Milletvekili Yaman, Dadaşlarla buluştu

13.05.2018 - 09:11, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Milletvekili Yaman, Dadaşlarla buluştu

AK Parti Milletvekili Cemil Yaman, Kocaeli Erzurumlular Derneği Başkanı Avni Gözütok’un evinde düzenlediği buluşmada, Dadaşlarla bir araya geldi. Milletvekili Yaman, konuşmasında 24 Haziran seçimlerin önemine değindi

AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, yaklaşan genel seçimleri öncesinde kent genelindeki ziyaretlerini sürdürüyor. Bu kapsamda Yaman, geçtiğimiz günlerde ilimizdeki bazı Erzurum derneklerinin başkan ve yönetimleri ile bir araya geldi. Kocaeli Erzurumlular Derneği Başkanı Avni Gözütok’un Yenikent bölgesindeki hanesinde gerçekleşen buluşmaya Dadaşlar büyük ilgi gösterdi.   BAŞKANLAR DA KATILDI Gözütok’un ev sahipliğindeki buluşmada milletvekili Cemil Yaman’ın yanı sıra Körfez Erzurumlular Derneği Başkanı Yavuz Göğdemir, Darıca Oltulular Derneği Başkanı Yener Açışlı, Gebze Erzurumlular Derneği Başkanı Gıyasettin Çelikel, Karamürsel Erzurumlular Derneği Başkanı Bünyamin Kaplan ve Kocaeli Aşkaleliler Derneği Başkanı Mahmut Atıcı ile derneklerin yönetim kurulu üyeleri hazır bulundu.   “HEPİMİZ KOCAELİLİYİZ” Toplantı sırasında Avni Gözütok ve diğer dernek başkanlarına ağırlamaları kendisini konuk etmeleri dolayısıyla teşekkür eden milletvekili Yaman, “Erzurumlu hemşehrilerimiz bu kentin bir değeri olarak varlıklarını sürdürüyorlar. Sizler ve bizler, bir şekilde memleketimizden kopup buralara gelmiş ve yaşam mücadelesinin içinde yer almışız. Fakat her şeyden önce Kocaeliliyiz ve bu şehrin gelişimi için elimizden geleni yapacağız” dedi.   “MİLLET-DEVLET İTTİFAKI” Konuşması sırasında 24 Haziran seçimlerinin önemine de değinen milletvekili Yaman, “Bu seçimde artık Türkiye’nin geleceğini oylayacağız. Referandum süreci ile başlayan bir değişim var ülkemizde. Bu değişimin tamamlanması ve ülkemiz üzerinde oynanmak istenen oyunların bozulması adına milletimizin en doğru kararı vererek cumhur ittifakının yanında yer alacağına inanıyoruz. Türkiye’nin dünyadaki gelişime ayak uydurabilmesi ve geleceğe yürüyebilmesi için bu ortaklık yapıldı. Bu aslında milletin devletle ittifakı anlamına gelir” diye konuştu.  
AK Parti Milletvekili Cemil Yaman, Kocaeli Erzurumlular Derneği Başkanı Avni Gözütok’un evinde düzenlediği buluşmada, Dadaşlarla bir araya geldi. Milletvekili Yaman, konuşmasında 24 Haziran seçimlerin önemine değindi

AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, yaklaşan genel seçimleri öncesinde kent genelindeki ziyaretlerini sürdürüyor. Bu kapsamda Yaman, geçtiğimiz günlerde ilimizdeki bazı Erzurum derneklerinin başkan ve yönetimleri ile bir araya geldi. Kocaeli Erzurumlular Derneği Başkanı Avni Gözütok’un Yenikent bölgesindeki hanesinde gerçekleşen buluşmaya Dadaşlar büyük ilgi gösterdi.

 

BAŞKANLAR DA KATILDI

Gözütok’un ev sahipliğindeki buluşmada milletvekili Cemil Yaman’ın yanı sıra Körfez Erzurumlular Derneği Başkanı Yavuz Göğdemir, Darıca Oltulular Derneği Başkanı Yener Açışlı, Gebze Erzurumlular Derneği Başkanı Gıyasettin Çelikel, Karamürsel Erzurumlular Derneği Başkanı Bünyamin Kaplan ve Kocaeli Aşkaleliler Derneği Başkanı Mahmut Atıcı ile derneklerin yönetim kurulu üyeleri hazır bulundu.

 

HEPİMİZ KOCAELİLİYİZ”

Toplantı sırasında Avni Gözütok ve diğer dernek başkanlarına ağırlamaları kendisini konuk etmeleri dolayısıyla teşekkür eden milletvekili Yaman, “Erzurumlu hemşehrilerimiz bu kentin bir değeri olarak varlıklarını sürdürüyorlar. Sizler ve bizler, bir şekilde memleketimizden kopup buralara gelmiş ve yaşam mücadelesinin içinde yer almışız. Fakat her şeyden önce Kocaeliliyiz ve bu şehrin gelişimi için elimizden geleni yapacağız” dedi.

 

“MİLLET-DEVLET İTTİFAKI”

Konuşması sırasında 24 Haziran seçimlerinin önemine de değinen milletvekili Yaman, “Bu seçimde artık Türkiye’nin geleceğini oylayacağız. Referandum süreci ile başlayan bir değişim var ülkemizde. Bu değişimin tamamlanması ve ülkemiz üzerinde oynanmak istenen oyunların bozulması adına milletimizin en doğru kararı vererek cumhur ittifakının yanında yer alacağına inanıyoruz. Türkiye’nin dünyadaki gelişime ayak uydurabilmesi ve geleceğe yürüyebilmesi için bu ortaklık yapıldı. Bu aslında milletin devletle ittifakı anlamına gelir” diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.