Milletvekilleri Bıyık’ı Tebrik Etti

Darıca 09.01.2018 - 13:45, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Milletvekilleri Bıyık’ı Tebrik Etti

AK PARTİ KOCAELİ MİLLETVEKİLLERİ DARICA’YA GÜVENİYOR

AK Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, yeniden ilçe başkanı seçildiği kongrenin ardından çalışmalarını yoğun bir tempoda sürdürürken bir yandan da tebrikleri kabul etmeye devam ediyor. Bıyık ve yönetimine bu kez AK Parti Kocaeli milletvekilleri hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. AK Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık ve ilçe yönetimi, AK Parti Kocaeli milletvekillerini teşkilatta ağırladı. Kongrenin ardından yeniden ilçe başkanı seçilen Muzaffer Bıyık ve ekibi, kongrenin ardından yoğun bir tempoya girerek parti çalışmalarına devam ederken tebrik ziyaretlerini de kabul ediyor. AK Parti Kocaeli Milletvekilleri de Bıyık ve yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. AK Parti Kocaeli Milletvekilleri Cemil Yaman, Radiye Sezer Katırcıoğlu, Mehmet Akif Yılmaz ve Sami Çakır, Darıca’ya gelerek Darıca ilçe teşkilatını ziyaret etti. Milletvekilleri, İlçe Başkanı Bıyık ve yönetimine başarılar diledi. Ziyarette Gençlik kolları Başkanı Cengizhan Ramazanoğlu ve Kadın kolları Başkanı Hülya Kodek ile birlikte ilçe yöneticileri de yer aldı. DARICA HEP BAŞARILI OLDU Ziyarette teşkilat çalışmaları hakkında görüş alışverişinde de bulunulurken Kocaeli milletvekilleri Darıca AK Parti’nin bugüne kadar güzel çalışmalara imza attığını ve hep başarılı olduğunu söylediler. AK Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık ve yönetimini başarılı çalışmalardan dolayı tebrik eden milletvekilleri, 2019 ve 2023 hedefleri yolunda Darıca’nın üzerine düşeni yapacağına inandıklarını ve Darıca’ya güvendiklerini belirttiler. AK Parti’nin Darıca’da uyumlu bir çalışma içerisinde olduğunu ve ilçe yönetiminin çıtayı daha yukarı taşıyacağını ifaden eden milletvekilleri, parti çalışmalarıyla ilgili istişarelerde de bulundular. AK Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık ise ziyaret nedeniyle milletvekillerine teşekkür ederek “Darıca’da güzel bir aile havası var. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da AK Parti’nin başarılı olması için ilçe yönetimi olarak, ana kademe, gençlik kolları, kadın kolları ve mahalle teşkilatlarımızla gece gündüz çalışacağız.” dedi.
AK PARTİ KOCAELİ MİLLETVEKİLLERİ DARICA’YA GÜVENİYOR

AK Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, yeniden ilçe başkanı seçildiği kongrenin ardından çalışmalarını yoğun bir tempoda sürdürürken bir yandan da tebrikleri kabul etmeye devam ediyor. Bıyık ve yönetimine bu kez AK Parti Kocaeli milletvekilleri hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

AK Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık ve ilçe yönetimi, AK Parti Kocaeli milletvekillerini teşkilatta ağırladı. Kongrenin ardından yeniden ilçe başkanı seçilen Muzaffer Bıyık ve ekibi, kongrenin ardından yoğun bir tempoya girerek parti çalışmalarına devam ederken tebrik ziyaretlerini de kabul ediyor. AK Parti Kocaeli Milletvekilleri de Bıyık ve yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. AK Parti Kocaeli Milletvekilleri Cemil Yaman, Radiye Sezer Katırcıoğlu, Mehmet Akif Yılmaz ve Sami Çakır, Darıca’ya gelerek Darıca ilçe teşkilatını ziyaret etti. Milletvekilleri, İlçe Başkanı Bıyık ve yönetimine başarılar diledi. Ziyarette Gençlik kolları Başkanı Cengizhan Ramazanoğlu ve Kadın kolları Başkanı Hülya Kodek ile birlikte ilçe yöneticileri de yer aldı.

DARICA HEP BAŞARILI OLDU

Ziyarette teşkilat çalışmaları hakkında görüş alışverişinde de bulunulurken Kocaeli milletvekilleri Darıca AK Parti’nin bugüne kadar güzel çalışmalara imza attığını ve hep başarılı olduğunu söylediler. AK Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık ve yönetimini başarılı çalışmalardan dolayı tebrik eden milletvekilleri, 2019 ve 2023 hedefleri yolunda Darıca’nın üzerine düşeni yapacağına inandıklarını ve Darıca’ya güvendiklerini belirttiler. AK Parti’nin Darıca’da uyumlu bir çalışma içerisinde olduğunu ve ilçe yönetiminin çıtayı daha yukarı taşıyacağını ifaden eden milletvekilleri, parti çalışmalarıyla ilgili istişarelerde de bulundular. AK Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık ise ziyaret nedeniyle milletvekillerine teşekkür ederek “Darıca’da güzel bir aile havası var. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da AK Parti’nin başarılı olması için ilçe yönetimi olarak, ana kademe, gençlik kolları, kadın kolları ve mahalle teşkilatlarımızla gece gündüz çalışacağız.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.