Milli Eğitim Bakanlığı’ndan Bilim Merkezine ziyaret

Kocaeli 18.06.2017 - 11:47, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Milli Eğitim Bakanlığı’ndan Bilim Merkezine ziyaret

Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşar yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Hilmi Çolakoğlu Kocaeli Bilim Merkezini ziyaret etti. Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Prof. Mustafa Hilmi Çolakoğlu, Kocaeli Bilim Merkezi’ni ziyaret ederek görevlilerden bilgi aldı. Çolakoğlu, Bilim Merkezi’nin faaliyetlerinden memnuniyet duyduğunu söyleyerek, bakanlık olarak Kocaeli Bilim Merkezi ile ortak projeler yapmak istediklerini belirtti. ‘MİLLİ EĞİTİM, BİLİM MERKEZİ İLE İŞBİRLİĞİ YAPACAK’’ Bilim Merkezi ziyareti sırasında atölyeleri de inceleyen Çolakoğlu, Bilim Merkezi Atölyelerinde eğitim alan öğrencilerle sohbet etti. Bilim Merkezi Sanayi 4.0 Mucit Laboratuvarında ‘’Kocaeli Kodluyor Projesi’’ kapsamında kodlama eğitimi alan öğretmenlerin çalışmalarını inceleyen Çolakoğlu öğretmenlerin taleplerini de dinledi. Öğretmenlerin, okulları için donanımlı laboratuvar isteklerini belirtmeleri üzerine ise Çolakoğlu, bilime ilgiyi arttıracak daha donanımlı laboratuarlar yapılması için çalıştıklarını ve Bilim Merkezi ile ortak proje yapmayı planladıklarını söyledi.

Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşar yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Hilmi Çolakoğlu Kocaeli Bilim Merkezini ziyaret etti. Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Prof. Mustafa Hilmi Çolakoğlu, Kocaeli Bilim Merkezi’ni ziyaret ederek görevlilerden bilgi aldı. Çolakoğlu, Bilim Merkezi’nin faaliyetlerinden memnuniyet duyduğunu söyleyerek, bakanlık olarak Kocaeli Bilim Merkezi ile ortak projeler yapmak istediklerini belirtti.

‘MİLLİ EĞİTİM, BİLİM MERKEZİ İLE İŞBİRLİĞİ YAPACAK’’

Bilim Merkezi ziyareti sırasında atölyeleri de inceleyen Çolakoğlu, Bilim Merkezi Atölyelerinde eğitim alan öğrencilerle sohbet etti. Bilim Merkezi Sanayi 4.0 Mucit Laboratuvarında ‘’Kocaeli Kodluyor Projesi’’ kapsamında kodlama eğitimi alan öğretmenlerin çalışmalarını inceleyen Çolakoğlu öğretmenlerin taleplerini de dinledi. Öğretmenlerin, okulları için donanımlı laboratuvar isteklerini belirtmeleri üzerine ise Çolakoğlu, bilime ilgiyi arttıracak daha donanımlı laboratuarlar yapılması için çalıştıklarını ve Bilim Merkezi ile ortak proje yapmayı planladıklarını söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.