19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Milletvekilleri Sezer ve Yaman’dan Başkan Karaosmanoğlu’na ziyaret

Kocaeli 24.11.2015 - 11:33, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Milletvekilleri Sezer ve Yaman’dan Başkan Karaosmanoğlu’na ziyaret

Kocaeli Milletvekilleri Katırcıoğlu ve Yaman, Başkan Karaosmanoğlu’nu ziyaret etti

1 Kasım seçimleri ardından yemin ederek göreve başlayan Kocaeli AK Parti Milletvekillerinden Radiye Sezer Katırcıoğlu ve Cemil Yaman, Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nu ayrı ayrı ziyaret etti. TBMM’de milletvekillerine hayırlı olsun diyerek Ankara’da konuk olan Başkan Karaosmanoğlu’na, bu sefer de Kocaeli Milletvekillerinden ziyaret gerçekleşti. MİLLETİMİZ İÇİN ÇALIŞMAYA VE HİZMETE DEVAM Kocaeli Milletvekillerinden Cemil Yaman, Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nu Gebze çalışma ofisinde ziyaret etti. Gebze İlçe Başkanı Hasan Soba ve yönetim kurulu üyelerinin bulunduğu birliktelikte, yerel hizmetlerin son durumda görüşüldü. Başkan Karaosmanoğlu, “Milletimiz 1 Kasım’da son noktayı vurmuştur. Bu andan itibaren milletvekillerimizle halkımızın hizmetini yapmaya devam edeceğiz. Hükümetimizle birlikte daha güzel şehirler için çalışacağız” dedi. SEZER, ÖĞRETMENLER GÜNÜNÜ KUTLADI Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle, eski bir eğitimci olan Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nu İzmit’teki çalışma ofisinde ziyaret ederek, özel bir hediye ile tebrik etti. Divit ve hokkadan oluşan hediyeyi takdim eden Milletvekili Sezer Katırcıoğlu, öğretmen kimliğinden asla taviz vermeyen Başkan Karaosmanoğlu’na eğitime verdiği katkılardan dolayı da çok teşekkür etti.
Kocaeli Milletvekilleri Katırcıoğlu ve Yaman, Başkan Karaosmanoğlu’nu ziyaret etti

1 Kasım seçimleri ardından yemin ederek göreve başlayan Kocaeli AK Parti Milletvekillerinden Radiye Sezer Katırcıoğlu ve Cemil Yaman, Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nu ayrı ayrı ziyaret etti. TBMM’de milletvekillerine hayırlı olsun diyerek Ankara’da konuk olan Başkan Karaosmanoğlu’na, bu sefer de Kocaeli Milletvekillerinden ziyaret gerçekleşti.

MİLLETİMİZ İÇİN ÇALIŞMAYA VE HİZMETE DEVAM

Kocaeli Milletvekillerinden Cemil Yaman, Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nu Gebze çalışma ofisinde ziyaret etti. Gebze İlçe Başkanı Hasan Soba ve yönetim kurulu üyelerinin bulunduğu birliktelikte, yerel hizmetlerin son durumda görüşüldü. Başkan Karaosmanoğlu, “Milletimiz 1 Kasım’da son noktayı vurmuştur. Bu andan itibaren milletvekillerimizle halkımızın hizmetini yapmaya devam edeceğiz. Hükümetimizle birlikte daha güzel şehirler için çalışacağız” dedi.

SEZER, ÖĞRETMENLER GÜNÜNÜ KUTLADI

Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle, eski bir eğitimci olan Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nu İzmit’teki çalışma ofisinde ziyaret ederek, özel bir hediye ile tebrik etti. Divit ve hokkadan oluşan hediyeyi takdim eden Milletvekili Sezer Katırcıoğlu, öğretmen kimliğinden asla taviz vermeyen Başkan Karaosmanoğlu’na eğitime verdiği katkılardan dolayı da çok teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.