Minik Eray’dan büyükleri için ’mavi kapak!’

Darıca 10.11.2020 - 13:50, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:35
 

Minik Eray’dan büyükleri için ’mavi kapak!’

Darıcalı minik Eray, Darıca Yaşlılarla Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin başlatmış olduğu ‘Mavi Kapak’ kampanyasına destek olarak 30 bin kapak topladı. Darıcalı minik Eray, Darıca Yaşlılarla Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin başlatmış olduğu ‘Mavi Kapak’ kampanyasına destek olarak 30 bin kapak topladı. Darıca’da Darıca Yaşlılarla Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin bulunduğu binada kalan Darıcalı Minik Eray, mavi konusunda önce kendisi bilinçlendi ardından da arkadaşlarını bilinçlendirdi. Arkadaşlarından da aldığı destekle mavi kapak toplamaya başlayan Minik Eray, topladığı mavi kapakları Darıca Yaşlılarla Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Kudret Sekban’a iletti. Eray ve arkadaşlarının yaptığı bilinçlenme hareketi ile oldukça etkilenen Darıca Yaşlılarla Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Kudret Sekban konuyla ilgili açıklama yaparak hem Eray’a hem de arkadaşlarına teşekkür etti. SEKBAN’DAN MİNİK ERAY’A TEŞEKKÜR Başkan Sekban yaptığı açıklamada, “Dernek komşumuzun torunu Minik Eray dedesi ile dolaşmaya çıktıkça dernek lokalimize camdan uğrar, bizim için cebinde biriktirdiği kapakları derneğimize teslim eder ve bizlerin sevgisine mazhar olurdu. Bu duygu Minik Eray’ın içine işlemiş olacak ki, gün geçtikçe kapak toplama işi konusunda daha bir bilinçlendi ve gittiği her akraba-eş-dost evinde tüketilen kapakları toplayarak derneğimize ulaştırmaya başladı. Gün geldi, Minik Eray ilkokula başladı ve bu kez arkadaşlarını da örgütlemeye başladı ve arkadaşları ile birlikte topladıkları 30 bin adet mavi kapağı derneğimize ulaştırdı. Geri dönüşümünden elde ettiğimiz geliri ihtiyaç sahibi ailelerin üniversitede okuyan çocuklarına burs verilmek üzere kullandığımız 30 bin adet mavi kapağı toplayan Minik Eray ve ona destek olan tüm arkadaşları ile böyle duyarlı bir çocuk yetiştiren Eray’ın Ailesine, Bursiyerlerimiz adına teşekkür ediyoruz” dedi.

Darıcalı minik Eray, Darıca Yaşlılarla Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin başlatmış olduğu ‘Mavi Kapak’ kampanyasına destek olarak 30 bin kapak topladı.
Darıcalı minik Eray, Darıca Yaşlılarla Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin başlatmış olduğu ‘Mavi Kapak’ kampanyasına destek olarak 30 bin kapak topladı. Darıca’da Darıca Yaşlılarla Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin bulunduğu binada kalan Darıcalı Minik Eray, mavi konusunda önce kendisi bilinçlendi ardından da arkadaşlarını bilinçlendirdi. Arkadaşlarından da aldığı destekle mavi kapak toplamaya başlayan Minik Eray, topladığı mavi kapakları Darıca Yaşlılarla Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Kudret Sekban’a iletti. Eray ve arkadaşlarının yaptığı bilinçlenme hareketi ile oldukça etkilenen Darıca Yaşlılarla Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Kudret Sekban konuyla ilgili açıklama yaparak hem Eray’a hem de arkadaşlarına teşekkür etti.


SEKBAN’DAN MİNİK ERAY’A TEŞEKKÜR
Başkan Sekban yaptığı açıklamada, “Dernek komşumuzun torunu Minik Eray dedesi ile dolaşmaya çıktıkça dernek lokalimize camdan uğrar, bizim için cebinde biriktirdiği kapakları derneğimize teslim eder ve bizlerin sevgisine mazhar olurdu. Bu duygu Minik Eray’ın içine işlemiş olacak ki, gün geçtikçe kapak toplama işi konusunda daha bir bilinçlendi ve gittiği her akraba-eş-dost evinde tüketilen kapakları toplayarak derneğimize ulaştırmaya başladı. Gün geldi, Minik Eray ilkokula başladı ve bu kez arkadaşlarını da örgütlemeye başladı ve arkadaşları ile birlikte topladıkları 30 bin adet mavi kapağı derneğimize ulaştırdı. Geri dönüşümünden elde ettiğimiz geliri ihtiyaç sahibi ailelerin üniversitede okuyan çocuklarına burs verilmek üzere kullandığımız 30 bin adet mavi kapağı toplayan Minik Eray ve ona destek olan tüm arkadaşları ile böyle duyarlı bir çocuk yetiştiren Eray’ın Ailesine, Bursiyerlerimiz adına teşekkür ediyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.