Mimar Sinan dertlerini anlattı!

Gebze 15.03.2016 - 10:21, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Mimar Sinan dertlerini anlattı!

Mimar Sinan Mahallesi’nde üyeleriyle buluşan CHP Gebze İlçe Örgütü 7 maddelik sitem dolu rapor tuttu. Toplantının ana gündemini imar da yaşanan sıkıntılar oluşturdu.

CHP Gebze İlçe Örgütü mahalle buluşmalarına devam ediyor. CHP Gebze ilçe Örgütü önceki akşam Mimar Sinan mahallesinde üyeleriyle buluştu. 3 saate yakın bir toplantı yapan CHP Gebze İlçe Örgütü ve Mimar Sinan Mahallesi CHP üyeleri, hem mahallede ki sorunları masaya yatırdı hem de partiden beklentileri masaya yatırdılar. Toplantıyla ilgili ayrıntıları paylaşan Gebze İlçe başkanı Recep Dursun, 7 maddelik bildiri paylaştı. 7 MADDE ÖNE ÇIKTI Mimar Sinan’da yapılan toplantıda öne çıkan konuları Dursun, şu şekilde özetledi: “Mimar Sinan Mahallesinde belediye hizmetlerinin partizanca yürütüldüğü, kendilerinden olmayanlara ayırımcı davranıldığı, Altyapı yetersizliğinin bulunduğu, Su ve elektrik faturalarının çok yüksek bulunduğu, İmar adaletsizliğinin bulunduğu, kat yüksekliğinin düşük olması sebebiyle yerinde dönüşümün yapılamadığı, Belediyenin arsa hak sahiplerine ara satışlarında rayiç bedelini yüksek tuttuğundan alamadıklarını, Parti seçilmişleri ile üyelerin daha fazla buluşması gerektiği, ev ziyaretlerin mutlaka yapılması, mahalle birimlerin gençlerden oluşturulması ve mahalle temsilciliklerin mutlaka açılması gerektiği, Ülkemizin gelinen durumunun gittikçe kötüleştiğini, CHP iktidarının şart olduğu, bunun için eğitim ile daha fazla çalışmak gerektiği vurgulandı.”şeklinde konuştu. SERZENİŞ DOLU TOPLANTI Toplantının serzeniş dolu geçtiğini ifade eden Dursun, “Seçilmişler ve üyelerin bir araya gelmesinden ara ara serzenişler oldu ise de taraflar yönünden olumlu bir toplantı olmuştur. Bu toplantının oluşmasında emeği geçen yönetim kurulu üyesi Ali Elmas, mahalle birim sorumlularına, katılıp katkı sunan önce Mimar siman Mahallesi üyelerine, kurultay delegesi Hasan Öztekin'e, Erhan Bölük'e, kadın ve gençlik kolları ile meclis üyelerinden Eşref Emin Güzey, Yılmaz Bulut ve Serkan Davutoğlu'na ve il yönetim kurulu üyesi Hikmet Koçoğlu'na CHP Gebze İlçe Yönetim Kurulu adına teşekkür ederiz.”diye konuştu. 
Mimar Sinan Mahallesi’nde üyeleriyle buluşan CHP Gebze İlçe Örgütü 7 maddelik sitem dolu rapor tuttu. Toplantının ana gündemini imar da yaşanan sıkıntılar oluşturdu.

CHP Gebze İlçe Örgütü mahalle buluşmalarına devam ediyor. CHP Gebze ilçe Örgütü önceki akşam Mimar Sinan mahallesinde üyeleriyle buluştu. 3 saate yakın bir toplantı yapan CHP Gebze İlçe Örgütü ve Mimar Sinan Mahallesi CHP üyeleri, hem mahallede ki sorunları masaya yatırdı hem de partiden beklentileri masaya yatırdılar. Toplantıyla ilgili ayrıntıları paylaşan Gebze İlçe başkanı Recep Dursun, 7 maddelik bildiri paylaştı.

7 MADDE ÖNE ÇIKTI

Mimar Sinan’da yapılan toplantıda öne çıkan konuları Dursun, şu şekilde özetledi: “Mimar Sinan Mahallesinde belediye hizmetlerinin partizanca yürütüldüğü, kendilerinden olmayanlara ayırımcı davranıldığı, Altyapı yetersizliğinin bulunduğu, Su ve elektrik faturalarının çok yüksek bulunduğu, İmar adaletsizliğinin bulunduğu, kat yüksekliğinin düşük olması sebebiyle yerinde dönüşümün yapılamadığı, Belediyenin arsa hak sahiplerine ara satışlarında rayiç bedelini yüksek tuttuğundan alamadıklarını, Parti seçilmişleri ile üyelerin daha fazla buluşması gerektiği, ev ziyaretlerin mutlaka yapılması, mahalle birimlerin gençlerden oluşturulması ve mahalle temsilciliklerin mutlaka açılması gerektiği, Ülkemizin gelinen durumunun gittikçe kötüleştiğini, CHP iktidarının şart olduğu, bunun için eğitim ile daha fazla çalışmak gerektiği vurgulandı.”şeklinde konuştu.

SERZENİŞ DOLU TOPLANTI

Toplantının serzeniş dolu geçtiğini ifade eden Dursun, “Seçilmişler ve üyelerin bir araya gelmesinden ara ara serzenişler oldu ise de taraflar yönünden olumlu bir toplantı olmuştur.

Bu toplantının oluşmasında emeği geçen yönetim kurulu üyesi Ali Elmas, mahalle birim sorumlularına, katılıp katkı sunan önce Mimar siman Mahallesi üyelerine, kurultay delegesi Hasan Öztekin'e, Erhan Bölük'e, kadın ve gençlik kolları ile meclis üyelerinden Eşref Emin Güzey, Yılmaz Bulut ve Serkan Davutoğlu'na ve il yönetim kurulu üyesi Hikmet Koçoğlu'na CHP Gebze İlçe Yönetim Kurulu adına teşekkür ederiz.”diye konuştu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.