaferin yıldönümünde, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, kanları ile bu toprakları vatan yapan aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle tüm milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutluyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.