19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

MİLLİ VE DİNİ BAYRAMLAR ÜLKEMİZİN TEMEL HARCI

Kocaeli 31.08.2017 - 21:24, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

MİLLİ VE DİNİ BAYRAMLAR ÜLKEMİZİN TEMEL HARCI

KOCAELİ MİLLETVEKİLİ VE SANAYİ KOMİSYONU ÜYESİ TAHSİN TARHAN'IN KURBAN BAYRAMI MESAJI Tahsin Tarhan ;Birliğe, Kardeşliğe, Barışa en çok ihtiyacımız olan bu dönemde Kurban bayramının tüm halkımıza, huzur, sağlık ve barış getirmesini diliyor, Adalet için verdiğimiz mücadelenin mutlaka sonuç vereceğine olan inancımla tüm vatandaşlarımın bayramını kutluyorum"; dedi. MİLLİ VE DİNİ BAYRAMLAR ÜLKEMİZİN TEMEL HARCI Tahsin Tarhan "Ülkemizin birlikteliğini güçlendirecek birçok unsur var. Bunların içerisinde dini ve milli bayramlar önemli yer tutuyor. Barış ve kardeşliğe en çok ihtiyacımız olan bu zamanlarda Kurban Bayramının anlamının herkes tarafından tam olarak anlaşılmasını ve hepimizi birleştirici bir unsur olmasını diliyorum" dedi.

KOCAELİ MİLLETVEKİLİ VE SANAYİ KOMİSYONU ÜYESİ TAHSİN TARHAN'IN KURBAN BAYRAMI MESAJI

Tahsin Tarhan ;Birliğe, Kardeşliğe, Barışa en çok ihtiyacımız olan bu dönemde Kurban bayramının tüm halkımıza, huzur, sağlık ve barış getirmesini diliyor, Adalet için verdiğimiz
mücadelenin mutlaka sonuç vereceğine olan inancımla tüm vatandaşlarımın bayramını kutluyorum"; dedi.


MİLLİ VE DİNİ BAYRAMLAR ÜLKEMİZİN TEMEL HARCI


Tahsin Tarhan "Ülkemizin birlikteliğini güçlendirecek birçok unsur var. Bunların içerisinde dini ve milli bayramlar önemli yer tutuyor. Barış ve kardeşliğe en çok ihtiyacımız olan bu zamanlarda Kurban Bayramının anlamının herkes tarafından tam olarak anlaşılmasını ve hepimizi birleştirici bir unsur olmasını diliyorum" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.