19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Milli Takım’da Kağıtspor rüzgârı

Spor 01.09.2019 - 11:06, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Milli Takım’da Kağıtspor rüzgârı

Büyükşehir Kağıtsporlu karateciler, Milli Takım adına katıldıkları Uluslararası Hazar Ülkeleri Karate Şampiyonası’na damga vurdu.

23-25 Ağustos 2019 tarihleri arasında Rize’de yapılan Uluslararası Hazar Ülkeleri Karate Şampiyonası’nda Milli Takım adına yarışan Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtsporlu karateciler, fırtına gibi esti. Uzun yıllardır karate branşında alt yapıya yaptığı yatırımlarla başarılı sporcular yetiştiren Büyükşehir Belediye Kağıtspor Kulübü’nün sporcuları, ulusal ve uluslararası turnuvalarda Milli Takım’ı temsilen büyük başarılar elde etmeye devam ediyor. YILDIZLAR ŞAMPİYONLUĞA ADIM ADIM Rize ilinde yapılan Uluslararası Hazar Ülkeleri Karate Şampiyonası’nda milli takım adına mücadele eden Kağıtsporlu Hurigül Temizel Yıldız bayanlar 49 kiloda birinci olarak altın madalya kazanırken Yusuf Yücel Yıldız da erkekler 45 kiloda 3’üncü olarak bronz madalyanın sahibi oldu. ÜMİT VE GENÇLER UMUT VERDİ Şampiyonada Ümitler kategorisinde mücadele eden Büyükşehir Kağıtsporlu Gökdeniz Akdemir 57 kiloda altın madalya alırken Ümit Takım Kumite de 3’üncü oldu. Kadir Kaan Bekler Ümitlerde 63 kiloda ve Ümit Takım Kumite de altın madalya sahibi oldu. Mert Halıcı Ümit Takım Kumite’de Süeda Özdemir ise Ümit Takım Kumite’de şampiyon oldu. Gençler kategorisinde Ahmet Bulut ise 76 kiloda ve Genç Takım Kumite’de 3’üncü oldu. Ceren Aybüke Demiral da U21 Takım Kata’nın birincisi olarak şampiyonayı tamamladı.
Büyükşehir Kağıtsporlu karateciler, Milli Takım adına katıldıkları Uluslararası Hazar Ülkeleri Karate Şampiyonası’na damga vurdu.

23-25 Ağustos 2019 tarihleri arasında Rize’de yapılan Uluslararası Hazar Ülkeleri Karate Şampiyonası’nda Milli Takım adına yarışan Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtsporlu karateciler, fırtına gibi esti. Uzun yıllardır karate branşında alt yapıya yaptığı yatırımlarla başarılı sporcular yetiştiren Büyükşehir Belediye Kağıtspor Kulübü’nün sporcuları, ulusal ve uluslararası turnuvalarda Milli Takım’ı temsilen büyük başarılar elde etmeye devam ediyor.

YILDIZLAR ŞAMPİYONLUĞA ADIM ADIM

Rize ilinde yapılan Uluslararası Hazar Ülkeleri Karate Şampiyonası’nda milli takım adına mücadele eden Kağıtsporlu Hurigül Temizel Yıldız bayanlar 49 kiloda birinci olarak altın madalya kazanırken Yusuf Yücel Yıldız da erkekler 45 kiloda 3’üncü olarak bronz madalyanın sahibi oldu.

ÜMİT VE GENÇLER UMUT VERDİ

Şampiyonada Ümitler kategorisinde mücadele eden Büyükşehir Kağıtsporlu Gökdeniz Akdemir 57 kiloda altın madalya alırken Ümit Takım Kumite de 3’üncü oldu. Kadir Kaan Bekler Ümitlerde 63 kiloda ve Ümit Takım Kumite de altın madalya sahibi oldu. Mert Halıcı Ümit Takım Kumite’de Süeda Özdemir ise Ümit Takım Kumite’de şampiyon oldu. Gençler kategorisinde Ahmet Bulut ise 76 kiloda ve Genç Takım Kumite’de 3’üncü oldu. Ceren Aybüke Demiral da U21 Takım Kata’nın birincisi olarak şampiyonayı tamamladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.