Milletvekili Yaman, Öğretmenleri unutmadı

Kocaeli 24.11.2016 - 09:20, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Milletvekili Yaman, Öğretmenleri unutmadı

AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, “24 Kasım Öğretmenler Günü” nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Milletvekili Yaman mesajında “Bir milletin milli, ahlâki ve kültürel yönden güçlü ve medeniyet bakımından kalkınmış olması öğretmenlerinin üstün çalışmalarına bağlıdır. Milli birlik ve beraberliğimizin teminatı öğretmenlerdir. İnanıyorum ki Türkiye gelecek hedeflerine, 2023 ideallerine, öğretmenlerimizin bu yüksek katkıları, yetiştirdikleri nitelikli nesiller sayesinde çok daha kolay ulaşacaktır. Onlar şekil verirler dünyanın tüm çocuklarına. Öyle kocamandır ki yürekleri görev aşkı için ülkemizin dört bir yanına tereddütsüz koşarlar.Onlar hayal kurmayı, inanmayı,erdemli olmayı ve insana dair ne varsa her şeyi tereddütsüz önümüze koyan rehberlerdir. Bu bakımdan toplumun en müstesna şahsiyetlerinden oluşan eğitimcilerimize hak ettiği değer ve önem verilmelidir. Her zaman derdi manevi değerlere bağlı, devletine ve milletine faydalı bireyler yetiştirmek olan ve ülkemizin her köşesini sevgisi ve şefkatiyle aydınlatan elleri öpülesi tüm Öğretmenlerimizin “24 Kasım Öğretmenler Günü”nü kutluyor, emeklerinden dolayı her bir öğretmenimize minnet ve şükranlarımı sunuyor,bu vesileyle, bu uğurda şehit düşen ve ebediyete intikal etmiş öğretmenlerimizi de rahmetle ve minnetle anıyorum."dedi.
AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, “24 Kasım Öğretmenler Günü” nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Milletvekili Yaman mesajında “Bir milletin milli, ahlâki ve kültürel yönden güçlü ve medeniyet bakımından kalkınmış olması öğretmenlerinin üstün çalışmalarına bağlıdır. Milli birlik ve beraberliğimizin teminatı öğretmenlerdir. İnanıyorum ki Türkiye gelecek hedeflerine, 2023 ideallerine, öğretmenlerimizin bu yüksek katkıları, yetiştirdikleri nitelikli nesiller sayesinde çok daha kolay ulaşacaktır.
Onlar şekil verirler dünyanın tüm çocuklarına. Öyle kocamandır ki yürekleri görev aşkı için ülkemizin dört bir yanına tereddütsüz koşarlar.Onlar hayal kurmayı, inanmayı,erdemli olmayı ve insana dair ne varsa her şeyi tereddütsüz önümüze koyan rehberlerdir.
Bu bakımdan toplumun en müstesna şahsiyetlerinden oluşan eğitimcilerimize hak ettiği değer ve önem verilmelidir. Her zaman derdi manevi değerlere bağlı, devletine ve milletine faydalı bireyler yetiştirmek olan ve ülkemizin her köşesini sevgisi ve şefkatiyle aydınlatan elleri öpülesi tüm Öğretmenlerimizin “24 Kasım Öğretmenler Günü”nü kutluyor, emeklerinden dolayı her bir öğretmenimize minnet ve şükranlarımı sunuyor,bu vesileyle, bu uğurda şehit düşen ve ebediyete intikal etmiş öğretmenlerimizi de rahmetle ve minnetle anıyorum."dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.