Mimarlar ve inşaat mühendislerinden Başkan Vekili Özak’a ziyaret

Gebze 24.11.2016 - 09:59, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Mimarlar ve inşaat mühendislerinden Başkan Vekili Özak’a ziyaret

Gebze’nin Mimarlar ve İnşaat Mühendisleri odaları, Başkan Vekili Özak’ı ziyaret etti

        Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili ve İmar ve Bayındırlık Komisyon Başkanı Yüksek Mimar Zekeriya Özak, Gebze Mimarlar Odası ve Gebze İnşaat Mühendisleri Odası’nın başkan ve yönetim kurullarını misafir etti. Gebze’nin Kocaeli için önemini vurgulayan Başkan Vekili Özak, kentin geleceği için Büyükşehir ve odaların işbirliği içinde kente hizmet etmesinin önemine dikkat çekti. Ziyarette Büyükşehir İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanı Osman Günler de hazır bulundu.   ODALAR İLE İŞBİRLİĞİ ÖNEMLİ  Gebze’nin Kocaeli için önemini vurgulayan Başkan Vekili Özak, kentin gelişimine dair alınan önemli kararlar hakkında Gebze Mimarlar Odası ve Gebze İnşaat Mühendisleri Odası üyelerine bilgi verdi. Kentin gelişmesinde ve yapılanmasında önemli bir aktör olan mimar ve inşaat mühendislerine mesleklerinde ilkeli olmanın kentin yaşam kalitesinde direkt etkili olduğunu belirten Başkan Vekili Özak, kurumlar arası iş birliğinin her zaman kamu için yararlı olacağının altını çizdi.​ Başkan Vekili Özak, oda başkanlarına ve yönetimine çalışmalarında başarılar diledi.   KENTİN GELİŞMESİNDE KATKI Gebze bölgesinde faaliyet gösteren mimarlar ve inşaat mühendisleri odaları, Başkan Vekili Özak’ı ziyaretinde, Büyükşehir Belediye Meclisi’nde alınan ve kentin tamamını ilgilendiren imar konuları ve otopark ilke ve esaslarına dair yönetmeliğin önemine dikkat çekti. Kentin artan araç sayısına rağmen gelecekteki otopark ihtiyacının alınan genel kararla şimdiden çözüme kavuşturulduğunu ifade etti. Odalar kentin gelişmesinde katkı sunmak istediklerini belirtti.  
Gebze’nin Mimarlar ve İnşaat Mühendisleri odaları, Başkan Vekili Özak’ı ziyaret etti

 

 

 

 

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili ve İmar ve Bayındırlık Komisyon Başkanı Yüksek Mimar Zekeriya Özak, Gebze Mimarlar Odası ve Gebze İnşaat Mühendisleri Odası’nın başkan ve yönetim kurullarını misafir etti. Gebze’nin Kocaeli için önemini vurgulayan Başkan Vekili Özak, kentin geleceği için Büyükşehir ve odaların işbirliği içinde kente hizmet etmesinin önemine dikkat çekti. Ziyarette Büyükşehir İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanı Osman Günler de hazır bulundu.

 

ODALAR İLE İŞBİRLİĞİ ÖNEMLİ 

Gebze’nin Kocaeli için önemini vurgulayan Başkan Vekili Özak, kentin gelişimine dair alınan önemli kararlar hakkında Gebze Mimarlar Odası ve Gebze İnşaat Mühendisleri Odası üyelerine bilgi verdi. Kentin gelişmesinde ve yapılanmasında önemli bir aktör olan mimar ve inşaat mühendislerine mesleklerinde ilkeli olmanın kentin yaşam kalitesinde direkt etkili olduğunu belirten Başkan Vekili Özak, kurumlar arası iş birliğinin her zaman kamu için yararlı olacağının altını çizdi.​ Başkan Vekili Özak, oda başkanlarına ve yönetimine çalışmalarında başarılar diledi.

 

KENTİN GELİŞMESİNDE KATKI

Gebze bölgesinde faaliyet gösteren mimarlar ve inşaat mühendisleri odaları, Başkan Vekili Özak’ı ziyaretinde, Büyükşehir Belediye Meclisi’nde alınan ve kentin tamamını ilgilendiren imar konuları ve otopark ilke ve esaslarına dair yönetmeliğin önemine dikkat çekti. Kentin artan araç sayısına rağmen gelecekteki otopark ihtiyacının alınan genel kararla şimdiden çözüme kavuşturulduğunu ifade etti. Odalar kentin gelişmesinde katkı sunmak istediklerini belirtti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.